Laparoscopie 18
Raspunsuri - Pagina 10
Damayanti spune:
Multumesc Xdidi,
Astept rusii ca sa-l sun pe doctor, azi tre sa ma viziteze.
Adinutza, sigur o sa fie bine.
Sunt optimista asa, dar cateodata mai incep sa patinez si pe partea cealalta, mai ales cand vad cate o "tipa" gravida cu tigara in gura de spala parbrize la intersectii sau cerseste...imi vine sa mor, se inmultesc ca iepurii si noi ne chinuim de mama focului...
xdidi spune:
cami eu m-am operat la euroclinic la dr bartila petre, am fost foarte multumita si prima data tot la euroclinic dar la herghelegiu(si a fost clasica operatia)...ce sa zic conditiile bune, preturile pe masura, dar am primit ceva bani si de la casa de asigurari bucuresti, dar acum am inteles ca au fuzionat cu regina maria si s-au cam schimbat preturile...
eu sunt bine acum si imi amintesc ce disperare a fost pe mine anu trecut cautand pe cineva care sa ma opereze fara sa-mis coata trompele, ce sa zic e usoara interventia si cel mai bine este ac de adoua zi poti manca ce vrei si asta conteza la recuperare enorm...
aporpo de analize pe langa ce ati zis voi acolo , adica sange si ekg s-ar putea sa va asteptati si la rx pulmonar,mie mi-au cerut..
va puup si numai bine
mbadaran spune:
Buna fetelor,
Maine ma internez la Polizu, pentru laparoscopie, la dl dr.Esanu.
Am mari emotii. O sa va scriu dupa ce vin din spital...
Mihaela
mbadaran spune:
Adinuta, unde te-ai operat? daca poti sa-mi spui, cam la cat s-a ridicat costul operatiei? Inca nu stiu cat trebuie sa-i dau medicului.
Multumesc,
Mihaela