FIV Dr. ALBU DRAGOS 28

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ce soricel, ca e ditamai taurina capoasa. sambata de ziua lui ii iau un bat !
bccami, de obicei gandesc pozitiv, dar cand ma strafulgera ca ceva o sa mearga prost, asa se si intampla. cand am ramas insarcinata anul trecut in sapt 6 ii ziceam sotului ca am un sentiment prost, ca mi-e frica sa nu se opreasca sarcina ... si asa a fost. cand mi-a zis albu ca imi face chiuretaj, am zis ca eu nu vreau chiuretaj, ca mi-e frica. mai facusem si nu ma vaicarisem atat. si, na, nu a prins anestezia si l-am facut pe viu. acum m-am stresat ca nu o sa ma sune, si incercau la un nr gresit. sper ca macar foliculii sa nu se fi spart.

edit: acum grija mea e daca o sa fie unul sau

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

QiaoBing, lasa draguta ca-i mai frumos cu cantec ... altfel unde mai e farmecul ...nu!
Hai ca peste 14 zile te-asteptam cu beta mare!

MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, Endometrioza grad I

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Fetele spuneti-mi si mie daca se poate plati crioprezervarea doar pe 6 luni, sau trebuie neaparat pe 1 an?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maripet

Fetele spuneti-mi si mie daca se poate plati crioprezervarea doar pe 6 luni, sau trebuie neaparat pe 1 an?

Maripet, ma gandesc ca daca nu vrei pt 1 an inca de la inceput, se poate face pt 6 luni cu posibilitatea de prelungire, dc te razgandesti pe parcurs...
Procesul de congelare presupune ca embrionii tai sa fie plasati in fiole foarte mici,iar embrionii sunt amestecati cu o solutie speciala, crioprotector, care previne formarea de gheata intre celulele embrionilor tai.
Fiolele de sticla ce contin embrionii sunt puse intr-un congelator controlabil, plin cu nitrogen lichid si sunt raciti treptat pana cand ajung pe la temperatura de -190-200 grade Celsius, din cate retinusem eu.
Nu cred ca exista modificari de substanta in ce priveste criprotectorul, cred ca numai durata de timp pt care parintii opteaza sa pastreze embrionii, de la 6 luni pana la 10 ani, in unele clinici chiar mai mult.
De asta spun ca poate iti poti modifica optiunea pe parcurs, daca te razgandesti si vrei sa prelungesti pt o perioada mai lunga.

Mergi la inceput

Dar nu garantez 100% pt raspunsul meu, asa ar fi logic NUMAI in cazul in care nu exista alta substanta sau, in orice caz, daca subst. de crioprotector nu este diferita de la o perioada de conservare la alta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Buna dimineata la toate fetele....sa aveti o zi buna, insorita sufleteste
Anastasia -

Doamne ajuta-ne si asculta rugile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Buna fetelor,
Din pacate rezultatul meu este Beta hCG < 1.20. Nu stiu ce sa va spun, sunt amortita asa, parca nu mai simt nimic, nu ma mai intereseaza nimic, nimic nu mai are sens ... motivatie... ma duc sa-mi ling ranile.
Le doresc celorlalte fete multa bafta!!!!
va pup

Mergi la inceput

Neataaaaa !
eu tropai prin casa si astept sa treaca timpul.
mi s-a zis ca fac IA in acceasi sala in care se face si FIV. operatiunea se face pe masa ginecologica ? e sub ghidaj eco ?

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pestic

Buna fetelor,
Din pacate rezultatul meu este Beta hCG < 1.20. Nu stiu ce sa va spun, sunt amortita asa, parca nu mai simt nimic, nu ma mai intereseaza nimic, nimic nu mai are sens ... motivatie... ma duc sa-mi ling ranile.
Le doresc celorlalte fete multa bafta!!!!
va pup

Pestic, mai omuletz, asteapta putin pana se elucideaza clar totul.
Ia si un test de sarcina sa il faci zielele astea sau sa repeti beta maine, poimaine...

Mergi la inceput

pestic ufff, imi pare rau. linge-ti ranile, plangi acum, dar pe urma capul sus. niciodata sa nu zici niciodata.
iti tragi sufletul putin, pe urma te duci la dr U sa iti dea tratament pt trombofilie - poate sa fie si asta o cauza a esecului implantarii, va relaxati, plecati in concediu si ... cine stie cum va intoarceti.

Mergi la inceput