Laparoscopie 18

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Damayanti spune:

Cu cat stiu mai multe detalii, cu atat imi trece din stres. De exempul m-a calmat NicoleLi cu sonda urinara... adica, parca nu-mi mai e asa frica dupa ce mi-a explicat ea ce si cum... Masa ginecologica, clar, nu cred ca e vreo femeie sa ii faca placere sa se urce pe ea:D dar trebuie, si incercam :D
Cu cat astept mai mult cu atat devin mai tensionata:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Nicole, saru-mana

La tine la sot este ok.
Sotul meu a repetat spermocultura vineri dar nu am primit inca rezultatul. Ce rau imi pare ca nu l-am pus sa repete si spermograma ... poate din cauza enterococului a iesit atat de rau

Poate il mai trimit sapt viitoare

fetite dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Ai dreptate, Damayanti, dar aceste detalii ar trebui sa te calmeze, nu sa te agite.Eu iti repet ca e o operatie usoara, nu se compara de ex. cu miomectomia(operatia unui nodul), operatie clasica.Eu am trecut si prin asta, a fost ok,dar timpul de refacere este mai indelungat.

Referitor la operatia care te asteapta:faci mai intai niste analize(sange, EKG si ce-ti mai cere).A, sa te duci pregatita, adica sa te razi.Apoi te duce la terapie intensiva, iti pune o branula, iti da niste ciorapei speciali, mai elasici(pt evitarea accidentelor vasculare,ceva de genul asta), te duce in sala de operatie, te aseaza pe masa, mainile sunt puse in legaturile alea speciale, ca sa nu fug, mi-a explicat asistenta- glumea, desigur- iti pune o scufie pe cap,apoi iti introduce in branula injectia de vise.M-a trezit glasul asistentei care a spus ca e gata.Si m-au dus la TI,(m-am uitat la ceas cand a inceput operatia, o ora a durat), mi-am revenit repede, ca n-am stat in seara aceea la Terapie,ci am coborat in salonul unde am fost "cazata".Am putut sa vb. la tel. ca la terapie nu te lasa cu el.
Ce zici,f. usor,nu?

Mergi la inceput

In pozitia aceea trebuie sa stai pt ca iti verifica si permeabilitatea trompelor.
Ce nu induram pt. a avea un bebelus?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

damayanti, citeste la inceputul capitolului ca scrie exact pasii cum se face laparoscopia
in leg cu sonda, eu acum ma gandesc aproape in fiecare noapte la ea ce utila a fost pt ca acum trebuie sa ma duc de 2-3 ori pe noapte la baie, bebelica e de vina...inainte ma duceam seara si dimineata cand ma trezeam, acum fac poteca la baie, sotulica rade de mine ca mai am un pic si dorm la baie
eu m-am dus la laparoscopie fara nici o speranta, eram siguri ca o facem degeaba, doar sa fie facuta si asta, ca tot la fiv o sa ajungem dar se pare ca am avut o mare surpriza
mie mi s-au parut mult mai dureroase HSG-urile amandoua decat laparoscopia; cand mi-a pus branula mi-a fost un pic mai frica pt ca nu-mi gasea vena pe mana, se ascunsesera toate de frica; dupa laparoscopie nu m-a durut nimic, mi-a zis asistenta ca doc mi-a scris in fisa sa-mi puna in perfuzie calmant si antibiotic, o saptamana n-am suportat pantaloni stransi pe burtica, firele s-au resorbit repede, acum mai am doar 3 liniute mici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Pe mine, m-au pus pe masa cu picioarele sus bineinteles.M-au legat si de maini si de picioare mi-au facut anestezia si dusa am fost.Cand mi-am revenit aveam sonda pusa.Inseamna ca au pus-o dupa ce mi-au facut anestezia.Am stat la terapie o ora apoi mi-au scos sonda si am fost dusa la salon.A doua zi am plecat acasa.

nicoleLi cate saptamani ai?

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 30+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

astazi implimim 15 saptamani, DPN 15 decembrie daca merge totul ok pana atunci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Damayanti spune:

Ce ma bucur pentru voi fetelor. Sa fiti sanatoase si bebeii la fel.
Eu sunt convinsa ca in max 3 luni eu cu Adinutza si cami ne vom alatura mamicilor:D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
am simtit nevoia sa mai scriu aici, ziele astea am facut un an de la laparoscopie ce sa zic bebe n-a aparut...dar macar am cm in fiecare luna si ovulatie...la noi sunt mai complicate problemutele...
citind postarile , vreau sa va intreb daca voi ati fost puse pe masa ginecologica la operatie?????ca eu n-am fost pusa pe o astfel de masa, era o masa clasica ca si la operatia deschisa....cei drept pe mine m-au curat vreo 2,3 ore si pe fisa scrie ca mi-au facut si cromoperturbatie...si ca trompele mele sunt permeabile bilateral...
oricum e o interventie super usoara, acum depinde si cum te duci psihic pregatit si cum reactionezi la anestezie , ca la astfel de operatie se face anestezie totala si e destul de pacatoasa...
eu sunt bine am in loc de taieturi niste gandacei si nu ma mai doare nimic, mai aveam asa intepaturi in zona buricului...dar au trecut, defapta alea au fost singurele dureri de dupa operatie....
va puuup si bafta celor care nu s-au operat sa fie bine si recuperare usoara, iar mamicilor copilasi frumosi si sanatosi

Mergi la inceput

Eu prefer sa fiu f.optimista si in acelasi timp constienta de posibilitatea unui esec...

Mergi la inceput