FIV Dr. ALBU DRAGOS 28
Raspunsuri - Pagina 10
pestic spune:
QiaoBing ai PM
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, Endometrioza grad I
maripet spune:
Am primit si eu schema de tratament. Mi-a dat protocol lung. A mai facut cineva acest protocol?
As avea punctia pe data de 08 iunie. Mai e cineva atunci?
QiaoBing spune:
multumesc mult pestic
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
Anastasia_7 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui QiaoBing imi dati si mie va rog pe PM datele de contact ale d-nei vaduva, plsssss pestic tin pumnii la fetita ! tinuta cum esti ? --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt |
QiaoBing, am trimis PM cu datele d-nei, email si tel. Cel mai bine este sa suni, ca sa te linistesti sa stii ca totul e in ordine.
Va pup pe toate

Pestic, multa bucurie la fetita pt maine si sa ne imbatam cu...lapte de fericire!
Anastasia_7 spune:
| citat din mesajul lui maripet Am primit si eu schema de tratament. Mi-a dat protocol lung. A mai facut cineva acest protocol? As avea punctia pe data de 08 iunie. Mai e cineva atunci? |
maripet, cam in perioada aceea as fi si eu,cu 1 saptamana si un pic mai tarziu decat tine, dc maine primesc ok-ul la analize.
Si eu am protocol lung, a spus dr albu ca mi-l recomanda pe acesta. microgynon ( 2 sapt) diphereline, menopur si pregnyl. In acestea consta schema mea. Ar trebui sa incep si eu pe 10-12 mai, in functie de cum vine menstruatia.
QiaoBing spune:
o sa innebunesc de tot. mi-a facut sotul un pocinog de zile mari. m-a sunat acum de la dentis ca e in mari dureri si aia vor sa ii scoata maseaua. dr A nu mi-a raspuns la tel, i-am dat sms.
oare ce e mai putin rau, sa scoata maseaua, sa ia niste calmante sau sa rabde pana terminam cu IA dubla ? lui tocmai ce i-a iesit teratozoospermie severa - 14% forme normale - la ultima spermograma de acum nici o luna, asta dupa 2 normospermie anul trecut. imi vine sa il strang de gat, de 3 ani ma rog de el sa se duca la dentist !

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
Anastasia_7 spune:
| citat din mesajul lui QiaoBing o sa innebunesc de tot. mi-a facut sotul un pocinog de zile mari. m-a sunat acum de la dentis ca e in mari dureri si aia vor sa ii scoata maseaua. dr A nu mi-a raspuns la tel, i-am dat sms. oare ce e mai putin rau, sa scoata maseaua, sa ia niste calmante sau sa rabde pana terminam cu IA dubla ? lui tocmai ce i-a iesit teratozoospermie severa - 14% forme normale - la ultima spermograma de acum nici o luna, asta dupa 2 normospermie anul trecut. imi vine sa il strang de gat, de 3 ani ma rog de el sa se duca la dentist ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() QiaoBing, nu il strange pe sot de gat tocmai acum, ca ai nevoie de el Luati-o incet, cat e de grav cu maseaua? Trebuie intervenit neaparat acum? Daca nu dai de albu, sun-o pe d.vaduva si spune-i ca e urgent si ai nevoie de sfatul dr albu urgent ASTAZI sa stiti ce faceti, amanati sau nu cu dentistul.te va pue ea in leg cu el sau, oricum, te va cauta mai rapid daca stie ca arde ![]() --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt |
Anastasia_7 spune:
| citat din mesajul lui QiaoBing o sa innebunesc de tot. mi-a facut sotul un pocinog de zile mari. m-a sunat acum de la dentis ca e in mari dureri si aia vor sa ii scoata maseaua. dr A nu mi-a raspuns la tel, i-am dat sms. oare ce e mai putin rau, sa scoata maseaua, sa ia niste calmante sau sa rabde pana terminam cu IA dubla ? lui tocmai ce i-a iesit teratozoospermie severa - 14% forme normale - la ultima spermograma de acum nici o luna, asta dupa 2 normospermie anul trecut. imi vine sa il strang de gat, de 3 ani ma rog de el sa se duca la dentist ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt |
QiaoBing, nu il strange pe sot de gat tocmai acum, ca ai nevoie de el. Si asa sunt baietzeii, in general, indiferent de varsta, cu siguranta este si el zapacit rau in perioada asta cu bebeul...il vad si pe al meu ca e saracul de parca a trecut prin 10 scheme FIV si a si nascut de cateva ori...iar noi nici nu am inceput inca...
Luati-o incet, cat e de grav cu maseaua? Trebuie intervenit neaparat acum?
Daca nu dai de albu, sun-o pe d.vaduva si spune-i ca e urgent si ai nevoie de sfatul dr albu urgent ASTAZI sa stiti ce faceti, amanati sau nu cu dentistul.te va pue ea in leg cu el sau, oricum, te va cauta mai rapid daca stie ca arde

QiaoBing spune:
multumesc mult. eu oricum sunt cu nervii la maxim, mi-a zis acum ca a luat un nurofen expres aseara si 2 de dimineata. eu nu am dormit toata noaptea de o durere cumplita de cap care nu imi trece decat cu pastile contraindicate in sarcina si am facut ture prin casa si incantatii ca poate imi trece si el .... il omor cand pun mana pe el 
. rectific, intai il stoc de gigei si pe urma il omor