Strumfi si prichindei de iulie-august 2011 (46)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roberta84

Babyblue dar pe mine m-ai uitat???
Hai ca va iau eu aici la azil , ca poate v.ati plictisit de Romania.
Si eu ma enervez ca tine cand intru in bucatarie si vad mizerie , dar mi-am facut o gura rea, si mai bine dau din gura , nu din maini , ca asta nu ma oboseste asa.. Lasa ca o sa smotruiesc la greu dupa nastere si nu o sa mai am nici o scuza .. ca daca ne punem mintea ,gasim mereu cate ceva de facut . O sa vezi ca usor , usor , te obisnuiesti cu statu , si daca mai si vezi ca daca te foiesti te ia burtica sa vezi ce cumintica o sa stai in pat si o sa te faci ca nu vezi mizeria.
Anaemi , ai grija mamica cu contractiile astea .. offf ce rau imi pare ca suntem asa multe cu problemute...
Azi declar 2 contractii pana la ora asta dar nu ma misc din pat pana nu vine sotu sa faca o mamaliguta cu branza si smantana ca mi-e o pofta . Lasa ca eu ii fac o viata intreaga , sa-mi faca si el mie cateva luni.
Restul burticilor ce faceti?? absentati si week-endul asta?
Un la mamici si burtici!!

28+ cu Gabriel

Ajuta-ne Doamne sa nastem prunci sanatosi !

scuza ma scumpo, nu te am uitat:)
ai dreptate,m am foit un pic si m-a luat iar burta. nu ca inainte, dar totusi...

_

Babyblue va pupa pe toti!!
24+ cu Iustin Andrei
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

2 IAD nereusite
1 FIV nereusit
Sarcina obtinuta natural

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Babyblue, nu poti sa angajezi pe cineva sa vina sa-ti faca curatenie?Nu iese ca din manutele tale, dar cel putin nu mai este mizerie...
Te inteleg perfect cu deranjul si curatenia, dar STAI ODATA LIPITA DE PATUL ALA

23+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

corry, te ajut si eu daca nu sta cuminte Ramona:... na...acum sat e vedem ca nu stai locului

Mama de Ana si 29+

Fashion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlyMih spune:

Nici eu nu stiu cum fac ...da ar fi bn sa intrebi data viitoare cand te duci..stiu ca normal iti spune cat are bb

28+Ianis-Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Iar "printesa" o simt ca o femeie falsa, oportunista, care si-a facut un tel din a pune mana pe print (a facut eforturi mai mult decat evidente ca sa-l prinda!). Da, e puternica, dar nu ii vad sufletul nobil, bun. Si ce simulare de sarut au fost pupicii aia de copii mici? Voi ati simtit cumva dragoste sincera acolo???
Insa traduc entuziasmul multimii prin dorinta oamenilor de a trai macar partial povestile cu printi si printese, chiar daca e o poveste a altora, si nici macar nu implica prea multa iubire adevarata, dezinteresata.
M-am lungit in a expima offtopic cum vad eu nunta. E parerea mea sincera, sper ca nu a ofensat pe nimeni.

Pupici si o zi usoara si fara contractii tuturor burticilor!

Voi avea un !

[/quote]

Uneori stau si eu si ma gandesc ca poate ai dreptate!! Pare o femeie oportunista, etc, dar traind aici si invatand din atitudinea englezilor, consider ca ei sunt mai pudici de felul lor. Imi dau seama si dupa sot. Abia daca imi da un pup in public, de fiecare data cand il intreb de ce nu ma saruta in public, ma ia ca se uita altii la el si nu e normal. Sincer, ma enerveaza la culme atitudinea asta, dar incerc sa vad lucrurile bune pe care le are!! In fine, e greu sa traiesti cu englezoii asta!! Au o cultura si traditie atat de diferita de a noastra, incat la un moment dar efectiv nu ai cum sa nu te enervezi pe ei.
La fel si cu sarutul ala de la balcon, nu le place sa fie un sarut din ala romanesc, le place scurt si la obiect! De aia nu pot sa ma pronunt in legatura cu acel sarut! Pentru ca am inceput sa le stiu ideile si gandirea!! Crede ma ca daca as fi fost in Romania si nu as fi fost niciodata aici, as fi spus acelasi lucru! E un sarut rece!!

MHegarty
TestPozitiv

Cu ajutorul bunului Dumnezeu, sunt 28+ cu Imogen Tara 13saptamani si 2 zile
Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Mamutz, da scuze ca nu am mai intrat
Sa stii ca si eu ma simt prost ca intru atat de rar!! Offfff!!!!

MHegarty
TestPozitiv

Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril ne vor proteja pe tot parcursul acestor minunate clipe in burtica la mami.

Mergi la inceput

Krissy, tu pana in ce saptamana ai sa lucrezi? Eu as vrea pana in cea de a 39a, dar nu stiu daca voi putea. Voi celelalte fete care sunteti mame deja, ce recomandati? Care e saptamana ideala in care ar trebui sa te opresti?
Adevarul e ca nu fac mare lucru la munca. Eu mai mult lucrez pe calculator, dar la mine e problema ca fac 1 ora jumate pana la servici si o ora jumate de la servici acasa. Asta e foarte obositor. Si un alt lucru nasol e ca stand la birou si batand la calculator, nu pot sa mi ridic piciorele pe ceva si mi se mai umfla din cand in cand. Nu stiu,e foarte complicat!!

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Mamutz, da scuze ca nu am mai intrat
Sa stii ca si eu ma simt prost ca intru atat de rar!! Offfff!!!!

MHegarty
TestPozitiv

Ne+a zis Lorena ca esti ok.

28+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Citat:
citat din mesajul lui mihahegarty

Roberta, cum ti s a parut nunta regala? Mie mi a placut la nebunie!! Si ea mi a placut (Kate) cu exceptia voalului. Nu stiu, dar mi s a parut cam prea strans pe cap, mi ar fi placut sa fie mai bufant!

MHegarty
TestPozitiv

Desteapta esti!!!
MA uitam ca fraiera, si nu stiam ce nu-mi place.
VOALUL era.....

23+cu si

Corry
Se zice ca regina Elisabeta (adica bunica lui William) i a dat voalul lui Kate. Sincer regina s a maritat in 1947, iar Kate in 2011, trebuia sa vada ca nu se mai potriveste!!
In fine, eu mi am zis parerea, dar asta nu inseamna ca toata lumea tre sa fie de acord cu mine! Cate bordee atatea obicee!!

MHegarty
TestPozitiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamutz spune:

Azi am facut 29 s, intram in 30. Doamne ajuta la inca 10. Sau 8 din cate am inteles.

29+

Mergi la inceput