Dieta Dukan

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emi_dia_76 spune:

nu sunt efervescente ,si eu am tinut rina in acea perioada am slabit 5kg dar incet incet le-am pus la loc si inca cateva nu am avut nici nu stiu ce chef ,incredere sa incep imi tot propuneam ca de maine dar nu am dus la cap. acum sper sa ma pot tine de dukan deocamdata sunt la atac in ziua 3,trebuie vreo 5-7 zile sa tin ca am destule de dat jos dupa un calc de kg,sa vad cat pot sa duc atacul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reptila spune:

Buna fetelor! v-am scris ultima data in luna mai si iunie cand incepusem dieta. acum am si terminat-o sunt la etapa finala de stabilizare: joia zi de pp, 2linguri de tarate de ovaz/zi, mers pe jos 30min/zi sau la 2zile in functie de programul meu. mi-am atins obiectivul de a slabi 5,5kg in primele 2faze:atac si croaziera. am pornit de la 59,5kg la o inaltime de 1,65m. dupa primele 2faze ajunsesem la 54,200kg, apoi am intrat in etapa a-3-a de consolidare unde surpriza!! am mai dat jos kg!! de ajunsesem la 50-50,5kg. de am trecut mai devreme la perioada a-II-a din consolidare, iar in ultimele 3saptamani din etapa de consolidare ca sa nu mai slabesc am trecut la 3-4felii de paine integrala/zi si 2portii de fructe/zi. pe 5august am terminat si etapa de consolidare si am trecut la etapa a-IV-a etapa de stabilizare definitiva. am inceput sa mananc ce vreau,dar.. ma feresc de ciocolata, cartofi prajiti,salata de vinete cu maioneza, struguri, fanta, coca-cola- am cantar, ma cantaresc zilnic si am observat ca "iau" in greutate de aceea le-am pus la "black list".in rest.. mananc ce vreau, nu am restrictii, mananc si dulciuri de ce sa nu recunosc ca imi plac, dar...joi e ziua de PP, daca nu ar fi ziua de joi PP probabil ca as ajunge iar la aprox 60kg + mers pe jos de cate ori am ocazia + 2linguri de tarate de ovaz/zi + apa 1,5l/zi. eu sunt foarte multumita de Dieta Dukan, v-o recomand, tineti-va de ea, ambitionati-va, motivati-va, cateva luni de zile nu sunt capat de tara + deja de la etapa a-III-a nu mai este asa de greu, nu va abateti de la ea( eu m-am tinut de ea strict,nu am avut abateri) si in urma dietei am avut frumoasa surpriza sa dau jos 9kg! succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Cind toata lumea s-a lasat ,eu revin in forta.
Am tinut acum vreo 2 saptamini 5 zile etapa de atac ,am slabit 2.5 kg,dupa care am avut niste perturbari(adica mese pe la restaurante) si am revenit la obiceiurile traditionale ,punind la loc 0.5kg.De ieri am reluat faza de atac .Am dat jos ieri 500 grame.Din pacate vineri si simbata am 2 botezuri cind sigur calc pe de laturi.A mai tinut cineva asa aiurea?Eu intentionez sa trec apoi la faza 2 ,indiferent ca nu a fost tinuta ca la carte.
Vad ca sint persoane care au avut rezultate f . bune.A facut cineva ca mine si apoi a mers bine cura ,ajungind la kg dorite?
Eu cred ca oricum slabesti daca esti perseverent!
Pe mine faza de atac ma ameteste , imi da niste dureri de cap si imi suge intreaga energie.
Mi-ar prinde bine putina companie!
Azi am mincat:
- dimineata -iaurt 2%
-la prinz- brinza perle cu smintina 2%,putin somon fume desert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Bine v-am gasit!!!!!!
Nu am timp sa citesc acum......dar mai tarziu ma pun la punct cu teoria si vin si eu!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Subiectul l-am dezgropat eu ,ca toata lumea pare sa fi slabit ,deja.
3 zile am tinut ca la carte ,am slabit 1 kg,asta in conditiile in care aseara au comandat pizza si nu m-am putut abtine ,am mincat 3 felii,dupa care jumatate de ciocolata pt diabetici ,dar are tot atitea calorii si 3 mere.
De azi cu capul plecat ,reiau si pina vineri seara ,iar sint corecta.De vineri pina luni din pacate am invitatie la 2 botezuri si o nunta de argint.
Nu ma ingrijorez,o sa reiau si vad eu ce se intimpla.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcetica

Subiectul l-am dezgropat eu ,ca toata lumea pare sa fi slabit ,deja.


azi, umbland la cumparaturi, parca regretam cat am slabit marimea 36 mi-e oleaca larga, dar sa zicem ca inca mai merge. 34 n-am gasit nicaieri - adica nu vreau totusi sa ma-mbrac de la raionul copii, nu cred ca gasesc acolo taioare cu pantaloni cum imi plac mie pe cantar nu pare chiar atat de mult (6-7 kg), dar la haine se vede clar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Mianna,m-ai facut sa-mi tai venele ,de invidie!
Vreau si eu marimea 34,sa-mi fie larga rau si dupa aia sa compensez cu multa ciocolata.
Eu azi m-am cintarit si am iar +1kg.Nu stiu cum m-am defectat ....
Mianna ,cit timp ai tinut ,de la cit ai plecat , cit s-a dus si nu s-a mai pus?


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Ha,tort amarena ,care e in stinga o sa maninc atunci cind voi fi infiorator de slaba si un pahar de sampanie.
Defapt ,cred ca ne vom intilni toate care am trecut prin aceasta procedura,sa sarbatorim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

Offff !!!!!!!!!N-am reusit sa incep nici pana azi!Nu m-am mobilizat deloc sa-mi fac cumparaturile cu tot ce-mi trebuie
Nu stiu de ce-mi lipseste "pornirea"????
Sincer nu cred ca e f.f.f. greu 10 zile proteine,apa,ceai,cafea,lactate )%,dar nu le am in frigider,deci.....momentan am vointa 0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Cite kg vrei sa dai ,de-ti trebuie 10 zile?

Mergi la inceput