Fluturasi de Martie - Aprilie 2011 (211)
Raspunsuri - Pagina 7
AllyLaur spune:
Roxy, sa aveti parte de o zi minunata maine din toate punctele de vedere si o petrecere de vis!!! DA, la noi se face baita de a doua zi dar, nu am idee ce se pune in cadita...parca petale de trandafir...chiar nu mai stiu.
Ally , mami fericita de bebe Eduard Andrei
bb_yasmi spune:
intru scurt..sunt in criza de timp am fost la shoping!!!!!!!!
roxy tot aia le luam si noi la nasi...
madaaaaa vreau si eu sa vad!!!!!!!!!!!!!!1
mamica implinita de fetita si baietel
roxy_s spune:
dorinut eu stiam numai de petale. dar punem si restul daca asa este traditia mai vorbesc eu si cu nasa.
ally
gata, am plecat.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
simonacip spune:
Am venit si noi de afara...Doarme puiul de la 10.30...minune pt mine...prin urmare mi-am facut si eu unghiile.
Multumesc Millie, Scrish, Roxy de aprecieri la adresa lui Arsenie..Ma cearta mereu al meu ca-i spun Arsenie..dar nu prea reusesc sa-i spun Vlad...ce sa fac??
Mada...n-am vazut pozicile...eram prin plimbari, am fost si la biserica...frumoasa slujba!!!Sanatate lui Cristi...si la multe kg jos!! SI eu sunt la regim...si nu stiu dar parca am mai putin laptic...prima oara cand am tinut mi se parea ca-s la fel, acum insa nu...Eu sunt la 62 acum...si tin 2 sapt pana miercurea viitoare...sper sa dau macr 4...daca nu 5 jos...Mai pui pozicile?
Scrish, Antguess si voua va dorm puii bine de tot. bravo fetelor...eu daca mi-ar dormi asa m-as simti aiurea pt ca eu nu dorm atat si n-as sti ce sa fac...adica as avea remuscari ca nu profit si eu de somnul lui si sa dorm si eu...Dar stiu sigur ca nu pot dormi atata.Cu masa de seara..de ce sa renuntzi cu fortza la ea iubita??EU i-as da masa copilului..si vad ca si tu simti la fel...Fa cum simti tu si el de asemenea...
Ally, lasa ca ia uite ce flacau minunat ai acolo...chiar dc e hranit cu lp. Pe mine tot cu lp m-a hranit mama...Nu-i o tragedie
Antguess, te felicit pt fundatie si gard! La rosu se ridica imediat, e cel mai simplu...Provocarea incepe abia dupa...Abia astept sa va fac si eu pozici cu casuta mea...dar pe la sfarsitul lunii, sa luam si noi canapelele si masa in bucatarie
Roxy...wow, botezul...super, cu ce te imbraci? Sper s atreaca colicii astia nesuferiti
Millie, eu cu lapticul stau ca tine, adica raman deseori fara...si prin urmare cam sta la tzitzi...nici ceaiuri nu prea mi-am mai facut , e adevarat...
bb_yasmi spune:
http://duoartevents.ablog.ro/2009-03-27/obiceiuri-botez.html
dorinut@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s dorinut eu stiam numai de petale. dar punem si restul daca asa este traditia mai vorbesc eu si cu nasa. ally gata, am plecat. Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
Roxy asa e la noi in Moldova, prin alte parti nu stiu.
simonacip spune:
Fetele...se pune ulei sfintit asta-i cel mai important...restul...sunt doar obiceiuri in functie de zona si dorintzele fiecaruia...Apa nu se arunca pe canal...eu asa am gresit la David...ca n-am stiut, nu mi-am dat seama. Se pune la o floare/copac...
Lavi, ce ti-ai luat??M-a sunat sis a mea acum ca mi-a luat 2 bluze...sa ma simt si eu bine..yeee!
Mada..sunt cu ochii pe piccasa
bb_yasmi spune:
simo, 3 maieute, colanti, o fustita rosie scurtaaa si pt buburuze cate ceva...
bb_yasmi spune:
aaa simo uitasem sa iti spun ca am reusit si am ajuns inapoi la blondul meu de fapt coafeza mea a reusit
gata ...am fugit!!
poop
simonacip spune:
Lavi, su-per cu blondul! Eu inca am 2 culori in cap.Dar e mai bine decit inchisul acela..Sa porti sanatoasa achizitiile!