Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxiiiii spune:

Si la mine e ff activa noaptea dar am inteles ca o sa fie bine dupa ce nastem ca programul va fi invers decat e in burtica asa ca incerc sa ma consolez cu asta si trag de mine dimineata...noroc ca nu tre sa aj la ora fixa la birou...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Si la mine se agita de numa numa! Dar eu ma gandesc ca se agita din cauza ca si eu sunt foarte agitata si nervoasa! Mai si tip la cine apuc prin casa!
Dar de dormit dorm bine noaptea cu doua exceptii: ma trezesc doar o data pe noapte sa fac pipisi mi se infunda nasul cumplit. Si cand suflu, imi iese sange din nas! Am auzit ca e normal, caci avem mai mult sange!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 28+ cu Imogen Tara 13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Am si eu o curiozitate. Cu ce sunt hraniti bebeii care se nasc prematur? Stiu ca sunt hraniti cu tubul, dar ce le dau saracutilor?

MHegarty
TestPozitiv

Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Savvy spune:

Mie moasa mi-a zis ca programul bebelului va fi exact cum e in burtica - deci agitatie mare noaptea...
Si mie mi se infunda nasul foarte des si am si firisoare de sange.
Nu stiu cu ce sunt hraniti bebeii prematuri, am auzit ceva de glucoza cu calciu, dar s-ar putea sa ma insel.

Cred ca ma uit maine la nunta - voi vedea, daca nu ma plictisesc.

30 de sapt., se pare cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

lume noua, miha, welcome back!

rammy, las ca e fratelo chirurg plastic in Cj...pun o vorba

miha, cu lapte de mama, cel putin aici. A nascut o pritena de a mea la 32 de sapt si se pompa, la bb ii dadeau din 3 in 3 ore prin sonda. si eu am luat tot ieri vaccinul pt Rh. Ai primit noua parola???

azi am mai facut un tort pt un taximetrist , aceiasi compozitie dar alta tema.
compozitia(anaemi) a fost: fructul pasiunii cu mango...extrem de bun

Mama de Ana si 29+

Fashion

Mergi la inceput

Eu sunt curioasa sa vad rochia si in general cum pleaca de la hotel. Poate un pic la biserica sunt curioasa sa vad, in fine, ca si tine depinde de dispozitie. Se zice ca aici va ploua maine. Asta inseamna ca le va merge bine.
Eu stau acasa si ma uit la TV la nunta. Oamenii au venit de ieri in corturi si stau la coada ca sa prinda un loc. Eu nu prea vreau sa stau in multime si in picioare cu burtoiul asta! E obositor!

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lisssa_ana

lume noua, miha, welcome back!

rammy, las ca e fratelo chirurg plastic in Cj...pun o vorba

miha, cu lapte de mama, cel putin aici. A nascut o pritena de a mea la 32 de sapt si se pompa, la bb ii dadeau din 3 in 3 ore prin sonda. si eu am luat tot ieri vaccinul pt Rh. Ai primit noua parola???

azi am mai facut un tort pt un taximetrist , aceiasi compozitie dar alta tema.
compozitia(anaemi) a fost: fructul pasiunii cu mango...extrem de bun

Mama de Ana si 29+

Fashion

Lisssa multumesc de primire!
Si ma bucur pentru ca mi ai dat informatia! Eu vreau ca totul sa mearga bine, dar niciodata nu stii ce se intampla!
Dar prietena ta de ce a nascut la 32 de saptamani? Ce s a intamplat?
Si bebe e bine acum? Adica au toate sansele sa fie bine nu?

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

a avut saraca iminenta de avort pana in luna a 5-a, travaliul i s-a provocat din cauza tensiunii...dar sa nu uitam, toata sarcina a fost cu probleme. Este aceiasi pers la care i s-a zis SD 1:26...immi aduc si acum aminte ziua cand m-a sunat si mi-a zis. Amnio a arata ca nu are nik copilul.

fetita...e o scumpa, o smechera si o frumoasa. si-a pus o poza pe fb in care lumea o intreba daca e reala sau bibelou. e ata de frumoasa si perfecta

Mama de Ana si 29+

Fashion

Mergi la inceput

Wow!!! As fi si eu tare curioasa sa vad fetita. Tare prietena ta, trebuie sa ai mare curaj!!
Sincer au am inceput sa citesc ceva despre travaliu si ma apuca groaza!! Deja am inceput sa am cosmaruri, ma gandesc daca o sa fac fata, ma gandesc cu ce se aseamana contractiile alea urate de care se plange toata lumea ca sunt imposibile, offff!!!!
Suspin numai la acel gand!!
Mi e frica de cezariana si de aia probabil am si frica de nastere! Eu as vrea ca totul sa decurga normal, dar nu stii niciodata. Pana in saptamana asta fetita mea statea orizontal, cu capul in partea mea dreapta si cu piciorusele spre stanga.
Cand am fost ieri la moasa, mi a zis ca are capul pe vezica mea si coloana e in stanga mea. Deci s a mai intors cu capul in jos! Dar cica este riscul sa se mai miste pana la nastere si sa fie intr o pozitie naspa, astfel incat cine stie la ce sa ma astept. Vezi, toate gandurile astea ma coplesesc si nu mi dau pace si ma agita!!

Cu alte cuvinte, Lisssa tu ce bebe ai de data asta?sau ?

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

nu stim ce va fi

eee, nu te mai gandi aiurea, n-are de ce sa nu fie ok

prrietena mea are a doua fetita la diferenta de 1an jumate si sarcina a doua a fost fara probleme

Mama de Ana si 29+

Fashion

Mergi la inceput