FIV Dr. ALBU DRAGOS 28
Raspunsuri - Pagina 16
Anastasia_7 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui QiaoBing salutare ! closca invadata la tastatura ! azi mi s-au raportat 30 de mil de invadatori care dadeau frenetic din coada. dupa invazia de ieri cred ca se cam inchisese incubatorul, dar dupa ceva chin s-au strecurat si astia am simtit lipsa conditiilor de la camera de sus. azi am facut procedura jos, in al 2-lea cabinet. de, m-am invatat cu luxul. promit ca vin cu fetita/e. ultima sarcina fusese fetita, poate mai am sablonul pe undeva si il folosesc tot pe ala. --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt |
Sa dea Domnul, QiaoBing, doar am spus si eu acum cateva postari in urma ca trebuie sa apara si o echipa de fetitze, sa contrabalanseze baietzeii
De acum urmeaza perioada cand tb sa stai cuminte si optimista
QiaoBing spune:
Anastasia asta da veste buna ! mult succes in "calatorie" !!!!!!
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
Anastasia_7 spune:
[quote]citat din mesajul lui QiaoBing
Anastasia asta da veste buna ! mult succes in "calatorie" !!!!!!
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
QiaoBing, e mica mititica vestea mea, dar mi-a fost nod in gat de 2 saptamani ca iar o iau de la capat cu tratamente si aman iar totul...
Multumesc de urare si sa ai grija de tine, zilele astea mai ales.
Tre' sa iti premiezi si sotul ca si-a dat saracul toata silinta sa fie bine, cu sau fara dureri de masele!
De acum are unda verde la scos maselutze
.
Cu tot stresul enorm de pe capul tau in ziua aceea, ai fost fara sa iti dai seama (ca te cred ca erai foarte necajita si speriata ca nu amanati) foarte comica si dragalasa, in descrierea situatiei cu maselutza buclucasa![]()
te pup
Anastasia_7 spune:
| citat din mesajul lui QiaoBing Anastasia asta da veste buna ! mult succes in "calatorie" !!!!!! --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt |
QiaoBing, e mica mititica vestea mea, dar mi-a fost nod in gat de 2 saptamani ca iar o iau de la capat cu tratamente si aman iar totul...
Multumesc de urare si sa ai grija de tine, zilele astea mai ales.
Tre' sa iti premiezi si sotul ca si-a dat saracul toata silinta sa fie bine, cu sau fara dureri de masele!
Cu tot stresul enorm de pe capul tau in ziua aceea, ai fost fara sa iti dai seama (ca te cred ca erai foarte necajita si speriata ca nu amanati) foarte comica si dragalasa, in descrierea situatiei cu maselutza buclucasa
te pup
QiaoBing spune:
Anastasia al meu sot abia maine are prog la al 2-lea stomatolog pe care l-a vizitat si care incearca sa i-o salveze. deci pana or da niste dintisori noi, nr lor ramane constant in familie
Oricum, a zis ca abia asteapta sa am
sau 
si sa nu mai stau pe capul lui
(cu mersul la dentis, normal)
voi cand intrati in focuri ?
Anastasia_7 spune:
| citat din mesajul lui QiaoBing Anastasia al meu sot abia maine are prog la al 2-lea stomatolog pe care l-a vizitat si care incearca sa i-o salveze. deci pana or da niste dintisori noi, nr lor ramane constant in familie sau ![]() si sa nu mai stau pe capul lui (cu mersul la dentis, normal)voi cand intrati in focuri ? --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt |
QiaoBing, esti hazlie taree
De focuri vorbind, eu sunt de vreo jumatate de an si al meu sot a intrat in flacari definitiv cand ne-au spus doctorii ca alta sansa decat FIV, nu avem...iar cu totul intrati in flacari , vom fi cam de pe 10-12 mai, cand trebuie sa vina ciclul si sa incep protocolul lung.
Din cate am calculat eu , luand ca refer vechea schema de FIV, ar trebui pe la jumatatea lui iunie sa fac punctia si ET.
Ma rog sa fie bine, avem emotii de nedescris de mari...
maripet spune:
Fetelor stiti cumva gardnerela vaginalis influenteaza cu ceva o posibila sarcina? Adica se poate pierde sarcina din cauza aceasta?
Anastasia_7 spune:
| citat din mesajul lui maripet Fetelor stiti cumva gardnerela vaginalis influenteaza cu ceva o posibila sarcina? Adica se poate pierde sarcina din cauza aceasta? |
Maripet, din ce stiu eu, nu. Este o bacterie ca si candida, care din cauza dezechibrului hormonal, este posibil sa apara inclusiv in timpul sarcinii. Important este sa nu se inmulteasca bacteria in exces, pt ca atunci este starea de disconfort mare, ca si la candida.
Dc faceai spalaturi vaginale des, sa renunti, afecteaza flora.
Si mai stiam ca daca sarcina este foarte mica, abia la inceput, pt a proteja total copilul, este suficient sa aplici local noaptea un ob cu iaurt pt echilibrare flora, ca sa nu aplici ovule sau altele, asta dc nu te deranjeaza
QiaoBing spune:
Anastasia tinem pumnii la fata !!!!!
acum am alta prob. azi m-a cam chinuit cand a introdus cateterul si am vazut acum o pata maro. eu nu am avut niciodata rana pe col sau altceva de genul asta. ar tb sa imi fac griji ? tb sa iau preventiv ceva sa nu se infecteze, sau antiinflamator ? sa il citactez pe dr sau pe luci vaduva ?
a ma patit cineva asa ceva la ET ?
Anastasia_7 spune:
| citat din mesajul lui QiaoBing Anastasia tinem pumnii la fata !!!!! acum am alta prob. azi m-a cam chinuit cand a introdus cateterul si am vazut acum o pata maro. eu nu am avut niciodata rana pe col sau altceva de genul asta. ar tb sa imi fac griji ? tb sa iau preventiv ceva sa nu se infecteze, sau antiinflamator ? sa il citactez pe dr sau pe luci vaduva ? a ma patit cineva asa ceva la ET ? --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt |
QiaoBing, ma gandesc ca poate fi exact ca la examen Papanicolau, adica sa se fi atins usor colul si sa apara cateva pete dupa.
Dar daca ai dubii, decat sa stai cu inima stransa, mai bine dai un telefon fie d-lui dr, fie d-nei vaduva, la ora aceasta nu mai e forfota de la spital probabil, vb cu ei si te linistesti.
Ca sa nu iti faci n ganduri la noapte.
Dupa aceste 2 zile , ti-a dat ceva dr sa iei, pastile, ovule?