FIV Dr. ALBU DRAGOS 28

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Buna fetelor ... sunteti puturosele ... nici-un fel de activitate...
Va

MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, Endometrioza grad I

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pestic

Buna fetelor ... sunteti puturosele ... nici-un fel de activitate...
Va

Dragalasa de tine, mai pestic, eu am intrat de 10 ori si mai mult chiar de azi dimineata pe aici, sa vad dc spui tu ceva dragalas despre burtica ta, dar dc am vazut ca nu a mai scris nimeni nimic, nici eu nu am mai indraznit...ca si asa am vorbit prea mult zilele astea,v-am innebunit pe toate cu intrebari... Am zis sa va mai las si pe voi sa respirati nitzel
Cum te simti?

Mergi la inceput

Eu sunt ok acum.Am avut o durere ingrozitoare de cap ieri si astazi dar acum m-a lasat. Cred ca luni o sa fac un test si va spun rezultatul.In rest ...ma cam plictisesc.
va pup

Mergi la inceput

Buna fetelor ... nu am vesti prea bune. Am facut un test de urina astazi de dimineata si a iesit negativ. Maine o sa fac si testul de sange ... desi prea multe sperante nu mai am.
Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

Nu te pripi cu concluziile...iti tinem pumnii pentru maine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pestic

Buna fetelor ... nu am vesti prea bune. Am facut un test de urina astazi de dimineata si a iesit negativ. Maine o sa fac si testul de sange ... desi prea multe sperante nu mai am.
Va pup

Pestic, puiule, Maruscha are dreptate, draga mea, nu te pripi tocmai acum, incearca sa te linistesti si vedem la analizele de sange
Poate este concentratia inca mica in urina si de aceea nu a iesit..

Mergi la inceput

Va multumesc pentru sustinere fetelor.
Va anunt cand o sa am rezultatul la beta.
Va pup

Mergi la inceput

Am si eu o stare de de numai, numai... De ce mi-a fost frica, n-am scapat, mi-a recidivat candida de la cat antibitoc am luat pt streptococ, am crezut ca dc iau suficient biotics, voi scapa..
Impiedica cu ceva data pt punctie, fiv, in preajma 15-18 iunie, as mai avea o luna si ceva pt trat...
Banuiesc ca pot face trat. pt candida in paralel cu schema fiv, sa iau ceva care sa nu afecteze nici dupa..?
Ma tot agat de faptul ca in general, candida apare si in sarcina fara sa afecteze bebeul si sunt trat. inofensive pt sarcina, imp.candidei. Dar cu streptococul nu sta treaba la fel...
Marti ar trebui sa fie gata si rezultatele de la laborator, sa sper ca e doar atat si nu mai apare streptococul asta pe care il detest
Saptamana asta tb sa iau leg si cu d-na vaduva sa imi iau noua schema de trat.si sa vb cu dr.albu sa vad cum fac mai departe...
De maine incepe alta saptamana, va doresc la toate o saptamana senina si linistita

Mergi la inceput

Anastasia stai linistita draga mea, si mie mi-a iesit candida si am facut tratamentul in paralel cu AC. Nu iti afecteaza calendarul FIV.
Multa bafta iti doresc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Anastasia, nu-ti face grija ptr candidoza.
Asta, sa fie cea mai mare problema a ta!
Cum ai spus si tu, se face si in sarcina, nu te stresa din cauza asta
Pestic, mie in ziua 13 a inceput sa se vada la testul de urina ( si au fost gemeni).
Atata timp cat nu ai sangerare si nici dureri de CM ( f dese) este ok.
Iti tin pumnii!

24+cu si

Mergi la inceput