FIV Dr. ALBU DRAGOS 28
Raspunsuri - Pagina 18
smufurash spune:
maripet, ar fi fost bine sa o tratezi inainte de a incepe FIV-ul. Cand vei relua tratamentul pentru infectie, ar fi bine sa faci o antibiograma pentru a stii exact la ce antibiotic e cel mai sensibila, pentru a nu mai lua antibiotice pe incercate. Si, asa cum am mai zis, ar fi bine ca si sotul tau sa faca tratament, pentru ca si barbatii pot fi infectati (prin contact sexual), chiar daca nu manifesta niciun simptom.
QiaoBing, stai linistita ca nu e chiar asa.
Asta e un filmulet de prezentare realizat de producatorul Menopurului. Era firesc sa te faca sa crezi ca injectia se face aproape singura. ![]()
---------------------------------------------
1 FIV - nereusit
1 FIV pe ovulatie naturala - nefinalizat
al 2-lea FIV - reusit - sarcina oprita din evolutie la 5 s
al 3-lea FIV - in pregatire
Anastasia_7 spune:
Sa va amuz putin:
In cautarea unui post de stiri, sa vad ce s-a mai intamplat in tara zilele acestea, am dat de un program Discovery, Travel &Living, au o emisiune "Jon si Kate plus 8", un cuplu cu 2 gemene si sixpleti, ambele sarcini rezultate prin IA. Diferenta de 2 ani intre gemene si ceilalti 6 puiuti. Tatal are gene asiatice,iar puii au iesit toti ca niste papusi. Si ii arata cum se descurca,e incredibil....
QiaoBing spune:
noi ne amuzam de mult cu kate si trupa. ce dragut e ca au iesit 3 baieti si 3 fetite. acum sunt marisori, parintii au si divortat parca anul trecut. ii mai dau de exemplu unei colege cand se vaita de copilul unic ca ii mananca zilele ![]()
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
simonia spune:
rica, unde ai disparut?
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, un FIV nereusit
Anastasia_7 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui QiaoBing noi ne amuzam de mult cu kate si trupa. ce dragut e ca au iesit 3 baieti si 3 fetite. acum sunt marisori, parintii au si divortat parca anul trecut. ii mai dau de exemplu unei colege cand se vaita de copilul unic ca ii mananca zilele --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt |
Ei...au si divortat intre timp
QiaoBing spune:
Anastasia uite o idee de antrenament pt injectii. am vazut-o pe youtube. era un filmulet facut de o asistenta cu fiul drept cobai. americanii astia au fel de fel de idei.
cum explica asistenta mi s-a parut ok pt cei care nu si-au facut niciodata o injectie subcutanata.
a luat o pereche de manusi din latex (de menaj, medicale), le-a facut ghem, a pus ghemul pe burta pacientului in pozitia potrivita si acesta exersa infiptul in acel ghem. poti sa iti cumperi o seringa de insulina de la farmacie - e f ieftina - si sa faci antrenament. poti chiar sa tragi apa in ea si pe urma sa o injectezi in manusi ca sa vezi in ce ritm o golesti. ocazie cu care exersezi si scosul aerului.
din experienta mea vasta de vreo 18 injectii
pot sa iti spun ca am incercat si infiptul din viteza, dar parca nu am asa control unde o infig, si infiptul ca in filmuletul pus de smufurash. deosebirea e ca in cazul mai lent, la mine, acul trece mai greu de primul strat de piele si trebuie sa imping mai cu nadejde pana intra prima jumatate, pe urma merge usor. daca vin cu viteza trece deja de zona mai rezistenta si parca nu ma chinui chiar asa. am avut si situatia mai pe la inceput cand nu a vrut si pace sa strapunga pielea. a venit sotul si mi-a impins mana, mie imi era prea mila de mine pe atunci, nu ca acum nu mi-ar mai fi ![]()
succes
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt
QiaoBing spune:
ahaaa, l-am gasit
http://www.youtube.com/watch?v=4mQzGXtzqP0&feature=related
Anastasia_7 spune:
| citat din mesajul lui QiaoBing Anastasia uite o idee de antrenament pt injectii. am vazut-o pe youtube. era un filmulet facut de o asistenta cu fiul drept cobai. americanii astia au fel de fel de idei. cum explica asistenta mi s-a parut ok pt cei care nu si-au facut niciodata o injectie subcutanata. a luat o pereche de manusi din latex (de menaj, medicale), le-a facut ghem, a pus ghemul pe burta pacientului in pozitia potrivita si acesta exersa infiptul in acel ghem. poti sa iti cumperi o seringa de insulina de la farmacie - e f ieftina - si sa faci antrenament. poti chiar sa tragi apa in ea si pe urma sa o injectezi in manusi ca sa vezi in ce ritm o golesti. ocazie cu care exersezi si scosul aerului. din experienta mea vasta de vreo 18 injectii succes --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt |
MULTUMESC, QiaoBing, m-a cam luat cu calduri descrierea, dar ma gandesc ca nu poate fi mai greu decat la o epilare cu ceara..
Si, adevarul e ca daca ma gandesc la scopul tuturor acestor proceduri pe care le facem noi si despre care vorbim aici, nu mai am voie sa ma plang de absolut nimic...
Multam inca o data!
QiaoBing spune:
crede-ma ca o epilare inghinala e muuuuult mai dureroasa ![]()
vezi si filmuletul
Anastasia_7 spune:
| citat din mesajul lui QiaoBing ahaaa, l-am gasit http://www.youtube.com/watch?v=4mQzGXtzqP0&feature=related --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt |
Gata, am vazut clipul si mi s-a parut mai "domestica" prezentarea, cred ca am priceput, acum sa ma vad trecand la fapte
Multumesc mult