FIV Dr. ALBU DRAGOS 28
Raspunsuri - Pagina 9
anna_a spune:
pestic, pt testul de sarcina cred ca e cam devreme si mie abia a iesit o liniuta mai firava in ziua 12-13 si daca tu ar trebui sa faci testul pe 04-mai, mai e putin pana atunci; fa din sange ca sa fii sigura; succes maine
Anastasia_7 spune:
pestic, corry, da, asa e , asta sa ramana unica problema..maine iau rezultatele si vad exact cum sta situatia.
QiaoBing spune:
Salutare,
am si eu o rugaminte maaare la voi. Am fost azi dim la monitoriare si gata, maine sunt buna da IA. dr A mi-a zis ca o sa ma sune cineva sa ma anunte la ce ora sa vin maine. acum stau ca pe ace si ma uit la tel si imi fac de fel de prob ... daca nu a notat nr bine, daca nu ma suna, daca suna si nu am semnal 
pe voi cine va suna ? parca am citit un nume pe aici dar mi s-a dat delete la tot
de pe la ce ora sa incep sa imi fac griji/sa incerc sa sun eu ?!? stiu ca par paranoica dar am asa un mare stres sa nu ratez ocazia si ma gandesc numai sa nu se sparga foliculii prea repede.
si multumiri anticipate
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
tinuta78 spune:
QiaoBing, ai facut pregnil? De obicei suna sa-ti spuna la ce ora faci pregnilul si automat iti spune si ora la care se face IA. De oicei la 36 ore dupa pregnil.
Bafta multa!
Anastasia_7 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bccami Anastasia ti-am trimis un PM ![]() |
uff, bccami, acum am vazut!
Anastasia_7 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui QiaoBing Salutare, am si eu o rugaminte maaare la voi. Am fost azi dim la monitoriare si gata, maine sunt buna da IA. dr A mi-a zis ca o sa ma sune cineva sa ma anunte la ce ora sa vin maine. acum stau ca pe ace si ma uit la tel si imi fac de fel de prob ... daca nu a notat nr bine, daca nu ma suna, daca suna si nu am semnal ![]() pe voi cine va suna ? parca am citit un nume pe aici dar mi s-a dat delete la tot ![]() si multumiri anticipate--------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt |
QiaoBing, eu nu a inceput inca schema FIV, astept urmatorul ciclu la inceputul lui mai, acusica,dar dr. albu mi-a spus ca pt datele stabilite pt monitarizari, etc, voi fi contactata de d-na lucia vaduva, e secretara de la acest departament. Tot dumneaei m-a contactat si pt schema, banuiesc ca e vb de aceeasi persoana.
Daca ai nr de tel. al doamnei sau al dr. albu, ii poti suna ca sa te linistesti si sa te asiguri ca totul e ok si ca esti in vizorul lor, cu nr tel corect, tot.
oricum, nu cred sa existe probl sa incurce nr de tel.
pestic spune:
Buna fetelor,
Am facut testul de sange. Rezultatul il voi avea maine. Va multumesc pt sustinere. Parca mi-am mai revenit ... daca lui Corry cu gemenasi i-a iesit in ziua 13 ... e ok. Mai am o speranta
.
QiaoBing eu pt FIV am tinut legatura cu doamna Vaduva ... si de vreo 2 ori era sa uite sa ma anunte ce am de facut ... eu i-am dat cate un mail+ mesaj cand vedeam ca nu da nici-un semn pana pe la ora 16.00 - 16.30.
Va pup

MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, Endometrioza grad I
QiaoBing spune:
multumesc mult
cand mi-a zis sa fac pregnylul am intrebat daca sa il fac atunci si a zis ca DA. asa ca l-am cumparat si l-am si injectat sa fi fost ora 8:15. 36 de ore inseamna maine la 20:15, bine ca nu e miezul noptii ![]()
pr dr l-au sunat tocmai cand incepuse eco la mine ca il asteptau la o punctie asa ca nu am stat prea mult la palavre. eu m-am entuziasmat si emotionat ca o sa fie mai repede decat estimase dr (spre sf saptamanii) si neuronul meu nu a gasit de cuviinta sa nasca nici o intrebare pana nu am ajuns la birou
si acum va stresez oe voi
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
QiaoBing spune:
imi dati si mie va rog pe PM datele de contact ale d-nei vaduva, plsssss
pestic tin pumnii la fetita !
tinuta cum esti ?