FIV Dr. ALBU DRAGOS 28

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

pestic, imi pare rau ca nu ai reusit !
am fost si eu ieri la dr. albu, erau cateva fete/cupluri pe hol !
bafta la inseminari!

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

multumesc mult fetelor.
ne-am intors victoriosi ! adica sotul, dupa toata tevatura cu maseaua, dupa surpriza neplacuta in camere de recoltare nu a mai avut conditiile de data trecuta, a donat o groaza de gigei din care 70 mil apti de treaba care au si fost lansati pe orbita ! am intrebat-o pe d-na dr de cateva ori, daca i-a scazut si pe aia cu probleme, daca au calculat bine. doar acum 2 sapt ii iesise spermograma aia dezastru, din calcule eram cu mai putin de 10 mil apti.
acum stau cumintica, sunt balonata (am o burta de luna a 5-a !) si am ceva intepaturi pe la ovare - cred ca se sparg foliculii. am primit 3 utrogestan pe zi si pt endometru climen 1 la 12 ore, doar pastilutele albe.
pe sot l-am trimis la alt dentist, incepuse iar sa faca febra si nu a mancat mai nimic in ultimele 2 zile.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

corry, ai aflat ce sunt bebelusii? fetite, baieti sau 1-1 cel mai bine :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anna_a

Sunt putzoi, ambii!Am aflat pe la 12 saptamani, mi-a spus Albu SIGUR, si de atunci, nu s-a modificat nimic

24+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corry_28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

multumesc mult fetelor.
ne-am intors victoriosi ! adica sotul, dupa toata tevatura cu maseaua, dupa surpriza neplacuta in camere de recoltare nu a mai avut conditiile de data trecuta, a donat o groaza de gigei din care 70 mil apti de treaba care au si fost lansati pe orbita ! am intrebat-o pe d-na dr de cateva ori, daca i-a scazut si pe aia cu probleme, daca au calculat bine. doar acum 2 sapt ii iesise spermograma aia dezastru, din calcule eram cu mai putin de 10 mil apti.
acum stau cumintica, sunt balonata (am o burta de luna a 5-a !) si am ceva intepaturi pe la ovare - cred ca se sparg foliculii. am primit 3 utrogestan pe zi si pt endometru climen 1 la 12 ore, doar pastilutele albe.
pe sot l-am trimis la alt dentist, incepuse iar sa faca febra si nu a mancat mai nimic in ultimele 2 zile.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

M-ai facut sa rad.
Bietul sot: si mustruluit, si nemancat, si cu dureri, si stors de vlaga....
Tot respectul ptr bietul om
Glumesc, acum stai cumintica si mult mult succes

24+cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui corry_28

Citat:

Sunt putzoi, ambii!Am aflat pe la 12 saptamani, mi-a spus Albu SIGUR, si de atunci, nu s-a modificat nimic

24+cu si

Eii, ce frumos, ca si mirela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anastasia_7

Citat:

Citat:

24+cu si

sa vedem la anna ce-o fi :) ... faceti echipa de fotbal

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maruscha80

Citat:
citat din mesajul lui Anastasia_7

Citat:

Citat:

24+cu si

sa vedem la anna ce-o fi :) ... faceti echipa de fotbal

, m-ai facut sa rad, maruscha, poate vin QiaoBing si toate celelalte fete cu , sa apara si o echipa de , pe langa cea de fotbal, a baietzasilor

Mergi la inceput

Buna dimineata, tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Buna dimineata frumoase doamne...

QiaoBing, bravo, v-ati descurcat de minune. Succes si astazi.
Am sa te rog sa-mi trimiti un PM cu detaliile privind inseminarea artificiala (medicatie, analize, tratament...). Am o prietena, 38 ani, si ea si sotul sanatosi, totul ok, dar bebe se lasa asteptat. Dr i-a recomandat IA si nu prea stie in ce consta.

Mergi la inceput