Brumarei si Craciunite nov.dec.2011 (15)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

baby eu am vb cu dr meu si a zis ca atata timp cat nu beau in cantitati industriala si cola si cafeau imi sunt permise

aly sarcina usoara si la termen iti doresc....tu esti un pic la granita dintre odisee daca chiar nasti pe 3 intrii la odiseea de ianuarie-februarie(care nu stiu daca e inca creeata) dar e posibil peste cateva sapt sa ti se mai schimbe data nasterii si sa intrii la noi ....acum tu hotarasti unde vrei sa stai
cat despre durerile de burta sunt perfect normale la inceputul sarcinii daca nu sunt insotite de sangerari.

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +10

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Am reusit si eu sa citesc din urma, dar mai in diagonala, asa ca o sa raspund si eu cate ceva.
In primul rand m-a lovit rau faptul ca inca o burtica ne-a "parasit", Felicity, draga mea sunt langa tine si iti inteleg durerea, este greu, 2 sarcini in 6 luni. Iti urez multa putere si tarie
S-a discutat despre celule stem, tare mult ne-am sucit si noi la sarcina cu Vlad daca sa recoltam sau nu. Sotul care este fan dr. a zis in prima faza da, eu nu, apoi am inceput sa punem pe hartie una alta si ajunsesem la 60% ca recoltam, apoi fetita de 2 ani a unor cunostinte a fost diagnosticata cu tumora la cap moment in care sotul a zis gata recoltam, macar sa ne rugam Domnului sa fie bani aruncati si sa avem copilul sanatos. AM inceput sa facem o selectie a firmelor care opereaza pe piata romaneasca si am ales una care nu stocheaza sangele ombilical ci il prelucreaza si stocheaza direct celulele stem, care nu depoziteaza in Ro.(era un pitic al lui) si care depoziteaza in Belgia si Danemarca, in caz de calamitate etc, sa existe de rezerva, s-au angajat ca transportul celulelor in caz de nevoie le transporta ei pana la locul operatiei si multe altele. Problema este ca sunt unii dintre cei mai scumpi, insa ptr. ca am optat cu plata pe loc(la mom. cand laboratorul confirma ca proba este buna)am primit un discount, acum daca mergem tot cu ei mai primim un discount de fidelitate. In pret este inclusa stocarea pana copilul face 20 ani, deci nu se plateste anual ca la alte companii. De absolut tot s-au ocupat ei. Am luat Kit-ul de recoltare pe la 30sapt. pe care l-am platit, restul dupa. Cand i-am ales am cerut sfatul unor prieteni dar si a dr. ginecolog, toti au zis ca-i ok. La 30 min de la nastere deja erau la maternitate, sunati de moasa, si au ridicat proba. Totul este stipulat in contract. Nici acum nu sunt convinsa ca este absolut util, dar sunt cu sufletul impacat.

Despre DT si TT in sarcina cu Vlad le-am facut pe ambele si acum la fel, de, varsta nu imi permite sa fiu prea relaxata. M-am dus si eu la dr. la sarcina actuala si am propus sa nu mai fac DT sa fac direct TT. A fost foarte mirata ca nu stiu ca DT a fost "inventat" dupa TT si ca are acuratete mai mare decat TT. Dupa ce am facut echo. si recoltare de sange ptr. DT mi-a spus de dry test de care si eu stiam dar am uitat total de el. Asa ca acum merg pe DT si TT, stiu ca sunt statistici si nu voi renunta la sarcina ca ele indica nu stiu ce, mai ales ca eu plec din start cu risc de varsta(a mea) mare, daca este nevoie voi face si amnio.
Asa ca premonitii eu am un mare filing ca va fi tot baietel, tati zice ca va fi fetita, vom vedea.
Gata fug la ca a fost o zi istovitoare.
NB

mami de Vlad (29.10.2009) si 12+
Multumesc Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bellasamoyed spune:

mani si eu tot cu ei o sa recoltez sunt the best

Cu ajutorul lui Dumnezeu sunt +10

samburelul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

bellasamoyed iti multumesc mult pt raspuns,inca nu am mers la un ginecolog,ca nu stiu inca la care sa merg,vrea sa ajung sa merg saptamana care vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

M-am intors si eu...
Sunt tot fara simptome (mai sa nu-mi vina sa cred ca-s gravida) - sanii imi sunt normali, burta ma doare foarte rar si nu in vreun fel special, greturi n-am avut deloc, doar un reflux usor daca papam prea mult. Doar mi-e soooomn si parca ma duc mai des la toaleta. Si parca parca simt mai multe mirosuri decat de obicei. Voiam sa am si eu niste mood swings ceva sa il sperii pe sot :)).

La inceputul threadului vorbeati de maternitati private - eu ma gandesc serios sa merg la Regina Maria. Daca cineva are impresii de la cunostinte/sarcini anterioare, dati de veste.

In rest - sa auzim numai de bine la eco si biteste :). A mea e programata pe 16 mai la Polisano.

Saptamana viitoare o sa calatoresc cu avionul. Stiti daca e vreo problema cu detectoare de metal, daca am nevoie de vreun biletel de la doctor sau altele din astea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

am citit pe forum ca a fost cutremur in dimineata asta. bine ca nu l-am simtit ca ma panicam... voi?

11+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

buna dimineatza burtici !

va citesc din umbra cand si cand ,imi place ca santeti active ,discutati subiecte interesante .
in germania nu e asa un trend cu recoltarea celulelor stem.exista informatii pt cine le cauta ,dar nu se face atata reclama cum se face in RO.personal cred ca daca in romania nu ai o baza financiara extrem de temeinica ,mai bine nu recoltezi caci preturile unei simple internari cu tratament de 4-5 zile pt mama si copil in europa depasesc 3.000 de euro,darmite pt asemenea tratamente speciale.sant convinsa ca sant si oameni ce isi permit ,dar ma indoiesc ca se numara prea multe persoane in aceasta categorie ce raman reale la costurile ce le implica eventualele tratamente .nu cred ca vreo una dintre firmele ce recolteaza v-a aratat si ce costuri ar implica folosirea celulelor.evident ca nu ,ca nu e de interesul lor.pt mine aceste firme sant precum bancile si asigurarile,joaca cu carti ascunse .

e parerea mea personala,ce face fiecare cu propriul banut si cat de folositoare le va fi aceasta recoltare, e alegerea fiecareia si nu fac din asta subiect de polemica.

o duminica linistita !

vine bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Neata!
La noi e o vreme mohorata..nu ploua inca dar e frig si sufla vantul, e noros...vreme buna de stat in casa si numarat bani (ca, copiii i-am facut ).
aly_k felicitari pentru burtica si sarcina usoara. Eu pentru confirmarea sarcinii am fost la ginecolog la 4 sapt si 1 zi, si nu s-a vazut nimic. Insa la 5 saptamani si o zi, s-a vazut cu eco tranvaginala. Asa ca te sfatuiesc sa mergi dupa 5 saptamani la ginecolog. Dupa ce iti confirma sarcina iti va da o scrisoare medicala catre medicul de familie, pentru a te lua in evidenta. Analize iti da si medicul ginecolog, dintre acestea unele iti vor fi scrise si de med. de familie, sunt compensate. Pana cand mergi la medic ia in fiecare zi cate o pastiluta de acid folic.

diana 6+ si mami de IANIS STEFAN 14 mai 2007

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuza
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aly_k spune:

dianalaura multumesc pentru raspuns,bebele o fost asteptat mai ales de mine si nu vreau sa se intample nimic cu el,chiar daca o sa fie foarte greu,ca nu lucrez,sunt la scoala.
Voi ce simptome ati avut?eu am avut doar o mica senzatie de rau inainte de perioada in care trebuia sa imi vina menstruatia si sani nu ma dureau asa cum ma dureau de obicei.Iar in ziua 29 m-am hotarat sa imi fac un test si au aparut 2 liniute foarte clare,nu mia venit sa cred.Dupa calculele mele am aproximativ 5 saptamani de la ultima menstruatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_r7 spune:

aly poti merge la echo deja, daca vrei sa iti confirme sarcina.
se va vedea un punctulet pe ecran care pulseaza, eu am mers la prima echo la 5 saptamani si 2 zile si asta s-a vazut pe ecran.
analize cam de prin saptamana 9 o sa incepi sa faci:
cele uzuale gen urocultura, cultura de col.cele de la sange si cele speciale sa vei daca ai anticorpi la diferite boli... o sa iti dau detalii mai pe seara, eu acum o pun pe fetita sa doarma ca abia am ajuns acasa, dar mai tarziu intru.
eu te-as sfatui deja sa iti iei acid folic pana ajungi la doctor.
sarcina cat mai usoara in continuare si bine ai venit............chiar daca atunci cand vor mai aparea gravidute de ianuarie si te hotarasti sa mergi la odiseea lor eu pana atunci iti spun bine ai venit aici!!!!!!!!!!

Roxana mami de Bianca Maria 2 ani

www.facebook.com/album.php?aid=26353&id=100001556682087&l=f10905304b" target="_blank"> poze cu fetita mea dulce!!!!!!
www.facebook.com/album.php?aid=26429&id=100001556682087&l=41d1f34453" target="_blank">poze decembrie 2010- ianuarie 2011!!!!!
11+

Mergi la inceput