Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Squirrel, nu stii ca eu nu scriu cat nu scriu, dar si cand scriu!!! Nu ma mai satur!! Hahhaha!!!
Oricum uite multi de la noi doua!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 28+ cu Imogen Tara 13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Buna gasit in weekend si de la mine! Eu de unde mi-am propus sfarsitul asta de saptamana sa nu misc nimic, ca sa compensez pt pregatirea Pastilor de saptamana trecuta, nu pot sa stau locului si m-am apucat sa-mi "aerisesc" dulapul meu, unde era cam aglomeratie. Asa ca mi-am scos toate puloverele groase, ca in sfarsit nu mai am nevoie de ele, si mi-am sortat toate hainele care nu o sa le pot imbraca primavara-vara asta. Drept sa fiu sunt mandara de realizarea asta neplanuita, drept pt care ma duc imediat sa ma rasfat cu o manichiura si pedichiura.

Citat:
citat din mesajul lui wndyctygirl

Krissy nu ma pot opri sa te complimentez corespunzator... printre altele, imi place la nebunie tonul tau detasat si atitudinea de femeie cu picioarele bine infipte in pamant! Bravo! Si Sophia ta e superba...pozele astea am reusit sa le vad! Frumoasa casa, vreau si io o bucata macar, m-am saturat de inghesuiala in condo....
Sarut-mana Dea, esti o figura. Sper ca sunt cum zici tu, pot sa zic ca doar sunt sincera in ceea ce spun si incerc sa reflect in lumea asta virtuala. Multumesc si de complimentul pt Sophia si casuta noastra - da, e f fain la casa da' e si f multa treaba, in & out, ca sunt si mare gradinareasa (de flori in general, ca e zona cu multe caprioare - uite cateva mostre aici - si nu rezista nici un zarzavat). Dar promit sa o las mai moale sezonul asta....

Mihahegarty, eu o sa lucrez pana pot, ca aici nu este prenatal (sau este, daca vrei, dar per total pre+post-natal ai doar 8 saptamani prin lege) si am si post de raspundere, pt care firma nu are back-up plan... Dar chiar vineri am vorbit cu patronii, care ma sustin si doresc f mult inapoi, si o sa-mi aranjez sa plec cand nu mai sunt in stare si cand o sa imi spuna medicul ca ar fi bine sa stau linistita. Cu Sophia am lucrat pana in saptamana 36+, cand eram deja 2cm dilatata de o vreme si aveam si insomnii groaznice de ma duceam chiauna la serviciu. Asadar am stat acasa doar 10 zile prenatal, ca am nascut la 38s. Acum mi s-a promis din nou ca sunt de acord sa ma lase sa stau acasa 3 luni, dupa care vreau sa merg part-time inca vreo 2-3 luni. O sa mai vad, numai sa ajute D-zeu sa fim eu si bebe sanatosi.

Legat de planul de nastere, aici din start se pleaca pe premisa ca o sa nasti natural, nici nu se pune problema anticipat de cezariana daca nu exista o conditie medicala clara. Eu inca am avut o problemuta la nasterea naturala a Sophiei, si de care mi-e frica si acuma ca o sa se intample, dar doctorul mi-a zis ca vedem atunci, nu e musai sa se repete situatia... Dar clar si eu optez pt nastere naturala cu epidurala.

Uite ce de m-am intis. Va pup acum pe toate si un weekend frumos!

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 24+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia_ada spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Alexia, si eu patesc la fel. Dimineata am un nas infundat si cand suflu, apare sange. Urasc acest lucru, dar ce pot sa fac?

MHegarty
TestPozitiv

Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

din pacate nu putem face nimic....

23+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui babyblue

mi a iesit la analize ca s anemica.

mdeah...trebuia sa o fac si pe asta.

_

Babyblue va pupa pe toti!!
24+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Babyblue, daca esti anemica inseamna ca nu ai suficient fier. Poate niste suplimente te vor ajuta! Eu iau din saptamana a 10 a parca Pregnacare (poate in Romania se cheama altfel), dar sincer ne ajuta mult, ca la un moment dat, resursele se termina si trebuie suplimentate!!

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Squirrel unde locuiesti acum? In romania sau in alta tara?

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Krissy, asa as vrea sa fac si eu. Mi as dori mult sa merg la munca pana la 38-39 saptamani, caci nu sunt platita. Am semnat contractul de permanent in martie 2011 si ca sa te califici pentru maternitate, trebuie sa fii cu ei de cel putin 1 an. Deci voi fi doar pe beneficii, care nu sunt suficiente.
Fetita ta arata extraordinar de simpatica!!!
In legatura cu nasterea, asa e si in UK. Orice nastere aici trebuie sa fie naturala, nici intr un caz cu cezariana programata. Am avut doua prietene carora le a facut cezariana in ultima clipa, cand si au dat seama ca daca n o fac copilul e in primejdie. Deci efectiv, NU AI DE ALES!!! Trebuie sa nasti natural, daca nu ai probleme!! Epidurala ti o face daca ceri dupa dilatatie 5!!
E incredibil cum ai mers la munca cu dilatatie 2!! Nu pot sa mi imaginez cum e!!

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexia_ada

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Alexia, si eu patesc la fel. Dimineata am un nas infundat si cand suflu, apare sange. Urasc acest lucru, dar ce pot sa fac?

MHegarty
TestPozitiv

din pacate nu putem face nimic....

23+ Ruxandra Ioana
O buburuza mult dorita si asteptata !

Mda.........Well, dupa aceste 3 luni macar stim ca ne vom tine bebeii in brate!!

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Krissy spune:

Suntem vad un grupusor in odiseea noastra din America, iar Flavia/Squirrel e una dintre noi, alaturi de mine, Lissa, Ilida, si Wndctygirl. Mai stiu o graviduta din zona care ne citeste, dar care nu a indraznit inca sa ni se alature.

Miha, dilatatia in sine nu e considerata un semn de travaliu, atata timp cat nu ai contractii "adevarate" si nu ai pierdut "dopul" cervical, ceea ce mie nu mi se intamplase inca in punctul acela. Eu si dilatata de saptamani si tot a trebui sa ma induca cu oxitocina - doza dubla - cand mi s-a rupt apa la 38s, ca tot nu ma dilatasem mai mult de 3 cm dupa ore bune de travaliu, si cand pierzi lichidul amniotic trebuie musai sa nasti in maximum 24h...

Cristina, mami de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia (1 martie 2007) si 24+ cu

Poze

"The past is history, the future’s mystery, the present is a gift – that’s why it’s called the present"

Mergi la inceput

Krissy, de ce nu vrea graviduta sa ni se alature?
Uite fac eu prima invitatie calduroasa!

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cereline spune:

Babyblue si eu sunt anemica,iau fier de la 18saptamani de sarcina si o sa le iau pana nasc;Va zic noapte buna 30+ Maya-MariaAMR 8-10 saptamani!!!

Mergi la inceput