Laparoscopie 18
Raspunsuri - Pagina 7
bccami spune:
Damayanti , ce era sa-ti spuna si homeopata...mai tb sa contribui si la ea cu ceva .
E in functie si de varsta ta, de cand te chinui sa faci bebe si de cata rabdare ai.
Sunt fete care nu s-au mai dus la homeopat si dupa laparo chiar au ramas insarcinate.
Faci cum iti dicteaza inima.
Care mai de care medic e mai bun, e mai indicat. Am o prietena a fost la tot felul de medici alternativi - acupunctura, homeopati... si nu a reusit nimic in ani buni.
si sa auzim de bine
Damayanti spune:
Am 28 de ani...la 19 ani am facut o intrerupere de sarcina...ramasesem insarcinata...cu tot cu postinol , pastila de a 2 a zi luata...culmea...de atunci, aproape 10 ani nu m-am ferit deloc, pentru ca am alergie la latex( prezervativ) si la anticonceptionale...metoda uzuala folosita a fost coitus intrruptus...si dupa parerea mea a functionat...dar in fapt eu nu prea mai functionam....Acum am facut o gramada de analize si controale, doctori diferiti... mi s-a spus ca e totul bine pe acolo si parerea lor a fost ca am trompele infundate...di luna ianuarie tot o tin prin ginecologi si urgente cu durerile de burta destul de mari...toata viata am avut dureri groaznice la ciclu dar acum au inceput si inafara ciclului...mi-au gasit lichid in sacul Douglas si inflamatie pelvina in fiecare luna din ianuarie pana acum...
Am fost la dr homeopat si pentru dureri, mi-a dat niste pastilute si pt prima oara in 17 ani nu am simtit ca am ciclu... nu mi-a venit sa cred...eram asa obisnuita sa ma simt femeie ( datorita durerilor lunare)...
Toti doctorii au zis destul de raspicat ca nu ar lua in considerare endometrioza cu toate aceste simptome...
Am tot citit pe forum problemele voastre... si am stat cu sufletul la gura pt fiecare... normal ca am stors si niste lacrimi... cine nu ar face asta...si in primul rand m-am bucurat pt cele care au reusit... bv voua fetelor, sunteti eroinele mele...
Asa mult v-ati chinuit... meritati toate ingerasii visati!
Va doresc multa sanatate si bebei sanatosi si voiosi...
Damayanti spune:
aaaaa, si ce ma face sa innebunesc...
- Pai ce ai aproape 29 de ani, ai tot timpul din lume, esti tanara...de ce te grabesti....
- OMG!!! Il fac repede inainte de menopauza, o fi timpul potrivit? O fi tot devreme ?
O sa merg la sedinte cu copilul si o sa zica colegii ca a venit cu bunica...
Damayanti spune:
Cami, tu ce ai facut? Stiu ca ti-a recomandat FIV direct... dar nu te bate gandul totusi sa faci laparo?
Incercarea moarte n-are...poate se lasa cu bebe:D
bccami spune:
Damayanti, astazi merg la dr Albu, eu acolo am mers dupa recomandarea de la Giulesti, si imi va spune ce urmeaza sa fac.
La spermograma, spermocultura si testul Mar facute de sot, a iesit OAST severa - cu un enterococ si cu anticorpi antispermatici.
Am facut amandoi tratament cu antibiotic si vineri a repetat spermocultura.
Sincer, inca mai cred in adancul sufletului ca voi ramane insarcinata natural (zic - eu fac gemeni cu FIV si unu natural )
Sotul tau a facut analize?
Te pup si tinem legatura
Damayanti spune:
Nu, sotul nu a facut spermograma...chestia era la mine ca am avut destule probleme pe acolo...si 10 ani nu s-a intamplat nimic, cu nimeni pana la sotul si acum nici cu el...( el, sa zic asa, a fost tatic intrerupt o data, deci m-am gandit ca functioneaza)...
Damayanti spune:
Mi-ar placea asa mult sa am gemeni...dar facuti natural daca se poate:D
Nu imi pierd speranta...maine ar trebui sa imi vina rusii si il sun pe doctor sa vad in ce zi imi pune laparoscopia. Mi-e frica dar d-abia astept. Sunt speriata de bombe si mai mult ca sigur o sa bocesc pe acolo in timpul pregatirilor de suit pe masa.
Intrebare: se face clar pe masa ginecologica? cu picioarele pe sus ? ca la control? Nu vreau sonda ca mor de inima daca o vad iesind din mine...vreau sa insist la domn dr sa nu imi puna asa ceva daca nu vrea sa ma aiba pe constiinta. Mi-e asa frica si scarba de sonda de mor.
O sa ma certe dr. homeopat dar asta e, pana la urma e alegerea mea.
E foarte buna in ceea ce face, dar cu laparo nu prea am de gand sa o ascult. Vreau si imi pun speranta in laparo.
Sunt sigura ca mai devreme sau mai tarziu, toate care ne-am auzit pe acest forum vom avea bebei...sigur sigur...nu prea avem rabdare ce-i drept si cu cat ne stresam cu atat se indeparteaza mai mult...dar vor veni!
nicoleLi spune:
buna Damayanti,
eu zic sa incerci laparoscopia, nu e grea fata de alte operatii, trece imediat, in 2-3 zile iti revii dar pe urma stii exact ce e acolo in zona; la mine cu trompele a fost problema, la HSG stanga a iesit slab permeabila si cu aderenete si intortocheata rau si dreapta nepermeabila...... si la laparoscopie mi le-a curatat de aderente si mi le-a asezat si imediat la urmatorul cm si-au facut datoria cu bine
si eu zic sa accepti sonda...nu o simti, esti deja adormita cand o pune si pe urma la trezire e foarte utila pana iti trece ameteala si te poti duce la baie, eu am umplut-o de 2 ori din cauza perfuziilor si abia dupa ce m-au dus in salon am fost in stare sa ma duc singura la baie; o colega de camera a lesinat pe drum pana la baie, e destul de puternica ameteala.
mi-am mai adus aminte ceva: ar fi buna la plecarea din spital o fusta sau rochie...eu m-am dus in blugi...era februarie...n-am putut sa-i inchid ca ma durea si era sa-i pierd de pe mine de cateva ori pana la masina
Damayanti spune:
NicoleLi buna!!! Felicitari!
Citeam forumul si stateam cu sufletul la gura asteptand deznodamantul aventurilor tale cu bebelica.
Bv! Multa sanatate si multumesc din suflet, esti o scumpa!
bccami spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nicoleLi buna Damayanti, eu zic sa incerci laparoscopia, nu e grea fata de alte operatii, trece imediat, in 2-3 zile iti revii dar pe urma stii exact ce e acolo in zona; la mine cu trompele a fost problema, la HSG stanga a iesit slab permeabila si cu aderenete si intortocheata rau si dreapta nepermeabila...... si la laparoscopie mi le-a curatat de aderente si mi le-a asezat si imediat la urmatorul cm si-au facut datoria cu bine |
Nicole, sotul era ok? La mine in decembrie era ok iar acum are OATS severa (are 32 mil spermat., din care 53% mobili si numai 9% cu forme normale).
Inseamna ca tu esti insarcinata acum, nu? Cu ce dr ai facut laparo?