FIV Dr. ALBU DRAGOS 28

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

mi-a raspuns d-na. In 2 ore vine dr la spital si aflu daca pot face fiv sau nu...in astea 2 ore cred ca bazaiiii si tot bazai..
ma tin de traducerile mele sa se duca timpul mai repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Anastasia cine este aceasta "Doamna Vaduva"? si de cand se ocupa ea de scheme?
Iar cu doctorul...chiar sunt curioasa si eu

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aristica

Anastasia cine este aceasta "Doamna Vaduva"? si de cand se ocupa ea de scheme?
Iar cu doctorul...chiar sunt curioasa si eu

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 2 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Aristica, Lucia Vaduva e numele d-nei, e Asistent Manager Dep. Reproducere Asistat#259; si colaboreaza direct cu Dr. Albu, cand el e mai greu de gasit,se poate apela la dumneaei, oricum tot ce decide, se decide dupa consultarea cu dr. Albu. Cu ea am pastrat legatura in privinta schemei.
Dar mai sunt fete aici care au pastrat leg cu d-na pe parcursul schemei, nu sunt singura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

vai fetelor ce de activitate
si ce vreme urata, parca ai dormi si n-ai face nimic

anastasia, nu-ti face griji, iti poti face singura si diphereline si menopur, chiad dc sunt 3 filole. Eu am facut asa, fie dizolvi toate cele 3 fiole de praf in una de luchid, se poate, fie iti iei o seringa de 2 ml si poti pune 2 de lichis si 3 de praf. Si iti mai iei si seringi de insulina ca alea au un ac mic mic, si sa-ti iei din ala detasabil si-l pui pe seringa de 2 ml si nu te intepi de mai multe ori; eu asa am facut.
pt introducerea acului e asa cu zicea Qioa fie mai incet, dar intra mai greu pana trece de "sorici"; fie mai rapid cu forta, dar eu nu prea puteam, il puneam pe sot; oricum sa-ti iei seringi de insulina ca au acul acela mic si subtirel si nu te doare; si se fac in burta ca, pe langa buric ca acolo e si ceva grasime si nu simti mai nimic.

in legatura cu punctia, daca ti-a dat deja schema si ti-a zis cand ti-o face, cum sa nu fie Albu in Buc, ca doar te-a programat in functie de programul lui; oricum iti mai poate ajusta schema ca sa fie el in bucuresti; iti mai poate prelungi anticonceptionalele ca sa pice punctia un pic mai tarziu

in rest ce mai faceti fetelor?
maruscha eu parca m-as mai duce sa mai fac o eco, sa fiu sigura ca e ok, am vazut ceva cabinete gineco prin zona pe la mine; as da o fuga, dar cu ploaia asta parca nu-mi vine sa ies din casa

Mergi la inceput

Am primit mail si va ramane dr.Albu in tara in perioada aceea...m-am mai linistit, ca eram ghem deja de frica,nu mai reactionam la nimic in jur...
Pe 20 punctia, pe 22 ET.
De acum, Doamne, ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna_a

vai fetelor ce de activitate
si ce vreme urata, parca ai dormi si n-ai face nimic

anastasia, nu-ti face griji, iti poti face singura si diphereline si menopur, chiad dc sunt 3 filole. Eu am facut asa, fie dizolvi toate cele 3 fiole de praf in una de luchid, se poate, fie iti iei o seringa de 2 ml si poti pune 2 de lichis si 3 de praf. Si iti mai iei si seringi de insulina ca alea au un ac mic mic, si sa-ti iei din ala detasabil si-l pui pe seringa de 2 ml si nu te intepi de mai multe ori; eu asa am facut.
pt introducerea acului e asa cu zicea Qioa fie mai incet, dar intra mai greu pana trece de "sorici"; fie mai rapid cu forta, dar eu nu prea puteam, il puneam pe sot; oricum sa-ti iei seringi de insulina ca au acul acela mic si subtirel si nu te doare; si se fac in burta ca, pe langa buric ca acolo e si ceva grasime si nu simti mai nimic.

in legatura cu punctia, daca ti-a dat deja schema si ti-a zis cand ti-o face, cum sa nu fie Albu in Buc, ca doar te-a programat in functie de programul lui; oricum iti mai poate ajusta schema ca sa fie el in bucuresti; iti mai poate prelungi anticonceptionalele ca sa pice punctia un pic mai tarziu

in rest ce mai faceti fetelor?
maruscha eu parca m-as mai duce sa mai fac o eco, sa fiu sigura ca e ok, am vazut ceva cabinete gineco prin zona pe la mine; as da o fuga, dar cu ploaia asta parca nu-mi vine sa ies din casa

Sarut mana, Anna_a, pt info injectii, cred ca m-ati convins deja s ami le fac singurica fara frica.. o sa va spun atunci cum ma pricep.
Cat despre schema, nu aveam schema deja trimisa, urma sa o trimita, doar atat, se stia ca luna aceasta incepem schema, am avut o schema pt luna trecuta (aprilie-mai), dar am fost obligati sa amanam din cauza streptococ, HPV sot si altele...
De asta eram stresata, cand mi-a spus d-na ca trebui sa verifice daca e in tara dr. Albu in a doua jumatate a lunii iunie.
fata cu burtici de pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Anastasia, o sa faci tu ET cand o sa fac eu beta.
Abia astept.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui maripet

Anastasia, o sa faci tu ET cand o sa fac eu beta.
Abia astept.

Ia uite-te...,maripet, pai inseamna ca ne vom intalni pe holuri, pe acolo, amandoua flescaite de emotii, eu cu una, tu cu alta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Ai vazut Nasti ca a iesit bine...ma bucur mult.
Mai ai putin si te apuci de treaba. valeu, injectiile alea
Dar tu esti fata puternica si vei rezista.

sa devenim mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

capitol nou

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput