Strugurasi de Sept-Oct 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Ete na cine vb de kg si de obsesii... jade si oana .. cu minus pe cantar.. rusine voua

Lore daca 7 e mult 9 cum e?, zicea dr aseara da nu te mai ingrasa.. si eu ii zic.. mananc mai putin ca inainte ce sa fac ? trec la cura? nu a zis nimik.. fiecare organism reactioneaza probabil diferit imi dau seama ca e timp suficient sa dau jos dupa ce se naste pitik.. sa fie ea sanatoasa...

NAtalia.. la 23 s 4 kg e f bine.. si sa nu zic ca nu se vad deloc, din spate esti slabuta de numa numa...
O sa iau tratament .. acum sunt acasa.. ce bine e am plecat cum am avut ocazia... si o sa stau in pat toata ziua.. tre numai sa merg dupa paine..

Raluca daca lucrezi asa mult de ce nu iti iei un concediu?

JAde hai ca e simpla prajiturica .. vine sotu acasa si sub stricat ta supraveghere poate il faci bucatar..

21+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui camady

Eu m-am ingrasat 6 kg.
Oana dar si tu ai probleme cu greturile? Mi se pare fantastic sa nu iei niciun kg.

21+ cu Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 7 anisori

camady's baby

Nu am deloc ...mai am arsuri dar rar. Poate de pastele asta sa mai fi luat vreun kil ...da nu cred....simteam la haine.

Nici eu nu-mi explic, mai ales ca ma cantaresc la medicul de familie cu acelasi cantar.

Oana 18+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

fetele cu rh negativ , voua va zis sa faceti vaccinul in timpul sarcinii la 28 sapt sau la nastere ??
la cate sapt mai repetati anticorpii ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

flopi tu la cine te ai programat pt morfologie ?
ai fost la dr sa vb despre probl aia ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

oana pai paradoxul la mine e ca nici eu la haine nu simt decat in zona burtii kilogramele in plus. :)

Lori 23+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

oana pai paradoxul la mine e ca nici eu la haine nu simt decat in zona burtii kilogramele in plus. :)

Lori 23+ fericita cu Mara

Probabil si ma mine e la fel . As cauta o farmacie sa ma cantaresc ...da' as prefera totusi sa o fac cu acelasi cantar. ma gandesc ca atata timp cat bebe e bine nu am de ce sa imi fac griji ...

Oana 18+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Seidana la noi e mereu asa mult de lucru la serviciu, nu pot sa stau numai in CO. E bine totusi ca am sefii si colegii intelegatori si ma protejeaza sie i cat pot.

Jade si eu am RH negativ, am facut acum o luna testul de anticorpi si a iesit negativ. Inca nu mi-a spus cand sa-l repet iar vaccinul o sa mi-l faca la nastere daca nu e cazul pana atunci.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Bine v-am regasit, fetelor

Sper ca ati avut un Paste asa cum v-ati dorit:)

Am reusit sa recuperez capitolele si tin sa-i povestesc Loredanei despre chisturile fiica-mii.

Loredana, pe la 18-20 sapta, la eco mi-a spus dr ca fie-mea are doua chisturi de plexuri coroide. Am ajuns acasa, am citit, am intrebat, am innebunit. Peste doua zile eram la eco la un medic celebru care imi confirma existenta chisturilor (ceva de genul 3,2 mm si 4,5mm...cam asa ceva, oricum, ambele pana in 5 mm). M-am bocit, i-am zis ca-s disperata, el medicul nu prea prietenos (cine il stie pe Herghelegiu, stie ce zic), in schimb a citit bine de tot fo' juma de ora pe ecran si mi-a promis solemn ca intr-o luna se resorb...si asa a fost, la 24 de saptamani nu mai era niciunul.

Din ce am mai citit/vorbit, am aflat ca numai cei de peste 13mm s-ar considera soft markeri, astia mai mici in mod normal cica n-ar trebui pomeniti la eco, ca sa nu sperie inutil mama.
Asa...eu nu am facut amnio pt ca nu mi-e recomandat-o nimeni, tocmai in ideea ca erau f mici chisturile si masuratorile erau perfecte, totul era in regula.

Am intrebat care e motivul pt care se formeaza si explicatia empirica pe care mi-o amintesc este ca " uneori lichidul cefalorahidian, din cauza ca circula extrem de repede si canalele nu sunt inca perfect formate, se acumuleaza la unele cotituri lichid si se formeaza aceste chisturi".

Mi-a mai spus ca exista oameni care se nasc cu aceste chisturi si traiesc bine mersi toata viata lor, fara sa stie ca le au.

Te imbratisez si te inteleg

Oana mami de Mara 11.08.2004 si 12+ cu

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Seidana, ce cuburi de lapte?vreau si eu reteta, am incercat sa intru si nu se deschide
SI pt ce ti-a dat diazepam?adik ala nu e pt somn?intreb si eu, nu ca as stii

eu nu m-am cantarit deloc pana acum, dar toti imi spun ca nu m-am ingrasat, inclusiv Talpa Iute

mie mi se intampla sa mi se intareasca burta,dar tare de tot, sus asa, in capul pieptului..dar fara dureri, io zic ca e de la mancat prea mult:)

Zubi, mami21+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

Intre timp am mai crescut cu 2 saptamani.

Eu am deja 4 kg in plus

Oana mami de Mara 11.08.2004 si 14+ cu

Noi

Mergi la inceput