Laparoscopie 18

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Bccami, cum se poate, chiar azi am vorbit cu dr. si mi-a spus ca nu e necesara repetarea spermogramei ca la barbati situatia ramane neschimbata pe o per. mai mare de timp.
Incercati cu produsele apicole(apilarnil, miere polen)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

Multumim de urari, noi acum avem 15 saptamani, am trecut deja de dublu test, a iesit foarte bine, sapt viitoare avem triplu test de facut si pe urma eco morfofetala in august; noi inca suntem parca in transa...ne ducem la ecografii, il vedem pe bebelica si parca tot nu ne vine sa credem ca am reusit natural dupa atata timp
sotu a fost nevoit sa faca 2 spermograme, prima a facut-o la synevo, e mai aproape de noi...Dr Albu n-a fost multumit de rezultat pt ca nu au scris pe categorii asa cum e rezultatul de la Medlife si ne-a trimis s-o repetam la el la Medlife ca sa vada exact procentele pe fiecare categorie; ca rezultat prima a iesit mai prosta dar ok, era peste valorile minime, dar a fost din vina lui sotulica, era stresat cu niste proiecte, a facut baie fierbinte, a stat cu laptopul in brate; la a doua a avut mai multa grija, fara bai, doar dus, fara laptop si a iesit mult mai buna
eu am fost pentru investigatii de sterilitate la Medlife, la dr Albu, el mi-a recomandat laparoscopia ca ultima incercare inainte de fiv dar am facut-o la Giulesti cu dr Ion Ionut din cauza ca nu prea am avut incredere ca o sa mearga si am zis ca diferenta de bani o punem la banii pt fiv; acum am ramas in continuare la dr Ion Ionut, ne-a fermecat pe amandoi

Mergi la inceput

Felicitari,NicoleLI, inca o data.Trebuie sa fie minunat!
Sarcina usoara in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Nicole, felicitari mamicuto

Eu HSG am facut-o la Giulesti cu Ion Ionut si parerea lui a fost ca sa merg direct pe FIV.
Acum sunt pacienta dr Albu, iar prima data cand am fost la el la prima consultatie, mi-a dat o lista lunga de analize plus ca a luat in considerare si laparoscopia (eu am avut mai demult o sarcina).
Ieri, am fost la eco de ziua 12 si cu toate analizele la mine (inclusiv spermograma+ spemocultura + test MAr, facute la ei la ML).
Mi-a iesit prolactina mare (dar am ovare micropolichistice) si mi-a zis s-o repet in ziua 3 plus macroprolactina si sa merg la endocrinologie tot la ML.
L-am intrebat daca voi face laparo si a zis ca nu crede pt ca spermograma nu este buna

Sincer, mi-a cam ajuns ... de ce ma mai trimite la tot felul de medici cand tot la FIV ajung? Si se stie f bine ca una din cauzele prolactinei marite sunt ovarele micropolichistice.
aaa si pe sot la trimis la androlog, tot la ML, poate se mai imbunatateste ceva ... O prietena a fost si i-a dat centrum vitamine (pe care deja am inceput si eu sa i le dau de cand am auzit rezultatul la spermogr.)

Nicole - tu cu cine ai facut HSG?
Care a fost diagnosticul la spermograma sotului? (uita-te un pic pe ea si zi-mi cati avea, cati erau mobili si cati aveau forme normale).
Vreau sa fac o comparatie cu cea a sotului meu. Intr-adevar, in decembrie noi am facut spermograma si spermocultura la Sanador si nu e impartita ca la ML (la sanador avea 80 mil, 80% mobili, 70% forme normale)

Pup burticuta si multa sanatate la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Damayanti spune:

Adinutza, cred ca tu vei fi urmatoarea cu bebel:D

Am asa un feeling:D

Mergi la inceput

Neata feteleor,
in leg cu prolactina si mie mi-a iesit mare, 965 fata de 637 maxim...si pe mine m-a trimis Albu la endocrinolog dar nu m-am dus, stiam de ovare ca le am cu aspect micropolichistic, asa le-a si gasit dr la laparoscopie si pt asta mi-a facut driling ovarian, adica niste gaurele in membrana de deasupra ovarelor ca sa iasa ovulele mai usor(oricum nu stiu ce s-a intamplat, cred ca din cauza mea ca am fost nervoasa si stresata, ovulatia dupa laparo a fost prin ziua 21, asa ca bebeloiu e mai mic cu aproape 2 sapt fata de u.m.); noua ne-a zis ca prolactina un pic mai mare poate fi si din cauza fricii de ac din dimineata cand faci analiza
cami la tine daca e probl doar cu sotu nu merg incercate niste inseminari? la Medlife Albu face inseminari duble si cu stimulare ovariana, care au mai multe sanse de reusita; ne propusese noua pana sa repet HSG si sa vada ca problema e la mine si merg inseminari ca le fac degeaba pt ca trompele fiind blocate n-au cum sa treaca micutii; HSG asta din 2011 am facut-o la medlife, in ianuarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Damayanti spune:

Pana la urma laparo se face pe masa de ginecologie? cu picioarele sus ?

Mergi la inceput

am uitat de spermograma
astea sunt rezultatele la a doua, rezultat a fost normospermie:
nr total 93,6 mil
concentratie 36mil/ml
motilitate 83%
tip a+b 72% rapid progrsivi+moderat progresivi
forme normale 36%
forme anormale 64%
forme anormale: defecte cap 62%; defecte gat 32%, defecte cozi 6%
la prima scrie nr total 54 mil, cu mobilitate normala 65%, forme aberante 10%

Mergi la inceput

Damayanti, esti dulce. Cu ce te incalzeste sa stii cum se face?!
Oricum vei dormi, te trezesc cand trebuie sa mergi in salon.
Iar mie sonda nu mi-a pus.

Mergi la inceput

in leg cu masa de operatie, seamana cu cea ginecologica; esti cu picioarele in sus dar mai are si niste chestii laterale pt pus mainile, ca sa aiba acces la maini anestezistul cu biletele pt vise frumoase; e nevoie de masa de tipul asta ca sa poata umbla dr
la ''instalatie''

Mergi la inceput