Fluturasi de Martie - Aprilie 2011 (211)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Am pus si eu poze recente cu bebe!!!!

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina06st spune:

Buna fetele!
Si noi ne-am chinuit aseara sia zi dimineata cu 2 crize de colici.
La mine Sab Simplex se pare ca nu are niciun efect. Aseara i-am dat chiar la ultima masa, cea de dupa baie. A dormit o jumatate de ora si apoi s-a trezit dintr-odata si a plans de m-a speriat pana la 12.
Asa ca azi am luat Baby Gripe Water. Scrie ca ajuta si sa-l ia somnul dupa administrare. Sa vedem daca merge.

Ma bucur petnru mamicile care reusesc sa se odihneasca, ai caror bebei dorm cate 6, 7 ore pe noapte si chiar mai mult. Tare mi-as dori sa reusim si noi. Am inteles ca undeva pe la 2 luni. Ar fi bine si atunci. Pana atunci rezist eu cumva. De fapt nu-i chiar asa greu, ca doare cam 3 ore timp in care dorm si eu.

Mami fericita!
Cat de mare esti Doamne si ce minuni ai facut pentru noi... iti multumim!

Luca are 2 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Citat:
citat din mesajul lui IONY_82

Fetelor, am vazut pozici cu bebei Doamne ce frumuseti am vazut
Ally ce grasunel e Edy si ce mamica frumoasa are!!
Simona si Yasmi chiar seamana puiutii vostri scumpi
Yasmi ,ce mesaj frumos are Lucas ptr tine
Madutule,Ioana este o scumpete
Catank,o frumusete este fetita ta, cere pupici
Felicitari tuturor ptr bebelusii frumosi si sanatosi

CEA MAI FERICITA de SARA-MARIA 13.03.2011

Sunteti 2dulci

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralukab spune:

lalely, pentru fluturasul nostru noi am luat invitatia asta:
www.mikadesign.ro/product_Invitatie-botez-cu-floricele-colorate-si-camasuta-transparenta-cu-fluturas-50926_id-1943.html

Am vrut sa atasez o poza cu invitatia noastra dar nu pot in picassa, probabil din cauza ca nu mai e deloc spatiu.

Fetelor, mai stergeti din poze, pls.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antguess spune:

Citat:
citat din mesajul lui scrish

antguess lasa, poate a fost doar o seara izolata asta..si eu ma culc in fiecare seara pregatita psihic de trezirea la 5 dimineata, ma gandesc ca sunt totusi prea mici ca sa curga totul asa lin dintr o data. aseara cand ii schmbam pampersul deja ma vedeam facand si biberonul, dar nu avea acel plans de foame...asa ca am zis sa trisez un pic si sa l las fara, sa vad ce se intampla. a mai urlat 5 minute pana a dat cu ochii de rata si s-a linistit singur. pe noi ne au sfatuit niste prieteni sa ii scoatem masa de seara cu forta, oricat ar urla sa nu ii dam! cica primele 2 seri sunt mai grele, pe urma se obisnuieste...dar oricat de ferma pe pozitii incerc eu sa ma tin, nu cred ca as fi in stare sa il las sa urle de foame, ca are un plans asa sfasietor bine ca deocamdata nu a fost nevoie de asa ceva

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

a incercat si al meu bbt acum cateva zile sa o potoleasca cu suzeta...eu dormeam iar lui cred ca i-a fost lene sa ii dea bibe...si a adormit micuta si s-a trezit la 8....iar eu m-am trezit speriata ca....cum de nu a mancat ea pana acum..si mi-a zis bbtul ca i-a dat suzeta....pe la 5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

Citat:
citat din mesajul lui simonacip

Mada..sunt cu ochii pe piccasa

am pus din nou o poza.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita si implinita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si Catalina Ioana - 15.02.2011

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

Mai Mada...mie mi se pare ca esti silueta, serios acum...ai slabit binisor..Eu pe picioare nu am asa mult, la mine inca e pe burta..oare nu s-a retras inca? Sau asa sunt eu de grasa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Cami, noi tot pe 12 iunie vrem sa facem...Ar fi fost bine mai devreme, dar vrem sa fim cu totul la casa noastra ca si asa acolo-l facem....Si noi ne-am gandit la ziua libera de dupa...
Lalely, ce frumusel e David!! Scump foc! Si tu esti slaaaaba, mai....
Azaz, oof te cred ca-ti e greu...abia astept si eu sa faca astia mici 5-6 luni, sa stea in funduletz, sa incep diversificarea...ma cam grabesc..

La mine se simte regimul, parca am laptic mai putin..hmm..Azi arsenie a luat repede biberon...el care nu mai accepta deloc..Dar nu renuntz totusi, tin 2 sapt pana la capat...sa le vad odata jos, apoi maninc normal...

ALina06...sper sa ajungeti si voi la mai mult somnic...soacra se implica si ea?

catank, voi ce mai faceti??

Iony si voua...cum mai sunteti? Tot asa pupacioase?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am ajuns si noi pe acasa...in sfarsit!!

sunt asa suparata!!! vreau un dr competent!!!! numai eu nu il gasesc/???

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

am tras cu ochiul si gabi are cele mai multe pozici

mamica implinita de fetita si baietel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Noi la Timeea am facut botezul de rusalii,acum inca nu stim cand o sa-l facem

Lalely vazut poze cu Davidutu ,tare scumpic e
Mada daca tot te lupti cu noul capitol ati dau si datele nostre complecte sa le treci in listuta ..Deci Andrada Bianca, dn 11.04. 2011 ,nastere cezariana ,s .38,gr.2950,cm 49,apg 9 surioara de Timeea Alexandra dn.25 02 2009. La mine data nasteri e 11.07 .1977 .Merci
Fetele care ati nascut prin cezariana cad vi sa spus ca puteti face baita in cada? mie dr.mi-a spus ca 6 saptamani sa fac doar dus.

Mergi la inceput