FIV Dr. ALBU DRAGOS 28
Raspunsuri - Pagina 13
Anastasia_7 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bccami Buna dimineata la toate fetele....sa aveti o zi buna, insorita sufleteste ![]() Anastasia - ![]() Doamne ajuta-ne si asculta rugile noastre ![]() |
'Neata, fetitzelor!
si eu, cami, si fruntea sus si cu Dumnezeu inainte!
Anastasia_7 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui QiaoBing Neataaaaa ! eu tropai prin casa si astept sa treaca timpul. mi s-a zis ca fac IA in acceasi sala in care se face si FIV. operatiunea se face pe masa ginecologica ? e sub ghidaj eco ? ![]() --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt |
QiaoBing, sa fie cu succes si copilutzi azi, e maxima urare si cea mai de suflet pt toate!
si sa fii forte!
tinuta78 spune:
QiaoBing, mie la IA nu mi-a mai facut eco. Bafta multa!!
pestic
, lingem ranile si o luam de la inceput
aristica, esti in focul pregatirilor
, numai bine si mult noroc
. "CASA DE PIATRA!"
Eu astept sa elimin sarcina, sau maine cel tarziu cred ca-l bombardez cu mesaje pe dr Albu.
pe toate
Sa se faca voia Ta Doamne
QiaoBing spune:
tinuta numai sa nu il bombardezi maine la ora 10, sa nu ii tremure mana cand ii lanseaza pe gigei ![]()
multumesc mult fetelor de sustinere. greu mai trece timpul. am spalat o tona de rufe, am facut ordine in casa ... nu mai stiu ce sa fac. o sa ma duc de la 13.30 cand trebuie sa fie sotul acolo.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
pestic spune:
QiaoBingbafta maine!!!
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, Endometrioza grad I
maruscha80 spune:
bafta qiaobing :)
anna, tu ce mai faci, cum te simti? Mie mi-e somn tot timpul, ma uit pe net sa vad cum evolueaza bebe, cica suntem in 7 saptamani. Mi s-au marit sanii( yupppyyy
).
nu mai am rabdare pana pe 19, vreau sa-l vad si sa fie bine ![]()
sa-mi zici musai ce mai faci 
anna_a spune:
pestic, imi pare rau, dar nu cred ca am ce sa spun, din pct meu de vedere fiecare treb sa planga putin singurel si sa-si revina; nu cred ca cuvintele pot spune prea multe
QiaoBing, succes azi-maine
maruscha, eu sunt bine, fara greturi, dar nu-mi plac mirosurile; ca si tine, mor de somn, eu care nu sunt o somnoroasa de fel, dorm pe mine de 2 zile, poate si de la vremea asta
si eu astept eco pe 18, ca tot parca nu pot sa cred, si sa vad ca sunt ok; da asa e, azi-maine intram in 8 sapt chiar, am mai citit si eu pe saptamani sa vad ce se intampla; multe chestii pe acolo, dar la exterior nu prea, la mine as zice ca sanii sunt normali inca
am scapat de candida aia, dar tot nu ma omor dupa ovulele de progesteron, dar le pun
corry_28 spune:
Pestic, imi pare foarte rau 
Cum am mai spus-o, si poate ai citit si tu: din prima se prind mai rar...
Majoritatea am trecut prin asta, stim ce simti: dezamagirea este mare....dar trebuie sa fii curajoasa si s-o iei de la capat!
S-o iei de la capat cu credinta si cu gandul "acum voi reusi"!
24+cu
si 
honeys spune:
Pestic 

Qiao tinem pumnii!
MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit