Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Corry si Maria cred ca e minunat sa aveti 2 bebei in burtici Voi ii simtiti pe fiecare in cate o parte sau cum?

Miha, eu nu ii simt in parte.Nu au o pozitie fixa, sunt ca niste pestisori, si nu pot sa-mi dau seama.
Oricum, le simt miscarile prin toata burta...

23+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Miha, eu nu ii simt in parte.Nu au o pozitie fixa, sunt ca niste pestisori, si nu pot sa-mi dau seama.

23+cu si

Corry, si eu cred ca e minunat sa ai 2 pui de om in burtica. Intotdeauna mi-am dorit sa am gemeni. Inca nu a fost sa fie, dar cine stie...poate data viitoare (desi nu avem in familie, dar eu inca sper).

la toate!

28+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Neatza,

noi o asteptam pe bunica...vine in vizita sa ne vada burtica

Mihaela...ce ai patit de vrei sa vii cu noi ?esti bine?

eu am observat ca pitica mea ,dimineata cand suna ceasul lui tati se trezeste si ea ...asta fara ca eu sa fac vreo miscare .....se zvarcoleste putin si apoi pauza
Oxidoni...poti sa mergi de luni pana vineri ....pe la 7.30 sa ajungi acolo ,iti recolteaza si in ziua aia poti avea si rezultatul...daca te duci doar pt o discutie ,du-te dupa ora 2 ...eu asa am procedat.
Lulusor....merci
Rammy....felicitari pt grasunel

24 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Arianna eu de la 7 saptamani de sarcina mai mult am avut recomandare de repaus si am stat in pat. Am avut diverse probleme, iar acum am contractii. Mi-am facut programare la doctorita diseara pt ca m-a speriat patania lui babyblue.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui MihaelaV

Arianna eu de la 7 saptamani de sarcina mai mult am avut recomandare de repaus si am stat in pat. Am avut diverse probleme, iar acum am contractii. Mi-am facut programare la doctorita diseara pt ca m-a speriat patania lui babyblue.

Mihaela

Si eu de la 10 sapt.....cand am avut o sangerare puternica.
dar apoi nu am mai avut nimic...pana m-am trezit cu colul deschis si am facut cerclaj

24 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MihaelaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Citat:
citat din mesajul lui V

Corry si Maria cred ca e minunat sa aveti 2 bebei in burtici Voi ii simtiti pe fiecare in cate o parte sau cum?

23+cu si

Prietenii cu care mergem in parc au niste vecini care au gemeni, tot baietei si sunt adorabili.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oxidoni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna_M

Neatza,

noi o asteptam pe bunica...vine in vizita sa ne vada burtica

Mihaela...ce ai patit de vrei sa vii cu noi ?esti bine?

eu am observat ca pitica mea ,dimineata cand suna ceasul lui tati se trezeste si ea ...asta fara ca eu sa fac vreo miscare .....se zvarcoleste putin si apoi pauza
Oxidoni...poti sa mergi de luni pana vineri ....pe la 7.30 sa ajungi acolo ,iti recolteaza si in ziua aia poti avea si rezultatul...daca te duci doar pt o discutie ,du-te dupa ora 2 ...eu asa am procedat.
Lulusor....merci
Rammy....felicitari pt grasunel

24 + Arianna-Maria

Multumesc de raspuns Arianna. Am sa merg pt recoltare dimineata, dar pentru rezultat cred ca am sa merg a doua zi dimineata, ca nu stiu daca am cum sa plec de la munca.

Frumos ca vine bunica...mergem si noi la ele peste 2 saptamani, ca-s batrane, si departe, si ele nu pot veni.

28+ cu Miruna-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oxidoni

Multumesc de raspuns Arianna. Am sa merg pt recoltare dimineata, dar pentru rezultat cred ca am sa merg a doua zi dimineata, ca nu stiu daca am cum sa plec de la munca.

Frumos ca vine bunica...mergem si noi la ele peste 2 saptamani, ca-s batrane, si departe, si ele nu pot veni.

28+ cu Miruna-Maria

Vezi tu cum faci
bunica saraca vine ca nu pot merge eu ....si sa astepte pana in august nu are rabdare

24 + Arianna-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roberta84 spune:

Neatza burtici si de la noi!
Rammy , Oxidony felicitari pt rezultatele bune la eco.
Alymih , bafta azi , te asteptam cu vesti bune.
Parca mai facuse cineva eco .. dar am uitat. scuze.
Mihaela sper sa fie totul ok si la tine , stiu , contractiile astea nu-ti dau pace ca si mie de altfel . Dra vad ca din ce in ce mai multe avem probleme cu ele. Stiu ca daca nu sunt dureroase nu ar trebui sa va ingrijorati fetelor, ale mele dor si e mai rau.
Mihahegarty , bine ai revenit si poate ramai .., aici la mine pe toate posturile de televiziune numai despre nunta regala se vorbeste asa ca vreau nu vreau ma uit. Sa vedem rochia.
Corry .. am vrut sa-ti spun si tie ceva dar am uitat asa ca va dau un
la toti trei.
Lissa , sanatate micutei tale printese.
Ilida , mersi pt raspunsul despre sangerare.
Ireth , supar patutul.
Baby , hai ca noi te asteptam acasa azi.
Despre mine? bebe al meu tot seara are programul cel mai agitat si tati e in culmea fericirii , ar dormi cu mainile pe burta toata noaptea daca ar putea.
Hai sa aveti o zi buna si plina de vesti bune!!!!

28+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Neata burticilor si de la mine!Corry mersi de intrebare eu nu prea fac bine,desi nu am mai scris va citesc in fiecare zi si sunt alaturi de cele care au probleme!La mine au reaparut greturile,nu prea pot manca,senzatia de voma in permanenta,dar ma consolez ca nu mai am mult!Ramyy si Arriana va felicit pentru rezultatele bune de la eco!Babyblue ma bucur ca te simti mai bine!Corry,Roberta,Roxy si sper sa avem parte numai de vesti bune! 29+ Maya-Maria

Mergi la inceput