Strugurasi de Sept-Oct 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

oana_s multumesc pt incurajari si ma bucur ca fetita ta este bine, ma rog Bunului Dumnezeu sa fie si fetita noastra sanatoasa. chisturile noastre sunt din pacate mai mari (desi doctorul le-a deschis ca fiind doua mici chisturi ) unul e de 1.27 cm/0.97 cm si altul e de 1.39 cm/0.91 cm. Speram insa din tot sufletul sa fie bine.

Lori 23+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Lore, TREBUIE sa fie bine, altfel nu are acum, da?

Zubi, mami21+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluca050

Seidana la noi e mereu asa mult de lucru la serviciu, nu pot sa stau numai in CO. E bine totusi ca am sefii si colegii intelegatori si ma protejeaza sie i cat pot.

Jade si eu am RH negativ, am facut acum o luna testul de anticorpi si a iesit negativ. Inca nu mi-a spus cand sa-l repet iar vaccinul o sa mi-l faca la nastere daca nu e cazul pana atunci.

21+

Raluca si la noi e de lucru .. insa stii ceva , desi ma vedeam mergand la munca pana in luna a 8-a, desi sefa cica ma mai protejeaza... nu ma intereseaza am zis ca eu si mail ales piticelul suntem cele mai imprtante...si asa ca .. sa se descurce ca doar ii firma mare..

21+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zubi

Seidana, ce cuburi de lapte?vreau si eu reteta, am incercat sa intru si nu se deschide
SI pt ce ti-a dat diazepam?adik ala nu e pt somn?intreb si eu, nu ca as stii

eu nu m-am cantarit deloc pana acum, dar toti imi spun ca nu m-am ingrasat, inclusiv Talpa Iute

mie mi se intampla sa mi se intareasca burta,dar tare de tot, sus asa, in capul pieptului..dar fara dureri, io zic ca e de la mancat prea mult:)

Zubi, mami21+
minunea mea

Zubi...cauta pe gogu cuburi de lapte si intra pe blog la sava laura..
Diazepan mi-a dat in cazul imi are imi creste pulsul dupa gynipral

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

seidana , ai inceput sa l iei ?
ceva efecte adverse ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

raluca , mie mi a zis sa repet anticorpii la 26 s
de vaccin nu a zis nimik , dar vad la colegele de iul aug , ca ele il fac deja la 28 s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

oana_s multumesc pt incurajari si ma bucur ca fetita ta este bine, ma rog Bunului Dumnezeu sa fie si fetita noastra sanatoasa. chisturile noastre sunt din pacate mai mari (desi doctorul le-a deschis ca fiind doua mici chisturi ) unul e de 1.27 cm/0.97 cm si altul e de 1.39 cm/0.91 cm. Speram insa din tot sufletul sa fie bine.

Lori 23+ fericita cu Mara

Eu sunt sigura ca va fi bine

Oana mami de Mara 11.08.2004 si 14+ cu

Noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui JadeJador

seidana , ai inceput sa l iei ?
ceva efecte adverse ?

Nu iau inca pana nu ma hotarasc daca sa merg luni la celelat dr sau nu.. am aflat ca prg o am la 17 30 , si am facut-o acu 7 sapt.. ar fi pacat sa renunt la ea .. nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flopishtica spune:

Jade la morfologie ma duc la Medlife la dr Steriu Mihaela - la grivita - am noroc ca am card de la sotul de la servici si nu platesc nimic - nici dublu test nu l-am platit.

In seara asta ma duc la dr meu ginecolog am programare la 5, sa speram ca o sa fie bine.

17+ cu minune de

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui flopishtica

Jade la morfologie ma duc la Medlife la dr Steriu Mihaela - la grivita - am noroc ca am card de la sotul de la servici si nu platesc nimic - nici dublu test nu l-am platit.

In seara asta ma duc la dr meu ginecolog am programare la 5, sa speram ca o sa fie bine.

17+ cu minune de

vii sa ne dai vestile da?

Mergi la inceput