*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (132)*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Off, ce liniste pe-aci! Sper ca e de bine.

Oti, bine-ai venit in tara!

Anca, cum mai sunteti?

Noi cu rosu in gat la Anastasia, maine stam acasa, deocamdata nu are nimic, e vioaie, mananca bine, nu are febra, doar tuseste putin. Sper sa fie OK.

Fetelor, voi ce mai folositi la spalat pe dintisorii cozonaceilor? Noi terminam acum un tub de Nenedent si ma intrebam daca nu e si altceva.

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Cherie, Ale e un dulce cum vorbeste el intruna! Am ras sa mor de cum vorbiti voi prin semne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Manumanu, eu folosesc pasta de la Weleda.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Brave, se gaseste la noi in farmacii, su pe net?

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Manumanu, eu folosesc pasta de la Weleda.

==========
Corina

POZE

Mergi la inceput

a aparut si la noi in farmacii (mai ales la Dona)si in magazinele bio. eu iau gel pt copii, ca poate fi inghitit. mai au si varianta pt copii mai mari. gustul nu e stralucit, chiar eu nu-l suport, dar Ariannei ii place mult. Eu folosesc pt copii numai cosmetice de la Weleda.

==========
Corina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui manumanu

Fetelor, voi ce mai folositi la spalat pe dintisorii cozonaceilor? Noi terminam acum un tub de Nenedent si ma intrebam daca nu e si altceva.

Manumanu, noi folosim asta.
http://www.life-care.com/frumusete/cosmetice/ingrijire-copii/paste-de-dinti/pasta-de-dinti-bio-cu-capsuni-pentru-copii-logona-11274.html

Suntem ok, sunt in CM, la 2 o taiem la Cj. Nu la medici, de relach. Scos lactatele, introducem incet laptele praf medicament.

Pup gasca!

Mergi la inceput

se pare ca Arianna are boala mana-picior-gura. imi vine sa ma impusc cum ii tin separati? cica e f contagioasa

==========
Corina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

manumanu, ai inceput sa faci zumba fitness? parca spuneai ca te-ai inscris si eram curioasa cum este.

anca, sanatate multa si odihna placuta.

darling, felicitari pt reusita cu olita.

Noi nu stam bine la capitolul olita. David accepta de cele mai multe ori sa se aseze pe olita si sa si faca. Kk face de cele mai multe ori la olita. dar daca noi nu-l punem pe olita el nu cere, iar de cateva zile am observat o oarecare aversiune fata de olita, plus ca vad ca ii este rusine cand face pe el si devine nervos si marait, asa ca probabil ii voi reintroduce pampersul o perioada pana va accepta si va cere singur oala. In momentul de fata face la oala ca un robot, fiindca il punem noi, dar situatia este asa de 2 luni, perioada in care nu a cerut niciodata olita.Am incercat si cu reductor la closet, dar foarte rar accepta sa faca la closet.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nebunica-zapacica spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

se pare ca Arianna are boala mana-picior-gura. imi vine sa ma impusc cum ii tin separati? cica e f contagioasa

Brave, ai mare grija, Victor a facut o forma usoara, luata de la gradinita, desigur, dar alti copii din grupa lui nu au fost la fel de norocosi, au facut febra, bubite peste tot, urat, urat.. El nu a avut decat 2 bubite langa gurita, pe maini mai multe si pe talpi, dar de cele de pe talpi abia am scapat, i se lua pielea, saracutul, in continuu, si in gura doar cateva pete rosii. Mare grija la ea sa nu puna mana pe nimic ce poate intra in contact cu Patrick, voi la fel, e imposibil, stiu, dar poate juniorul scapa..e horror boala asta, sincer.

fericita de Victor Nicolas (15.11.2008)

Nasterea cozonacelului nostru iubit

[green][font=Comic Sans MS]Making the decision to have a child is momentous. It is to decide forever to have your heart go walking around outside your body.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Darling_ spune:

Manu sper sa fie bine Anastasia.

Bravegirl multa sanatate Ariannei, sper sa treaca repede sa nu ia si Patrick...Te ajuta cineva?

Anca te simt optimista

am facut si noi o programare la dr, peste o sapt...lui Eduard ii tot apar niste pete rosii pe obraz, cam in aceleasi locuri, de obicei dupa ce mananca ceva dulce de ex muffin, flapjack - asta e cu miere si fulgi de ovaz. Acum o saptamana dupa ce a mancat flapjack petele au fost mult mai violente si la coltul gurii si pe barba a ramas cu o pata mai mare si usor aspra. Sa vedem ce-o fi.

multumim pentru felicitari . Nu putem spune ca stam extraordinar de bine cu olita, dar zau de ma stresez vreun pic. Edu cere mai mereu olita pt pipi, de cele mai multe ori cand verific scutecul lui e uscat. Insa kk nu vrea sa faca inca in olita, ba mai mut de abia ma lasa sa-l schimb. Asa ca nu putem spune ca suntem tare avansati. E tare mandru de el cand face pipi la oala, noi il laudam de nu mai avem aer apoi mergem cu produsul la wc, il turnam acolo si el trage apa mandru nevoie mare. O data a vrut sa faca pipi ca tati si a facut la wc, din picioare (are picioare lungi ) Problema e ca la noi baia e la etaj si asta ar insemna sa tot urcam scarile si sa le coboram, mai e si bb care tr carat in brate....prea complicat. Oricum eu sunt tare fericita si cu atat si il astept sa vrea sa faca si kk, oricand e el pregatit, no rush

Mergi la inceput