Laparoscopie 18
Raspunsuri - Pagina 6
Damayanti spune:
Vreau sa fac si eu laparo luna viitoare...se pare ca bebe nu vine din cauza trompelor infundate...la particular 2500 ron... vreau sa ma tina in palma daca se poate pentru ca sunt foarte timorata cand vine vorba de durere...am un doctor foarte bun si am baza in el si sper ca maxim intr-un an sa-mi tin bebeul in brate...
adinutapop spune:
Damayanti, eu am facut-o in a 15-a zi a CM, imediat dupa ovulatie.
nu e o operatie grea, n-ai de sa fii speriata.Mult succes!
Damayanti spune:
Sincer ma preocupa mai mult ideea de a fi acolo in acel moment...adica nu stiu pe nimeni care sa se fi operat... si as vrea sa stiu cum e...se opereaza numai pe masa ginecologica? ma asteptam la masa normala... ma tine dezbracata complet?... sonda urinara e obligatorie? mi-e imi vine sa vars numai cand ma gandesc la ea...
Mersi mult de raspuns Adinutza si sper sa ai parte de tot ce iti doresti + multa sanatate!
Damayanti spune:
Adinutza, deja te-ai operat?
Pe 15 ai zis ca te operezi sapt urmatoare? Gata, ai scapat?
adinutapop spune:
Nu, Damayanti, m-am operat a 15 a ZI a CM, adica martea trecuta.
Ti-am spus ca nu e o operatie grea,dar depinde de tine,trebuie sa privesti situatia mai stpana pe tine.Mie nu mi-a pus sonda, m-am recuperat f. repede si a treia zi adica ieri eram acasa. nu simti nimic pt. ca te adoarme si te trezesti cand totul e gata.Linisteste-te!
bccami spune:
Adinuta, trompele tale din ce motiv erau infundate? Sau mai exact ce s-a vazut la tine la HSG? Care a fost diagnosticul medicului?
La mine la HSG, pe trompa dreapta nu a intrat substanta de contrast deloc - f putin vizibila, nu este permeabila iar trompa stanga - filiforma, slab permeabila.
Medicul mi-a recomandat FIV...a zis ca laparoscopic nu crede sa rezolve ceva.
Este un medic bun si de incredere dar mai intreb si eu din experientele celorlalte fete. Ma gandesc ca este posibil sa se prinda natural dupa laparoscopie...offf. greu
adinutapop spune:
Bccami, din pacate sau din fericire, la mine totul e in regula, dar bebe nu apare.Diagnostic:infertilitate inexplicabila.O sa mai fac insa niste analize.
Eu zic sa incerci, poate ramai natural,asa am citit din experienta mai multor fete!
Doamne ajuta-ne pe toate!
viotimis spune:
adinutapop, analize pentru trombofilie ai facut ?
si aceasta este o cauza importanta a infertilitatii; uterul nu este irigat suficient si BB nu se implanteaza sau ... daca se implanteaza nu ramane prea mult din aceasta cauza.
Studiaza problema ca nu este de joaca cu ea.
sanatate si un BB cat mai curand !
Damayanti spune:
Of fetelor..
De doua saptamani ma simt cam nasol , foarte balonata as spune, am burta zici ca sunt in 5 luni...si transpiratia mea a prins un miros...de urina as zice...asa ca ...am fost la dr. homeopat. O dr. care a ajutat-o pe cumnata mea sa ramana insarcinata. In fine, am fost vineri pe 24.06 la dansa, mi-a dat niste pastilute mici cu o anumita dilutie, nu stiu cum se numesc, si spre norocul meu nu am fost plecata in week-end nicaieri ca era vai si-amar...sa zic asa a fost o detoxifiere :D:D:D.. din plin...si acum trebuie sa o sun vinerea vitoare...I am spus ca sunt programata pt laparo sa mi se desfunde trompele ca 3 doctori banuiesc acest lucru... mi-a zis ca trompele nu se pot desfunda cu laparo... si ca probabil am aderente si de la laparo o sa fac mai multe....
Of of of...aproape mi-a interzis operatia...
Mi-a zis ca intai trebuie sa fie corpul sanatos tun ca sa il primeasca pe bebe....
Sincer eu vreau sa fac laparo...sa am un raspuns...se paote normal...sau nu se poate normal...sau Doamne fereste, nu se poate deloc....sper din tot sufletul sa am cele mai bune vesti...
AAA..... apropo... mirosul meu ciudat de...urina...a cam disparut de tot in numai 3 zile si 6 pastilute homeopate... si ma simt mult mai bine cu burtica...tot mare e da e bine, ma uit in oglinda si ma gandesc ca mi-ar sta super bine graviduta...asa cu burtica...
F