Fluturasi de Martie - Aprilie 2011 (211)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

asa e simo mirul si crasma, astea sunt primordiale sa zic asa. eu vorbeam strict de traditii. Si la noi se pune apa la un copac, floare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Multumim fetelor de incurajari

Roxy chiar am vazut in pozele mai vechi ca seamana bubitzele. Ma bucur ca au trecut Mie mi-a zis doctorita sa o mai dau si cu apa termala ca mai ales ca vine vara si caldurile - si de la caldura se agraveaza.

Ne-am intors de la control super incantate :) in primul rand a fost cuminte pe masina, am apucat si sa intru in piata (nu am mai fost de nu mai tin minte!). deci urmatorul pas e iesitul al shopping :))

Noile masuratori sunt 4480 gr si 56 cm. Adica in fix 2 saptamani de la externare a pus pe ea 730 gr si s-a lungit 4 cm. A zis doctorita ca mi-a crescut in 2 saptamani cat altii intr-o luna

Fontanelele sunt bine si cel mai important i s-a indreptat si piciorusul cu masaj :) deci scapam de gips

deci numai vesti bune. sunt asa linistita acum...

mami de Natalia - 11.04.2011

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulina_mica spune:

Buna fetele si bebeii!

Felicitari pentru bebeii dormicioshi!
Cum ati reusit sa faceti sa doarma atata?
Ei adorm singuri? Al meu doar la san sau leganat (in carut afara sau in brate), ceea ce nu mi se pare normal, adica are sleep-asociations, apropo de linkul lui scrish, cu baby-sleeping...

Stiu ca am mai intrebat asta, dar nu mi se pare ok sa se tot trezeasca si sa nu mai readoarma singur (fara sa-i fie foame). Am si eu piticul asta pe creier...

Mamica fericita de papushica draga si scumpa, Dorian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama22 spune:

Bulina deocamdata a mea adoarme singura (in pat si in camera) deci nu pot vb din experienta mea. dar uite aici mi-am notat eu o chestie pe vremea cand eram gravida si cautam solutii ptr probleme viitoare :)

When: She'll Only Fall Asleep While Being Held
Do this: When your baby begins to fall asleep transfer her to her crib or cradle — but keep your hands on her, pat and rub her, and even keep your face near her making a "shhhhh" sound. Babies adjust to new sleep routines, but it does take more than a day or two for this to happen.

Asta ptr modificarea acelui sleep association de care vorbeai.

mami de Natalia - 11.04.2011

http://www.amainbucatarie.blogspot.com/

http://www.flickr.com/photos/8264324@N03/sets/72157625644823552/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

bulina ce varsta are bebe? sa nu fie prea devreme...al nostru are 5 saptamani si 3 zile. noi nu facem cine stie ce chestie ca sa doarma noaptea dar respectam pasii cu sfintentie. asta inseamna: aceeasi ora de baie, masaj, masa de seara la aceeasi ora si un pic mai mult decat o masa normala ca sa ii ajunga pana dimineata. mananca, scoate aerul si pe urma direct in pat. cred ca doar 1 data sau de 2 ori mi a adormit in brate, in rest adoarme singurel la el in patut. asta e tot. cu noi in pat nu a dormit niciodata si nici eu nu am dormit la el in camera pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna fetele..

Intru si eu azi sa fac prezenta..azi am fost la scos firele (Madutza scuza-ma dar am uitat sa intreb de baia la cada..) si l-am lasat pe gangurel cu mama..a stat cumintel cica si a papat cu greu si de la bibe lapte muls de la mine...

Va zic ca am patit ceva tare urat..am mancat ciorba de stevie caci muream de pofta si noaptea a fost crima cu bebe,dureri de burta,colici,se invinetea de durere...Am zis ca asa ceva nu se poate,dar ieri am mancat ce mancam si pana acum si si-a revenit la normal...deci clar ce mancam deranjeaza...

Maine seara tb sa merg la un botez...si am de gand sa plec cd doarme bebe dupa baita si sa ma intorc cd se trezeste prima oara...sa vedem daca imi iese

Roxy petrecere frumoasa maine...

Fetelor voi la inceput ati scos bebei si pe vant??ca la noi tot bate vantul de cateva zile si nu am putut sa-l mai scot pe bebe afars

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

HRISTOS A INVIAT.

Ma chinui de mult sa intru dar nu am nici o sansa. Pana acum am stat singura acasa cu cei trei iarcde ieri sunt singura numai cu baietii( adica cu cei mici). deja simt ca nu mai pot. Din pacate nu are cine sa ma ajute. Ma bazam pe socrela dar se pare ca nu am nici o saansa. A venit intr-o zi la mine sa ma ajute cu copii si astepta ca tot eu sa ii schimb si tot eu tr sa le pregatesc mancarea si sa ii hranesc, iar cel mic tragea de tztz mele . Asa ca mai bine . Dar gata ca deja intrec masura cu barfa si nu este prea frumos.

Vad ca s-au cam terminat nasterile pe aici. Chiar ma intrebam daca va mai gasesc pe aici. Am crezut ca a-tiplecat la clubul scutecelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aZaZ spune:

Ama 22 ma bucur pt voi ca sunte-ti bine. Las noi este viceversa. Avem deja 5 sapt de gips si ne-am cam saturat sa ne spalam pe bucatele. Iar pr cu bubitele le avem si noi. Ne chinuim de vreo 3 sapt cu ele si nu trec . Dam si cu apa termala si cu cicaderm si degeaba. Voi cu ce v-ati dat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

fetele eu merg sa dorm putin apoi sa ma mai pregatesc pentru maine.
vorbim saptamana viitoare.
la voi se face baita de a doua zi? si ce se pune in cadita la bebe?

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

da, se "ia mirul"
se pune pama ca sa fie usor, ban de aur sau argint ca sa aiba parte de bani, flori sa miroasa frumos, ou ..nu mai stiu de ce , iar nasa tb sa spele bine bine bebeul, pe la toate incheieturile si cutele ca sa fie tot timpul curat bebe. Poate mai sunt si altele de pus..dar am uitat.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxy_s

madutza eu nu vad nici urma de burta la tine, arati bine

Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)

multumesc , mai am de dat chiar daca nu mai am burta, tb sa dau de peste tot..solduri, fund si mai ales picioare ..

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mergi la inceput