FIV Dr. ALBU DRAGOS 28

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

QiaoBing, scuza-ma , intreb si eu ca , dar daca tu ai maine IA, nu se poate astepta pt poimaine pt masea?
Zic si eu , poate e grav si cu maseaua, dar sa o amorteasca cu ceva local pana poimaine, fara sa ii administreze medicamente care sa afecteze calitatea spermei? Ca daca tu ai parcurs tot drumul asta pana acum, tot procedeul, e pacat sa va impotmoliti aici.
Nu stiu ce sa spun, dar ar fi numai o zi practic de amanat cu maseaua..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

dar ce treaba are o masea scoasa cu ceva anestezie si niste nurofen cu sperma??? nu ma pricep, dar nu cred sa influenteze asa mult, dar suna pe Lucia Vaduva si vezi ce zice

dar cu IA de ce te mai chinui dc sunt numai 14% form normale, o mai fi afetat si viteza si tot asa; la noi la cele 2 IA a iesit spermograma mai bunuta si tot nu mi-a reusit IA; ti-a recomandat Albu IA? parerea mea e ca pe IA cam dam banii degeaba,daca calitatea spermei nu e f buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

IA facem maine si poimaine. i-am zis sa stranga din dinti pana terminam, dar deja a luat 3 nurofen expres in mai putin de 12 ore fara sa imi zica !!!!!

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

gata, am respirat adanc, si ma linistesc. gandind la rece, l-am pus sa faca rost de nr de tel al lui Mihalca si sa vb cu el, ca e cel mai in masura sa dea sfaturi pe tema asta.
eu tb sa am grija de foliculasi sa nu se sparga (daca au rezistat pana acum la cati nervi mi-am facut)

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Anastasia, sa nu uiti de sms.

QiaoBing...fac un pic de haz de necaz. Sa nu te superi.
Stii ca durerea de masea e cea mai rea. Si probabil ti-a ascuns ca sa nu te supere si sa te stresezi si mai tare. Oricum, ei sunt mai stresati ca noi.
Cel putin al meu sot, s-a blocat de cand vestea ca va tb sa facem FIV

Succes, calm si totul va fi bine

Mergi la inceput

bccami atat m-a menajat de mai rau mi-a facut. m-am enervat, mi-a crescut tensiunea, m-am agitat, am dat telefoane, am intrebat in stanga si in dreapta pe forum
ma si miram de ce statea cu o fata lunga cand i-am zis ca maine facem IA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Qiao, eu intotdeauna am crezut ca un copil e un dar de la Dumnezeu, ce vine numai cand vrea El. Daca ti-e scris sa ramai dupa aceasta IA si sa fie totul bine, asa va fi. Cu antibiotice, stres, nurofen sau ce vrei tu, sau fara, totul e un dar de la Dumnezeu (vezi cazul maria08 si multe altele)
Multa bafta maine si poimaine si Dumnezeu sa fie cu tine!

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit

Mergi la inceput

m-a sunat Albu. a zis ca se poate rezolva problema stomatologica. intre timp a reusit si sotul sa vb cu mihalca si i-a zis ca in nici un caz sa nu isi scoata maseaua acum. antiinflamatoarele cica nu il influenteaza.
si ca sa vedeti ce inseamna bad feeling ... d-na vaduva m-a tot sunat si la nr pe care l-a notat albu si la ce au in sistem si cica ii raspundea cineva. si doar la nr pe care il au in baza de date imi tot trimit sms cu programarile la consultatii. medium ma fac !
in sfarsit, maine la 15 si miercuri la 8 fac IA. m-am mai linistit. scuze ca v-am stresat cu toata povestea mea, dar la noi daca nu e cu cantec, nu are farmec. o sa povestesc candva cum a m-am maritat eu intre 2 sedinte si un incendiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Qiaobing - daca gandim numai rau, atragem numai rau.
Asa ca iti spun tie, cum imi spun si mie, trebuie sa incercam sa gandim pozitiv, sa fim optimiste.
Hai, capu sus!

Sa fie cu ochi ...asteptam vesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

m-a sunat Albu. a zis ca se poate rezolva problema stomatologica. intre timp a reusit si sotul sa vb cu mihalca si i-a zis ca in nici un caz sa nu isi scoata maseaua acum. antiinflamatoarele cica nu il influenteaza.
si ca sa vedeti ce inseamna bad feeling ... d-na vaduva m-a tot sunat si la nr pe care l-a notat albu si la ce au in sistem si cica ii raspundea cineva. si doar la nr pe care il au in baza de date imi tot trimit sms cu programarile la consultatii. medium ma fac !
in sfarsit, maine la 15 si miercuri la 8 fac IA. m-am mai linistit. scuze ca v-am stresat cu toata povestea mea, dar la noi daca nu e cu cantec, nu are farmec. o sa povestesc candva cum a m-am maritat eu intre 2 sedinte si un incendiu

QiaoBing, bravo, vezi ca s-a rezolvat?!
Acum,sa te fac si pe tine si pe fete sa radeti, ma gandeam acum la ce stare are si omul tau,acum dupa ce s-a rezolvat, cred ca e cretz de spaima, de ce a comis...o sa vina acasa ca soricelul la tine, sa nu te mai supere...
Ai fost tu stresata, dar ai fost si comica cum ne-ai descris situatia.
Gata, acum va calmati amandoi si maine si poimaine va duceti la IA.

Mergi la inceput