Fluturasi de Martie - Aprilie 2011 (211)
Raspunsuri - Pagina 6
madutza_bra spune:
cristi e racit, credeam ca-l aduc azi acasa, dar il mai las la mama pana ii trece raceala, muci+tuse . Ma duc sa-i duc "doftorii ".
Povestea nasterii
Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011
Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
roxy_s spune:
neata fetele
cum ati dormit? vad ca majoritatea dorm cam putin ca bebeii nu le lasa. noi avem colici dimineata si seara si asta din cauza ca am tot mancat din bucatele de Pasti ca pana acum era bine, nu aveam asa tare. dar dormim de la 22 la 5 apoi ne trezim la 9, este bine. dar parca tot as dormi.
nilufera bine ati venit acasa, acomodare usoara
ama si Anastasia a avut bubite din acelea si am dat-o cu laptic si i-au trecut, are fatuca curata ca la inceput. se mai irita cateodata dar trec repede, in aceeasi zi. ce dulce este Natalia
ally ce bebe grasunel. tu ai renuntat de tot la san? ca nu mai stiu ce scumpic este Edy, l-ati scos la iarba verde, abia astept sa iesim si noi la iarba verde cu bebelina
simona ce dulce este Arsenie, ce mutrite face el acolo
iony asa m-ai emotionat.... intr-adevar au trecut repede aceste luni minunate si asa de bine a fost ca am avut cu cine vorbi aici, ne-am sfatuit, ne-am incurajat.... nici mie nu-mi vine sa cred ca s-a incheiat odiseea. uite ca acum avem puiutii minunati langa noi
madutza ce multdoarme Catalina, 10 ore? mi se pare tare mult.
ai citit capitolele de la inceput? ce frumos..... poate imi fac si eu timp sa citesc ca tare mi-e dor. ce multe am venit atunci la odisee
este asa scumpa Catalina, ce limbuta scoate ea acolo, si a mea scoate limbuta toata ziua la mine
bb_yasmi da, maine avem botezul, abia astept.
tu intrebai de cadou la nasi....noi le-am luat ce au nevoie, un serviciu complet de masa ca mereu au musafiri cu copii si le tot sparg, a zis ca a ramas fara cesti, farfurii... asa ca daca tot au nevoie le-am luat asa.tu ce vrei sa le iei?
dya trebuie sa-l obisnuiesti pe bebe si fara tine. eu o las cu tati, cu mama, o mai las si singura si plange ea putin apoi tace si sta la ea in patut, gangureste , se uita , se obisnuieste incet, incet si singurica.
si incearca sa-ti faci program cu masa ca este important sa te alimentezi bine si la timp. la mine nu trece ora 10 fara sa mananc, doar daca ne trezim tarziu.
millie ma bucur ca v-ati facut program cat de cat . da, sa bei ceaiuri ca ajuta.
scrish ce mutl ai dormit si tu, foarte bine
antguess, ailed
toate fetele.
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
scrish spune:
mada merci de raspuns
roxy ce frumos, maine aveti botezul doamne cand a trecut timpul, ca parca mai ieri vorbeam de rezultate de la eco si ne emotionam toate de abia astept sa vad poze cu bebelina la botez
AllyLaur spune:
Roxy, ce frumos ca maine aveti botezul....wooow ce a trecut timpul, parca ieri iti faceam galerie si eu eram pe forum singura in noaptea cand ai nascut si tot asteptam sa intrii pana sa pleci la spital...cand colo tu deja nascusei....DA, am renuntat de tot la alaptat...nu vreau sa mai vb despre asta ca iarasi ma apuca supararea si nu vreau sa intru in depresie. Pupici multi pt printesica ta care maine va avea o zi minunata!!!
Ally , mami fericita de bebe Eduard Andrei
roxy_s spune:
ally off...n-am vrut sa te intristez, gata nu mai zic nimic.
da, a trecut asa repede timpul.....
scrish esti gand la gand cu ally
roxy_s spune:
madutza eu nu vad nici urma de burta la tine, arati bine
AllyLaur spune:
Madutza_dragutza, am intrat acum sa vad poze cu voi si am vazut doar cu printesica Catalina care este minunata..... Hai te rog mai pune o data poza cu tine...sa te vad si eu ...pls.
Ally , mami fericita de bebe Eduard Andrei
roxy_s spune:
fetele eu merg sa dorm putin apoi sa ma mai pregatesc pentru maine.
vorbim saptamana viitoare.
la voi se face baita de a doua zi? si ce se pune in cadita la bebe?
dorinut@ spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxy_s fetele eu merg sa dorm putin apoi sa ma mai pregatesc pentru maine. vorbim saptamana viitoare. la voi se face baita de a doua zi? si ce se pune in cadita la bebe? Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011) |
La noi se pun petale de trandafir, o bijuterie, un pic de lapte, se mai pune orez intr-o punguta, ou tot intr-o punguta (eu nu stiu daca pun..)..bine astea le aduce nanuta..