Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Nu stiu daca m-ati inteles, ce vroiam eu sa zic e ca acum e bine ca avem acces la atatea si atatea analize si teste, doar ca uneori ma gandesc si la vremurile de demult, oare cum era, mai ales ca sapt trecuta bunica mea imi povestea cum a nascut ea acasa.Fiecare face cum vrea, si gandeste cum vrea, dar totusi nu ati auzit de femei care prefera sa nasca acasa, in vremurile nostre,ca asa se simt ele mai bine(am vazut la tv, o femeie care a nascut acasa in cada 2 copii singura, ca asa a vrur ea).Eu bineinteles ca nu as avea curajul asta dar vreau sa zic ca exista.
Nu va suparati ca asa gandesc eu, mai ales ca je sunt un bun exemplu,mama ma facut in 86' deci sunt nitel afectatade Cernobal(noua asa ne scuzau si profi in scoala, ziceau:"lasa-i ca astia sunt cu Cernobalul").
Va pup si scuze daca s-a supi cineva, stau si eu acasa si ma plictisesc si ma gandesc numai la prostii.

gravi 10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Vad ca toata lumea a scapat de raceala, numai eu am ramas, duminica fac 2 sapt de cand trag.Bine nu mai sunt la fel dar tot a mai ramas o tuse seaca din cand in cand si nasul infundat care ma termina.Am zis ca asta nu e raceala e mai mult, si am renuntat si la medicamente ca nu mai pot, am luat la oscillo de nu mai pot,o trece odata si odata.Luni o sa ii zic si medicului, poate mai e ceva ce nu am luat, dar nu cred.
Si m-am mai si speriat alaltaieri seara cand am tusit tare,am simtit o durere in partea dreapta jos la burtica si acum o mai simt uneori in timpul zilei dar usor.O fi ceva, ca imi e cam teama?Sper ca nu.
In speranta ca nu v-am plictisit si sa aveti o minivacanta placuta de 1 Mai.

gravi 10 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui arleza
Nu va suparati ca asa gandesc eu, mai ales ca je sunt un bun exemplu,mama ma facut in 86' deci sunt nitel afectatade Cernobal(noua asa ne scuzau si profi in scoala, ziceau:"lasa-i ca astia sunt cu Cernobalul").

Nu m-am suparat, stai linistita, mi-am spus si eu parerea ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.
Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

Buna fetelor si bine v-am regasit (ca nu am mai scris de multisor, desi va citesc in fiecare zi)

Am fost si noi azi la control, am facut eco si avem 7 sapt si 1zi dupa eco, ne bate inimioara frumusel... deci per total suntem bine. Mi-a dat si mie dr trimitere sa fac bitestul si o ecografie mai speciala care se face odata cu bitestul. Eu nu am inteles prea bine ce e cu bitestul asta. Se refera doar la testul din sange, sau cum? Si ce se descopera la el (Am inteles ca e o statistica referitoare la Sindrom Down)?Pe te trimitere scrie sa fac bitestul la o clinica si ecografia la Filantropia la alt doctor, dar bitestul sa fie facut inainte de eco. Si eco asta e cumva morfofetala de trim 1? Va rog, lamuriti-ma si pe mine

7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyi spune:

M-am lamurit dupa google pana la urma

7 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!

mady - bitestul inseamna ca iti ia sange si o ecografie si apoi compara rezultatele la ambele. Da, e o statistica pt. SD.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Buna dimineataa!

Arleza si eu simt niste intepaturi laterale cand ma ridic brusc din pat. Dureaza o secunda, dar si pe mine ma cam ingrijoreaza... Oare o fi normal?
Restul fetelor, voi mai aveti dureri de burtica?

Cu ajutorul lui DD sunt 7+

ela's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela82 spune:

Mi-am schimbat si semnatura

Cu ajutorul lui DD sunt 8+

ela's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

buna dimineata
am citit un pic din urma si m-am pus la curent cu noutatile.......
cand am fost la echo i-am spus si eu dr. despre intepaturi si mi-a confirmat ceea ce banuiam si eu:
sunt normale de acum pentru ca incepe sa isi faca loc bebe.........si mie in plus fata de prima sarcina imi apasa si pe operatia de cezariana.....daca stau bine sa ma gandesc si la bianca aveam operatia.............numai ca nu aveam uterul taiat......deci ma astept la intepaturi si nu numai pana in noiembrie.
eu aseara am luat un nospa si mi-a trecut.
am uitat sa va dau o veste buna pt. mine de cand am mers la echo am scapat de medicamente!!!!!!!!!!
am ramas doar cu vitaminele .....acum sper sa treaca odata timpul si sa nu mai deloc..........si va fii perfect!!!!!!!
va e toate!!!!!!!!

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna fetelor la amiaza!
La faza cu intepaturile in burta, asa le simt si eu, cand ma ridic brusc, si la fel mi-a zis dr. ca e normal. Plus ca si eu parca simt ca ma inteapa si ma trage exact la capatul operatiei de cezariana.
Arleza, tu parca intrebai de sani. Nici ai mei nu sunt foarte umflati, ii am mai plini decat inainte si daca ma pipai am usoare dureri. Dar ma gandesc ca e normal, mai ales ca podoabele mele au trecut printr-un an si 2 luni de alaptare, plus aproape 4 ani in care stefan ma trage si ma maseaza la sani de ma termina (asa se linisteste le de cand e mic, cand e suparat, obosit...da sa bage mana la san si sa invarta de sfarc). Bine ca acum ne certam, nu il mai las..dar mai ales prin somn tot mai cauta cu mana sa ma palpeze).
Tin mainte la prima sarcina aveam niste sani , tari ca piatra, bombe nu altceva...dar na...alta varsta, alta perioada...
Plus ca am citit ca sanii se maresc in sarcina diferit, atat cat considera organismul ca e necesar pentru a putea alapta. Asa ca daca aveti sanii mici, aveti sanse mari sa deveniti Pamela Anderson, iar daca ii aveti mari, sa creasca doar putin. (normal ca daca ne ingrasam, automat se mai pune si pe sani).

diana 6+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput