Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleza spune:

Buna burtici, multumesc pt raspunsuri, m-am mai calmat in legatura cu sanii, mai ales ca la mine o zi sunt umflati o zi nu, o zi ma dor de mor o zi nu, si tot asa.Nu stiu daca e normal dar am mai auzit fete carora li se intampla la fel.
Astazi sunt happy ca am schimbat semnatura si a mai trecut o saptamana, pt ca am mancat niste capsuni super bune(scuze daca va fac pofta, dar gasiti si voi la piata, daca vreti)care aveau gust, nu din alea care arata dine dar cand le mananci zici ca sunt plastic si pt ca mai e o zi pana luni cand merg sa-l vad pe bebe la eco.Abia astept .

Saru' mana BRAMBU ca nu te-ai supi.
Vad ca toata lumea e in vacanta ca nu prea se mai intra.Super!!!
Distractie placuta si sa ne vedem cu bine.

gravi 11 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

arleza in legatura cu sanii intru si eu sa iti povestesc despre mine.......in sarcina cu Bianca au fost durerosi toata sarcina si plini......nu exagerat, in unele zile ma dureau mai mult si se umflau.in alte zile erau mai putin durerosi.......dar se simteu mereu plini ca inainte de venirea ciclului....sper ca m-am facut inteleasa......
acum la a doua sarcina simptomele au venit mult mai devreme ca la fetita, probabil ca este corpul deja obisnuit cu ele.....si sarcina este mult mai jos decat prima......
am citi pe net ca la a doua sarcina o sa putem respira mai bine pentru ca muschii nu mai sunt la fel ca inainte de nastere....dar in schimb o sa ne apese mai mult pe vezica........, ca na nu se putea sa fie totul excelent........
eu azi am o problema, daca pot spune asa, de cand m-am trezit am simtit miros de cola si chiar daca de cand am ramas gravida nu am mai baut....acum mi-am luat o cutie mica de pofta........nu am luat o sticla de 2 litri ca sigur nu ma putem abtine sa nu o beau ............
eu azi nu sunt in vacanta.........sunt acasa.......am fost la piata cu sotul si Bianca.........si acum fac mancare pentru toti..... ma simt bine si azi sunt gospodina
ce mai stiti de Lia, are cineva nr. ei de telefon???
si apropo de asta nu vreti sa ne punem pe mail-ul comun numerele de telefon???
in caz ca se intampla ceva si poate are vreuna nevoie de ajutor sa ne putem suna??
ce spuneti de ideea mea???
va pe toate ca m-am lungit cu mesajul...........

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Fetele au inceput deja petrecerile de 1 Mai vad ...

roxana - buna ideea, da' la mine nu se pune ca-s de pe alta lume . Cand reusim sa ne inchegam un pic, puneti de o intalneala, ca e frumos!!

Mi-e un somn de mor ... parca-s gravida!

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Petro sigur esti graviduta
eu am terminat mancarea!!!!
dar ma doare mijolocul rau de la stat in picioare ..........
am facut ciorbita de perisoare din curcan si pui pentru piticuta, ciorbita de vitel de lapte pentru noi si musaca din curcan si pui ca felul doi.........
am scris poate va dau ideii.....chiar ca uneori eu nu mai stiu ce sa gatesc.....mai ales de cand cu sarcina.parca am ramas fara idei, norocul nostru este ca vine vara si avem mult mai multe variante de gatit decat iarna
va pe toate si mai intru mai pe seara.........
apropo de telefoane, Petro nu conteaza ca nu esti in tara, eu m-am referit si in cazurile in care nu mai intra cineva pe net sa ne mai de-a vre-o veste sa o putem contacta..chiar daca este in afara tarii sa stim ce mai face
eu o sa intru acum sa las numarul de mobil.

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
11+

Mergi la inceput

gata am pus nr. de mobil.....la numele albumului meu de pe mail-ul comun, alaturi de numele meu am scris si numarul.
fug sa pap ca m-a lovit foamea.........

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Buna dragelor.
Reusesc sa intru si eu acum dupa...hoo-hoo ceva timp.

Ma duc sa va citesc ca sunt in urma rau.

Vreau doar sa le spun fetelor ca si eu am dureri de burtica si de sani. Sunt normale. Pe mine cateodata cand tusesc ma inteapa atat de tare in dreapta jos ca trebuie sa ma asez un pic. Or sa treaca...prin noiembrie.

Eu pe 9 mai tb sa ajung la ecografie morfo-fetala. Cea de trimestru 1. Doctora nu mi-a zis nimic de dublu test, triplu test...nimic.

Va pup tare pe toate. Aveti grija de voi si de bebei.

Mami cu cea mai draga minune, Mihnea( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Cu intarziere va spun si eu: Hristos a inviat.
Am revenit in Buc. a fost frumos, vremea buna fara strop de ploaie. Nu am citit nimic din urma sper sa reusesc

mami de Vlad (29.10.2009) si 12+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_iasi spune:

hristos a inviat!
Bun subiectul cu celule stem o sa ma informez si eu la o prietena care a prelevat celule luna trecuta si o voi intreba tot procedeul si va voi spune.
eu am facut ieri la servici un eco si mi-a zis doc ca am placenta coborata ,acum nu stie 100%deoarece aveam si vezica goala si a mai spus ca in timp se poate ridica,daca nu se va ridica vom apela in mod sigur la cezariana:( :(
Cum o sa vrea dumnezeu asa va fii.
Fetele voi ce vitamine luati,ce mai luati pe langa acid folic?
va

10+ ,teodor de 2 ani,tati si eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

Buna fetelor, sunt noua pe aici si am aflat ca sunt insarcinata, as vrea si au mai multe detalii despre analizele care sa fac si cand ar trebui sa merg la primul eco,ca sa se vada ceva....
Si inca o intrebare,ma cam doare burta, pe langa ovare,dar nu ca la menstruatie,mai mult niste intepaturi
multumesc
data probabila a nasterii o am in 03.01.12

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

buna fetele

azi mi-am mai luat niste hainute de burtoasa...inintail ne-am dus sa imi iau doar un costum de baie da stiti cum e cu purcelul care se intinde mult. da sotioru meu chiar nu ma poate refuza
mi-am luat pantaloni albi deasupra gleznei si blugi scurti...toti cu elastecul adecvat pt burtica....si i-am luat de la h&m unirii...super preturi fata de premaman de ex

mai fetelor vreau sa imi cumpar si eu un costum de baie intreg da sa de-a naiba daca gasesc ceva sa imi plac. doua piese am o tona de anu trecut(ca de am si eu o boala cate zile stau la mare atatea costume trb sa am stiu sunt trilulilu maxim)
luni schimb si eu semnatura...
p.s: am o burta de purcica.....am mancat precum o vacuta azi

va

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +10

samburelul meu

Mergi la inceput