FIV Dr. ALBU DRAGOS 28
Raspunsuri - Pagina 17
QiaoBing spune:
ca sa imi linistesc neuronul si sa nu il las sa faca scenarii apocaliptice, i-am dat un sms dr. eu nu am avut pete niciodata cand am facut papanicolau. am o colega care are mari prob cand face analiza - din cauza fragilitatii capilare face rana pe col !
am luat cu 1 ora inainte de fiecare procedura nospa forte, flamexin si uscosin. dupa iau doar utrogestan si climen pt endometru. si continui tratamentul dat e la fundeni
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
smufurash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maripet Fetelor stiti cumva gardnerela vaginalis influenteaza cu ceva o posibila sarcina? Adica se poate pierde sarcina din cauza aceasta? |
maripet, gardnerela vaginalis este o bacterie (proprie vaginului) care poate produce o infectie vaginala, in anumite conditii. Infectia nu poate determina pierderea sarcinii, desi in stadiu avansat al acesteia poate produce nastere prematura, insa tratamentul (de regula, cu metronidazol) este contraindicat in primele 3 luni de sarcina.
Daca nu este vorba inca de o sarcina, atunci trebuie tratata (este o vaginita recurenta si este de preferat ca si partenerul sa faca tratament), insa daca e vorba de sarcina, atunci tratamentul se amana si se face cu precautie dupa primele 3 luni.
1 FIV - nereusit
1 FIV pe ovulatie naturala - nefinalizat
al 2-lea FIV - reusit - sarcina oprita din evolutie la 5 s
al 3-lea FIV - in pregatire
Anastasia_7 spune:
Fetelor, va mai intreb ceva
, voi v-ati facut singure injectiile subcutanat? Schema mea cuprinde: Microgynon, Diphereline 0,1 mg, Menopur 225 UI si Pregnyl. Ma refer la Diphereline si Menopur,stiu ca Pregnyl il fac la MMF si oricum, pana la Pregnyl mai am...
Voi cum ati procedat? Va multumesc
QiaoBing spune:
Anastasia eu am facut doar menopur si l-am facut singura pt ca prima injectia a fost chiar de paste. de, nevoia invata pe om. acum continui cu clexanul tot singura.
poti sa te duci pt prima injectie sa te invete fetele de la MMF. mie mi-a aratat asistenta de la fundeni cum sa fac clexanul care e tot subcutanat.
iti trebuie putin curaj la prima, ca sa infigi acul, dar pe urma te obisnuiesti. cumnata mea (a facut 3 fiv) a avut pen, nu stiu cum e, dar ea a zis ca i-a fost mult mai usor cu el.
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
smufurash spune:
| citat din mesajul lui Anastasia_7 Fetelor, va mai intreb ceva Voi cum ati procedat? Va multumesc ![]() |
Anastasia, http://www.youtube.com/watch?v=lMJebh5G2Ik&feature=related aici poti vedea o demonstratie de autoinjectare cu Menopur. In mod similar se injecteaza Diphereline, dar pe cealalta parte (stanga, daca ai injectat Menopurul in dreapta).
Este foarte simplu si nu e dureros - nu te panica.
1 FIV - nereusit
1 FIV pe ovulatie naturala - nefinalizat
al 2-lea FIV - reusit - sarcina oprita din evolutie la 5 s
al 3-lea FIV - in pregatire
Anastasia_7 spune:
Multumesc fetelor, QiaoBing, smufurash, nu ma panichez , dar incerc sa ma pregatesc, sa stiu cum voi proceda.
Si eu m-am gandit ca la prima Diphereline sa ma duc la MMF, sa invat, iar Menopur la fel.
Diphereline am de facut 20 de zile, deci trebuie sa mi le fac singura, sa imi fie mai usor dimineata, cu plecatul la serviciu..etc
Menopur am 10 zile, doza 75x3 UI.
D-na Vaduva mi-a recomandat luna trecuta, cand trebuia initial sa incep protocolul, sa imi faca Menopurul o asistenta, pt ca am 3 fiole/pe injectie, sa nu ma intep de 3 ori la fiecare injectie, dar sper sa prind singura
maripet spune:
Merci pentru raspuns. Eu am facut deja tratament cu azitromicina 7 zile si niste ovule care nu mai stiu cum se numeau 10 zile, am refacut analizele dupa 1 luna si tot mi-a iesit. Mi-a dat Ciprobay 14 zile si gynofort 1 la 7 zile.
Acum tot n-a trecut, dar dr a spus sa o lasam deocamdata asa ca am luat prea mult antibiotic.
Din data de 29 aprilie am inceput tratamentul pentru fiv si mi-a dat niste ovule dor. Sa speram ca este bine
QiaoBing spune:
smufurash cand ma uit la filmulete astea mi se pare ca noi suntem inca in epoca de piatra. nu tu manuale, nu tu container. eu m-am chinuit sa rup primele fiole si le-am facut cam zob pana am aflat secretul cu punctul albastru. ca sa nu mai zic ca m-am chinuit sa trag serul cu acul cel scurt ... pana m-am desteptat la final (oricum, eu am avut doar 6 menopur)
Anastasia_7 spune:
| citat din mesajul lui maripet Anastasia, ai aceeasi schema ca si mine. Cand ai inceput? |
Nu am inceput inca,maripet, pe 10-12 mai incep, cand vin "rusii".