FIV Dr. ALBU DRAGOS 28

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

ahaaa, l-am gasit
http://www.youtube.com/watch?v=4mQzGXtzqP0&feature=related

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Celalalt clip era mai rigid ca prezentare, mai scortzos si ma gandeam ca voi avea ceva probleme sa scap de tracul de ac, dar in al doilea filmulet e mai "pamanteana" descrierea.
In fine, va fi bine, daca voi avea probleme va convoc pe toate la un video chat in perioada aceea ca sa ma ambitionati si sa va certati in direct daca nu fac bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

din pacate eu am gasit filmuletu cand aveam cateva zile de injectare, macar altele sa beneficieze de el inainte.
sotul a stat pe langa mine si cel putin la prima injectie mai mult m-a stresat cu incurajarile lui gen "uite ce mic si subtire e acul, mare scofala", "fii blanda, dar ferma". adevarul e ca el anul trecut a vazut de 2 ori cum mi se face injectia in brat si pe urma a pus mana si mi-a facut-o din prima, fara sa ii tremure mana. a intrebat doar daca e ok directia in care infige acul.

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Tratament actual de pregatire: Femibion1 1/zi, CETEBE+Zn 2/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 2/sapt

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui QiaoBing

din pacate eu am gasit filmuletu cand aveam cateva zile de injectare, macar altele sa beneficieze de el inainte.
sotul a stat pe langa mine si cel putin la prima injectie mai mult m-a stresat cu incurajarile lui gen "uite ce mic si subtire e acul, mare scofala", "fii blanda, dar ferma". adevarul e ca el anul trecut a vazut de 2 ori cum mi se face injectia in brat si pe urma a pus mana si mi-a facut-o din prima, fara sa ii tremure mana. a intrebat doar daca e ok directia in care infige acul.

Ca veni vorba de soti, al meu a facut 2 luni si jumatate Gonal F
,1 injectie la 2 zile, le-am facut degeaba, fara nici un efect pe spermograma, dar ideea e ca si le-a facut singur pe toate.
Iar acum cand ni s-a spus ca tb sa fac si eu, tot in burta,era foarte semetz si experimentat, a spus acelasi lucru pe care ti l-a spus si tie sotul: " va fi mic si subtire, ce mai, jumate din cat e un ac normal.., eu cum am rezistat?!.".
El s-a oferit sa mi le faca el, dar parca m-as simti mai ok daca am eu controlul pe ac
Mai vedem cum facem, important e ca uite, la ideea cu you tube nu ma gandisem, sa caut acolo postari cu exemplificari.
Sunt de mare ajutor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Smufurash, din ianuarie tot incercam sa o tratam. Am o antibiograma de cand am facut prima data analiza. Am facut-o la Polisano si acolo daca iti iese analiza proasta, iti face automat antibiograma ca sa stie dr ginecolog din prima ce tratamentsa-ti dea.
Tot de atatea ori a facut si sotul meu tratament o data cu mine fara comentarii.
Din pacate dr Albu ne-a spus sa nu mai luam deocamdata antibiotic pentru ca am luat prea mult si sa nu am alte probleme de la el. Iau doar niste ovule si vedem pe parcurs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Anastasia, bafta.
Eu am inceput deja microgynon, pe 16 incep Diphereline si pe 25 menopur.
Noi facem ICSI. Pe data de 08 iunie avem embriotransferul.
Abia astept sa scap, deja am niste emotii de nu mai pot. Nu sunt in stare sa fac nimic. Stau toata ziua in casa, nu ies la piata, nu fac mancare, nimic.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maripet

Anastasia, bafta.
Eu am inceput deja microgynon, pe 16 incep Diphereline si pe 25 menopur.
Noi facem ICSI. Pe data de 08 iunie avem embriotransferul.
Abia astept sa scap, deja am niste emotii de nu mai pot. Nu sunt in stare sa fac nimic. Stau toata ziua in casa, nu ies la piata, nu fac mancare, nimic.

Te cred, mariped, ca esti cocolos de emotii, si eu sunt la fel si nici nu am inceput.
Eu trebuie sa primesc azi schema de la d-na Vaduva azi, dar din cat am calculat eu de pe schema din luna aprilie-mai, ar reiesi ca in jur de 18, ar trebui sa am ET, cade sambata si nu cred ca ar fi chiar 18, vom vedea cand primesc schema.

Mergi la inceput

imi bate inima ca la hamsteri
am primit mail de la d-na Vaduva si trebuie sa se verifice daca mai este dr Albu in Bucuresti in perioada in care fac eu punctia, ET....
daca aflu ca va pica si luna asta totul,o iau razna detot..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Buna dimineata fetele
ieri nu am mai putut sa va citesc, dar am recuperat azi de dimineata
vreau sa spun ca suntem de compatimit, prin ce trebuie sa trecem...eu inca mai sper sa rezolv ceva, ceva laparoscopic.
astept sa vina rusii, sa fac interventia, sa vedem rezultatul si dupa care, sa vad daca va tb sa urmez cararea - batatorita deja de voi.
deoarece sansele sunt scazute la laparo, va citesc cu mult interes si ma minunez si ma sperii si zic -poate nu ajung la asta

va pup pe toate si va tin pumnii stransi sa reusiti asa cum va doriti.
pe curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anastasia_7

imi bate inima ca la hamsteri
am primit mail de la d-na Vaduva si trebuie sa se verifice daca mai este dr Albu in Bucuresti in perioada in care fac eu punctia, ET....
daca aflu ca va pica si luna asta totul,o iau razna detot..

Iubita, hai ca poate nu pleaca, poate nu tb sa amani nimic. mai ai putina rabdare.
offf, stiu cat e de cumplita asteptarea asta dar poate nu se nimereste chiar in ziua aia.
si ma rog sa fie bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bccami

Buna dimineata fetele
ieri nu am mai putut sa va citesc, dar am recuperat azi de dimineata
vreau sa spun ca suntem de compatimit, prin ce trebuie sa trecem...eu inca mai sper sa rezolv ceva, ceva laparoscopic.
astept sa vina rusii, sa fac interventia, sa vedem rezultatul si dupa care, sa vad daca va tb sa urmez cararea - batatorita deja de voi.
deoarece sansele sunt scazute la laparo, va citesc cu mult interes si ma minunez si ma sperii si zic -poate nu ajung la asta

va pup pe toate si va tin pumnii stransi sa reusiti asa cum va doriti.
pe curand

Bccami, te pup si eu si sa fie bine la interventie, poate, poate, cine stie, numai Dumnezeu stie care e "cararea", traseul fiecareia din noi.

Mergi la inceput