Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Lisssa tu ce ai? Fetita sau baiat?

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 28+ cu Imogen Tara 13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Ma duc la nani, caci sotul meu sforaie de vreo jumatate de ora pe canapea aici langa mine. Imogen se misca in continuu, nu pot sa inteleg ce face acolo la ora asta asa!! Ar trebuie sa doarma micuta!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 28+ cu Imogen Tara 13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

'Neata burtici!
Sper ca v-ati trezit si ca ati dormit bine azi-noapte. Va invit la o cafea cu lapte si va urez o zi minunata!

lulusor77 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thaimeed spune:

'Neata si de la noi!

Lulusor77, multumesc e delicioasa cafeluta!

Ziua mi se pare minunata... probabil si din cauza ca ar putea fi ultima zi de munca daca reusesc sa-mi predau toate lucrarile! Doamne ajuta sa reusesc si sa stam si noi acasa.. ca tare am obosit in ultima vreme!

Va pup pe toate si va astept cu vesti bune!

Ramona sanatate multa si stai cumintica sa-i fie bine lui bebe Iustin!

Theo 28+ Maria Ruxandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulusor77 spune:

babyblue, bravo fata draga! Ma bucur tare ca esti mai bine, si o sa fii si mai bine. Te asteptam cu vesti.

AlyMih, cum mai stai cu tensiunea? Bafta azi la eco.

anaemi, bine ai revenit! sa-ti treaca degetul si herpesul.

Ireth
, patutul e superb si f practic. Sa te bucuri din plin impreuna cu bebicul tau de el.

roxybarbu, draga de tine, imi pare rau ca te chinui cu contractiile astea. Stai in pat daca e nevoie.

Roberta, Alina, Ruxiiiii, si la mine s-a miscat bebele vreo 3 zile asa de tare de ma panicasem, dar acum si-a mai revenit. Ce-i cu copiii astia frate? S-au vorbit intre ei sa ne dea emotii? Cel putin pe mine ma lasa sa dorm noaptea.

Laura, ma bucur ca sotul tau e bine, si tu la fel.

Lisssa
, sanatate Anei! E mai bine?
Vrem poze cu tortul de taximetrist.

maria2mami, eu n-am facut nici dublu nici triplu test, insa morfo fetala da. Daca n-ai fost multumita de doctorita si vrei totusi sa faci, sunt sigura ca fetele iti pot recomanda unde. Si eu am fost dezamagita la morfo, pt ca nici mie nu mi-a zis mare lucru, doar ca totul e in regula, asa cum trebuie, si ca o sa facem baiat.

Krissy, multumim mult de poezie

ilida, eu de ziua mea mi-am dorit ceva pentru bebe si asta am primit. Acum imi pare rau ca n-am cerut ceva hainute de gravida, ar fi fost mai potrivit.

Arianna, oxidoni, corry, ramyy, felicitari pentru rezultatele bune de la eco.

Florina
,

Miha, bine ai revenit draga! Ma bucur ca sunteti bine.

thaimeed
, o ultima zi de lucru minunata!

Eu hainute cred ca nu mai iau, am cumparat deja cate ceva si am si primit, probabil o sa mai si primesc, asa ca..

toate fetele.

lulusor77 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxybarbu spune:

Buna dimineata,

Lulusor multumim de cafeluta, prinde bine.

Oxidoni Felicitari pentru bebe sanatos, sa ramana totul asa pana la sfarsit

Babyblue ma bucur tare,tare mult sa aud ca esti ma bine si ca situatia se indreapta, iti doresc multa sanatate si sa ai mare grija de tine sa nu mai trebuiasca sa treci prin asta

Mihahegarty Bine ai revenitm, poate de data asata ramai mai mult cu noi

Ramyy ce bine ca este totul ok si la tine ,sa dea Doamne Doamne sa ramana asa.

AlyMih bafta astazi la eco, sa vi si tu cu vesti bune.

Lissa_ana insanatosire grabnica Anei

Eu sunt tot asa, adica contractiile continua, din fericire fara durere iar gynipralul imi da niste palpitatii groaznice

Traieste, Iubeste, Daruieste...
sunt cea mai fericita cu o ( Alexia Carla) de 30+
DPN 04.07.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Lulusor, o cafeluta si la mine, te rog!
mihahegarty, noi suntem bine, la fel ca si voi: jucausi!
Intra mai des!
Ramyy, bine ca te-ai linistit, si tu
Asa ti-au spus?Ca poate supravietui la 25 saptamani?
Savvy, am patit si eu ca tine. Au fost atat de agitati, ca nu am inchis un ochi, juma de noapteDar nu mereu!
Zvacniturile, cred ca este tot bebe, pentru ca, contractiile nedureroase, eu le percep altfel:mi se intareste o parte sau toata burtica ( in special partea de sus).Cel putin asa este la mine...
Roxy, nu te mai suce la serv....stai cuminitica?
Babyblue, te astept cu vesti proaspete

23+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

neata si de la noi

azi implinim 26 sapt intram in 27 adica in trimestrul III

corry- nu mi-ai zis exact 25 de spat ..au zis ca daca de acum se intampla sa nu il simt sa merg repede pt ca are sanse de supravietuire adica de acum in colo...am citit pe net de la 27-28 sapt are sanse 70-80%

lissa-ana
- mersi de vb buna , am zis ca dupa ce nasc sa vad daca o sa pot alapta sau nu si cand termin cu alaptatul le ridicat si aranjat cu ele

26+

2006-sarcina obtinuta sub tratament hormonal-avort spontant 9 sapt. 4 IAD- 2008 1iad reusita-sarcina oprita in evolitie 12sapt. 2010-sarcina obtinuta natural :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Neatza fetelor.

Multumesc celor ce ne-au felicitat pentru rez bune la eco Sa fie toti copilasii sanatosi, si toate viitoarele mamici!

Noi de dormit, dormim...chiar daca seara, cand sa adorm, bb misca de zor, si la fel si de fiecare data cand merg la baie(de maxim 2 ori) ea misca, nu s-a intamplat niciodata sa ma trezeasca noaptea. Azi noapte am dormit 9 ore...si parca as mai dormi putin [:P]

Fetelor care mergeti la analize la Fundeni, la dr U, spuneti-mi si mie va rog daca pot merge in orice zi, sau sunt anumite zile din sapt cand se fac analizele. Si...pe la ce ora trebuie sa fiu acolo? Am mers o data la inceput, dar nu mai tin minte cum e.
Acum, trebuie sa merg sa vad daca mai iau aspenter, sau daca trebuie sa iau altceva. Pana acum, am luat 2 pastile pe sapt...

Multumesc si sa aveti o zi minunata!

28+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Neata

Lulusor - multumim pentru cafeluta Imi place f mult caruciorul vostru.
Anaemi - bine ca nu ti-ai taiat degetul
Betty - multa sanatate Anei La tort nu m-am uitat pt ca la ultimele tale poze am salivat
AlyMih bafta la eco
Oxidoni felicitari pentru bebelina sanatoasa si mare
Miha bine ai revenit
Ireth nici eu nu suport gandacii si vad ca au inceput sa apara si la noi in baie
Babyblue ma bucur ca azi te intorci acasa. Ca sa facem haz de necaz am putea spune ca ai avut ocazia sa inspectezi spitalul si sa vezi personalul
Corry si Maria cred ca e minunat sa aveti 2 bebei in burtici Voi ii simtiti pe fiecare in cate o parte sau cum?
Maria eu te sfatuiesc sa faci morfofetala. Nici mie nu mi-a dat dr ecografist multe detalii, insa a masurat tot si mi-a dat 7 pagini de masuratori. Asa stiu ca bebe este bine.
Ramyy ma bucur ca te-ai mai linistit si felicitari pt bebe grasunel
Arianna si babyblue vin si eu la azilul consemnatelor la pat
Roxy ai grija cu contractiile si odihneste-te
Am citit tot, dar iar s-a blocat neuronu' meu gravid. Sper sa nu fi uitat pe nimeni

Mergi la inceput