FIV Dr. ALBU DRAGOS 28

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

si QiaoBing, bafta si azi, sa fie bine!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bccami

Buna dimineata frumoase doamne...

QiaoBing, bravo, v-ati descurcat de minune. Succes si astazi.
Am sa te rog sa-mi trimiti un PM cu detaliile privind inseminarea artificiala (medicatie, analize, tratament...). Am o prietena, 38 ani, si ea si sotul sanatosi, totul ok, dar bebe se lasa asteptat. Dr i-a recomandat IA si nu prea stie in ce consta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Nasti...ti-am trimis PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata
corry bun venit in echipa putzoilor
cami e in spital,din cauza hematomului are hemoglobina foarte mica, dar bebei sunt ok
rica69 va trimite pupici

bafta fetelor
hai si cu fetite nu numai baietei
bag de seama ca nenea Albu are mana numa pt baieti

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

eu m-am dorit intotdeaua un baietel, dar sotul vrea fetite; macar de ar iesi 1-1 si m-am scos; dc nu orice, sanatosi sa fie
oricum mai am 3 la gheata, de care parca-mi e mila sa-i las acolo; poate mai fac un transfer peste 2 ani :)

Mergi la inceput

Fetelor, va rog sa imi trimiteti un PM cu adresa de mail a d-nei Vaduva. Am nr doamnei, pe care am si vb pana acum, dar adresa de mail pe care o aveam am vazut acum ca nu e cea corecta, am trimis prima data acum un mail sa imi trimita schema de tratament si imi da eroare...
Daca aveti voi adresa, ar fi perfect. sa nu o deranjez iar, ca abia am sunat-o.multumesc mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Anastasia ai PM.
Pup fetele si burticile

MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, Endometrioza grad I

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pestic

Anastasia ai PM.
Pup fetele si burticile

MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, Endometrioza grad I

multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

salutare !
closca invadata la tastatura ! azi mi s-au raportat 30 de mil de invadatori care dadeau frenetic din coada. dupa invazia de ieri cred ca se cam inchisese incubatorul, dar dupa ceva chin s-au strecurat si astia

am simtit lipsa conditiilor de la camera de sus. azi am facut procedura jos, in al 2-lea cabinet. de, m-am invatat cu luxul.

promit ca vin cu fetita/e. ultima sarcina fusese fetita, poate mai am sablonul pe undeva si il folosesc tot pe ala.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Fetelor, vin si eu cu o veste mititica detot, dar pt mine e mana cereasca, la cat de frica mi-a fost ca iar trebuie sa aman...

Am scapat de streptococ, nu a mai aparut nimic in secretie tura aceasta,deci pot continua "calatoria". Intre timp, am rezolvat si probl. cu scaderea imunologica si HPV la sot, la dermatolog, si acum sa astept sa-mi vina...

Gata, am spus tot

Mergi la inceput