*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (132)*
Raspunsuri - Pagina 11
Darling_ spune:
Olivia s-a ridicat si pitcul meu in picioare azi, in patut...avea o moaca...m-am gandit la grasanul tau. La noi s-a mai nasolit vremea, cat era sa dureze...
malinas spune:
Bravegirl, sanatate multa Arianei. Nu poate veni cineva care sa te ajute in perioada asta si sa minimizezi riscul de a-l imbolnavi pe Patrick?
BraveGirl spune:
Multumesc fetelor!
E mama si ma ajuta, dar tot e greu. Nu-mi vine sa cred ca la gradi stiau de ieri si n-au zis nimic...ca de, era presa pe acolo. Azi s-au pupat de zor mandrii mei, si bebe urla fara motiv. deci cred ca deja a luat boala
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
BraveGirl spune:
Nebunica, l aArianna e nasol de tot in gurita. are rani care supureaza. Nu-mi pot imagina ce dureri are. Si cele de pe talpi o dor.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
criss703 spune:
Bravegirl ce boala mai e si asta ?? pare urata din descriere .Sanatate Ariannei sa scape repede de ea si noroc lui Patrick sa nu o fi luat !
Anca cum v-ati relaxat la Cluj ?? ceva poze
Cherieactiv waaw ce vorbaret ai ..e si Sofi dar nu chiar asa insistenta , dar seara si noi vorbim in soapta /semne de frica sa nu se dea iar jos din pat la joaca Am vazut poze noi cu un blondut cretulin elegant si smecher ...doamne ! ce bucle are , in sfarsit am mai vazut si poze cu mami si tati dar nu-mi dau seama cu cine seamana
Olivia am vazut si pozele voastre niste frumosi toti 4 ..si ce seamana baietii ! parca-s frati si ce chef de vacanta m-a apucat vazand pozele voastre ..mai am 1 luna
Bebecris si la baietii tai am vazut ca seamana ff. bine ! ..vazusem mai demult in poze dar nu am apucat sa-ti zic .
Darling tot asa vazusem si cu voi poze mai demult ,din care Edi seamana cu tati iar Alex cu tine ...na asa mi se pare mie
Otilia cum e in Romania ??
..dupa mini vacanta de la Sibiu am mai innoit colectia de poze http://family.webshots.com/photo/2075949150104281140oXlFlm
ps.Manumanu insanatosire grabnica gemeneilor (nu i-am mai vazut de mult timp..nici eu nu ammai intrat demult ).Aveti un oras f. frumos !
manumanu spune:
Malinas, am renuntat la zumba deocamdata... de fapt, nici nu m-am apucat, pentru ca am fost bolnava o perioada si nu am fost in stare, dar nici programul lor nu mi se potriveste absolut deloc, in sensul ca au doar seara dupa ora 18, ceea ce pentru mine e aproape imposibil deocamdata. Tot din cauza tusei de care am scapat foarte greu, am amanat si sedintele de electrostimulare pe care voiam sa le incep. Poate saptamana viitoare sa merg la astea.
Bravegirl, sanatate Ariannei. Am auzit de boala asta.
Ai mei copii sunt mai bine, foaaarte vioi si mai ales mananca. Ii mai tin acasa maine, cel mult joi (cand sunt si plecata intr-o delegatie, dar slava Domnului numai de o zi), ca vineri e o zi nebuna la serviciu, are loc un eveniment important de la care nu putem lipsi, cu multi straini si alti oaspeti din tara... plus altele... nu stiu cum o scot la capat.
Daar... aseara am fost la teatru A treia oara primavara asta, m-am simtit minunat, spectacolul a fost excelent!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
Printesa01 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui manumanu Fetelor, voi ce mai folositi la spalat pe dintisorii cozonaceilor? Noi terminam acum un tub de Nenedent si ma intrebam daca nu e si altceva. mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008 |
noi am trecut deja la periajul profesional la stomatolog.
vineri atacam o carie
acasa se spala cu pasta de la chicco sau un colgate pt copii. "avantajul"(daca il pot numi asa) este ca, Cris stie sa clateasca si sa dea jos apa. l-a invatat Alex sa scuipe si sa linga peretzii
malinas spune:
manamanu, pe david il spal pe dinti cu Aquafresh pt 0-6 ani, dar si David, ca si Cris al Stelianei, stie sa se clateasca si sa scuipe, nu inghite nimic. Scuipa de 10 ori cat il spal pe dinti, ca nu cumva sa inghita, iar la sfarsit se clateste temeinic de 3-4 ori.
Sa ma mai laud un pic...cra cra cra... si sa va spun ca am fost la cumparaturi cu david, si a avut de ales intre o carte si un ou Kinder, si a ales cartea. A negociat timp de 5-7 minute, fiindca le voia pe amandoua, dar i-am explicat ca nu poate avea decat una, asa ca pana la urma a ales cartea.Sunt tare mandra de el.Sper sa ma mobilizez si eu sa mai pun poze, sa vedeti cum bucatareste David la propriu si cum sta cuminte la citit. daca e rost de facut ceva cu mixerul in bucatarie, vine repede, isi trage scaunul singur, ma da la o parte si se apuca singur de treaba. Face piure si creme foarte bune .
monicabo spune:
Neata!
N-am mai scris demult aici....prinsa cu tot felul de treburi, copii, lucru...
In rest, suntem bine toti, Andreea pleaca maine intr-o excursie cu gradinita Am lasat-o, educatoarele m-au incurajat ca este un copil care asculta, se inteleg cu ea... Oricum de la ei din gruoa merg 5 copii, cele 2 educatoare + personalul auxiliar; fiecare grupa (cati copii merg din fiecare grupa), merge cu cele 2 educatoare...deci personal adult ar fi. In gradinita practic nu mai ramane nimeni maine... Doar vremea sa fie buna....
Ana Maria vorbeste din ce in ce mai mult, face tot felul de chestii invatate de la Andreea, ma uit ca a ajutat-o f mult sora ei.... A invatat sa faca si ceva puzzleuri simple...
Cu povestile, da, are rabdare, dar tot asa, cred ca datorita Andreeai care e mai mare a preluat si ea, si i-a placut... Le spun povesti inainte de culcare, cate o poveste; in rest, ce mai citim peste zi...
Malinas, felicitari, David a avut o evolutie f buna; cu olita, da-i o pauza de cateva saptamani, si reluat iar. Poti avea surprize placute, sa fie mult mai cooperant...
printesa Bafta la stomotolog!
Brave girl, cum sunt copiii? Sanatate multa! Ce a zis medicul? Am auzit in treacat de boala asta virala, dar nu stiu prea multe...
Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)
Povestea sarcinii si a nasterii Andreei
Povestea nasterii super rapide a Anei Maria
manumanu spune:
Asa, deci, Criss, ai fost la Sibiu si n-ai dat niciun semn... bineeeee.... de data asta te iert.... dar numai de data asta... Apropo, si noi am fost de 1 mai in Muzeu!
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008