Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaemi

Lissa imi pare tare rau ca Ana este asa bolnavioara ! Multa multa sanatate !

Mai, eu nu m-am uitat la nunta...am vazut doar vreo 5 minute cand ieseau din biserica, sau ceva de genul si asta doar de curioasa sa vad cum este imbracata mireasa.

Mie sincer mi-a placut si rochia si voalul. Dar nu mi-a placut rochia cum era in dreptul sanilor ...prea ii scotea pieptul mic in evidenta

Anamaria & Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & 30+

Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...

Asa zice si sotul meu! Nu i plac rochiile pe care Kate le poarta pentru ca ii fac sanii prea ascutiti!! In fine, mie imi plac!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 28+ cu Imogen Tara 13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Intr-adevar este o suma mare, dar sa nu uitam ca vb, totusi, de Regatul Marii Britanii.In ceea ce priveste monarhia, cel putin la astia le da oamenii, la noi, isi iau ei...
Pentru mine acest eveniment a fost binevenit, am vazut eleganta, bun gust si modestie, la un loc.
Sincer, ma cam saturasem sa- i vad pe Columbeni, Oana si Pepe, Lady Gaga si Justin Bieber....
Nici eu nu sunt fana miresei, dar este ok....
Nu mi se pare oportunista...si chiar daca este, nu cred ca va avea o viata tocmai usoara la palat....
Cat priveste egalarea lui Lady D, vom vedea
Mie ,,pupicii,, mi-au placut....doar nu trebuiau sa faca schimb de saliva in fata oamenilor.
Ma bucur ca te simti mai bine, tine- o tot asa

23+cu si
[/quote]

Corry m ai facut sa rad!! Mie mi e dor sa mai aud de vedete romanesti! Poate chiar sunt curioasa!! Mai ales s o vad pe Oana Zavoranu!! OMG!!! E atat de comica!! Doamne!! E si comica si mahalagioaica!! Nu mi displace, dar ma face sa rad de fiecare data cand o vad! Pur si simplu imi aminteste de Romania noastra si aici imi lipsesc aceste lucruri! Rar cand auzi englezii sa se manifeste ca ea! Si cand ii auzi certandu se, au cu totul alt stil.

MHegarty
TestPozitiv

Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Lisssa multa sanatate Anei! E rau sa fii bolnavior, mai ales o pitica ca ea!! Offf offf si un pantof si o rochita roz!!

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Mamutz, da scuze ca nu am mai intrat
Sa stii ca si eu ma simt prost ca intru atat de rar!! Offfff!!!!

MHegarty
TestPozitiv

Ne+a zis Lorena ca esti ok.

28+

Da, ma bucur mult! Ea a venit la mine in Ianuarie-Februarie. E super sa ne intalnim live! E bine sa asociezi o fata unui nume!

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamutz

Azi am facut 29 s, intram in 30. Doamne ajuta la inca 10. Sau 8 din cate am inteles.

29+

Asa sa fie mamutz. Si eu vreau sa urez bebei la termen TUTUROR!!! E cel mai bine, dar niciodata nu stii, dar mentalizam pozitiv!!

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Buna seara burtici
Felicitari tuturor fetelor pentru rezultatele bune de la eco, pentru saptamanile implinite si ult mult succes celor care urmeaza sa mearga la doc .
babyblue ma bucur ca esti mai bine,ca ai ajuns acasa si acum menajeaza-te
felete racite multa sanatate , si Lisssa dulce Anei sa ii treaca tusea
Miha bine ai revenit
Legat de nunta faimoasa, nici prea prea nici foarte foarte, pe mine una nu ma incalzeste si nici nu imi da de mancare sa fiu sincera ...asa ca am privit-o ca pe un eveniment istoric.
La mine persista nasul infundat dimineata si imi curge sange cand il suflu ...iar treaba cu urechile se pare ca a mai disparut. In rest am mari emotii pentru ziua de joi la morfo , mi-e dor de buburuza de mor ... si plus am depasit un record, daca in primele luni faceam 1-2 eco / saptamana , joi se face 1 luna decand nu am mai fost la doc .
Fetele voi ati inceput sa stabiliti cu dr modul de nastere ? v-au dat detalii, sfaturi, pareri?
Va pupacesc si sunt pe aici un inima cat un puricel

23+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Mamutz felicitari pentru cele 29saptamani implinite!De abia astept sa incepem galeria nasterilor,atunci sa vezi emotii!fetele consemnate la pat,multa rabdare si speranta ca totul va fii bine! 29+ Maya-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

mi a iesit la analize ca s anemica.

mdeah...trebuia sa o fac si pe asta.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
24+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Buna fetelor si de la mine.

Ne apropiem incet de final, pentru mine parca prea incet si incep fetele sa schimbe prefixul imediat.

Va felicit pe toate fara nume si numar ca am uitat. E deja asa de enervanta uitarea asta.

Miha Si Windi chiar ma gandeam la voi pe unde hoinariti. Miha vad ca a recuperat restantele la scris.

Eu recunosc, ca nu a fost asa de grea adaptarea. Ne-a ajutat Dumnezeu si am ajuns intr-un orasel in care suntem multumiti cu multa verdeata scoala buna si magazine relativ aproape, ne-am rezolvat repede permisele si conturi in banca tinand cont ca nu avea history aici. Cea mai mare bucurie a mea este ca ai mei copii nu s-au imbolnavit in 5 luni de cand suntem aici. In Irlanda in fiecare luna imi serveau o raceala de cate o saptamana. Singurul lucru unde am dat-o in bara au fost masinile. Ne-am luat marci europene si mestereste de vreo 3 luni sotu la una ca tot descopera ca ar mai fi ceva de facut. Azi are ultimatum.

Babyblue ma bucur ca esti acasa insa ai grija. Paul mananca singur, ca un porcusor... ce e la el sub masa..iar sotu zice ca ar trebui aspirat, ma uit si eu si zic da ar trebui

Lissa , sanatate Anei, e greu cu ei cand sunt bolnavi, sper sa ii treaca repede.

V-am spus cat de frumoase sunteti?

Va las sa fac si eu ceva de papa ca de dimineata mi-am petrecut 3 ore in parc facand galerie lui Vlad si cu ochii pe Paul. Vlad e antitalent la fotbal dar ii face bine -e la fel ca ca Balint cine si-l aminteste nu face mai nimic pe teren dar prinde cate o ocazie habar nu am cum si da gol. Pana la urma asta conteaza nu?

Sanatate maxima

Mergi la inceput

Alexia, si eu patesc la fel. Dimineata am un nas infundat si cand suflu, apare sange. Urasc acest lucru, dar ce pot sa fac?

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput