Laparoscopie 18

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
lavi merci de bafta , dar nu e bebe am facut test de dimi si e o singura linie ...asta e luna viitoare, oricum maresc doza de ova-mit, ca de la doma mica am facut un singur foliculas , as vrea mai multi, sa am productie...
mbadaran in z 14 se face iarasi fsh,lh, si estradiol nu stiu sigur de prolactina...dar le faci in ziua ovulatiei, z 14 este pusa asa pt femeile normale si ca la carte , insa in marea noastra majoritate suntem pe langa aceste date...deci in ziua ovulatiei confirmata la eco..
apoi la z21 este aceeeasi poveste , trebuie sa faci progesteronul la 7 zile de la ovulatie tot asa confirmata.
daca mai trebuie ceva sa ma completeze/contrazica cineva....eu nu am facut nicodata analize de z14, doar progesteronul o singura data, iar luna asta nu mai fac analize ca oricum fac stimulare, asa ca n-ar fi relevante ...oricum inca iau utrogestan , de azi intrerup ....
va puuup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbadaran spune:

Multumesc frumos pentru informatie.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

xdidi, bafta! Vezi ce faci cu utrogestanul ala, sa-l incepi numai dupa ce esti sigura-sigura ca ovulatia a trecut, altfel progesteronul inhiba ovulatia. Probabil stii deja, dar eu tot zic, in caz de.

Mergi la inceput

dap stim de asta, eu am inceput sa-l iau luni seara si injectia am facut-o vineri dimineata, deci s-au dus mai mult de 36 ore de la eliberarea cea mai tarzie a ovulului...m-am asigurat, oricum daca era dupa dureri nu-l mai luam deloc ca am avut o saptaman dureri dupa...
probabil luna asta voi face mai multe eco, dar eu cred ca s-a spart ala micu', dar n-a fost cu lipici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Damayanti spune:

Neatza fetelor!

Am facut si eu laparo pe 08.08.2011, luni. A fost super ok. Am un doctor zuper, Isreb Nayel, de nota 11.

Am facut la Medlife, 1800R, am intrat in sala de operatie, erau o gramada de oameni dupa fundul meu p-acolo, mi s-a taiat firul instant. M-am trezit la terapie intensiva, putin ametita, am vomitat putin putin si instant mi-am revenit. Le-am zis ca sunt ok, m-am ridicat in picioare si m-au si dus in camera mea. Nu ma doare, e ca si cum nu m-am operat. M-am plictisit de moarte nopatea in clinica:D:D...

Diagnostic: NEOSALPINGOSTOMIE BILATERALA, ADEZIOLIZA. PROBA CROMOPERTUBATIE- pozitiva bilateral.

Deci: am avut aderente pana pe ficat, ambele trompe inchise , intoarse si lipite, lichid in sacul Douglas.
Am iesit : stare externare: VINDECAT:d
A reparat dr. tot pe acolo, a fost un succes si n-am dureri deloc.

Sonda urinara m-a jena putin dar cum a scos-o...fuga la baie si am facut de toate singurica.

Vreau sa zic ca eu aveam mari probleme cu iesitul afara, dar de cand m-am operat fac si de 3 ori pe zi.
Am citit ca aderentele impiedica si tranzitul intestinal normal.

Ce sa mai zic, mi-a fast frica, dar de fiecare data cand in vad pe dr Nayel ma calmez. E foarte calm si cald incat iti sterge orice urma de grija.
Mi-a zis 2 saptamani nu fac nimic cu sotul, lasam sa se faca bine locul. Iar dupa ciclul viitor - unda verde la

Mergi la inceput

super...ai scapat
acum te asteptam cu vesti bune

Mihaela

Mergi la inceput

salutare fetelor,
dama doar 1800 ron la medlife????e bine ca pret eu am dat dublu si ceva la euroclinic si cu o reducere de la casa de asigurari de stat...
ma bucur ca e bine...si eu cred la anu ma mai tai o data deja pe parte satnga am aderente....
si declar z1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

Lavi...bebe 3? Esti tareeee.....asa planuiam si noi in tinerete pe vremea cand nu stiam ce probleme avem, sa facem 3 bebeloi dar l-am reusit pe primul abia dupa 2 ani de incercari
Mihaela....cu hormoneii nu pot sa te ajut, eu le-am facut cand mi-a zis doc Albu, au iesit bine si nu m-am mai interesat care ce inseamna....imi iesese prolactina ~900, maximul era ~600 dar mi-a zis ca e din cauza ca am fost stresata inainte sa-mi ia sange si ca nu e o problema
Xdidi, in caz ca nu-ti iese foli cu stimularea asta, uita-te si citeste despre Femara si intreaba-l pe doc tau, eu cu asta am facut stimularea, mi-au iesit 3 foliculi.
Damayanti, ne bucuram pt ’’vindecat’’, sigur vii cu vesti bune luna viitoare
La noi tot vesti ffff bune, am fost azi la eco mf si chiriasul e o fetita mica si sanatoasa, e ok si are toate organele bine...se chinuia sa-si molfaie manuta dreapta si pe urma piciorul si a obosit, a inceput sa caste si se cuibarea sa se culce

20+

Mergi la inceput

Nicole, felicitari pentru printesa!!!

Mihaela

Mergi la inceput

salutare fetelor,
eu am fost intr-o mini vacanta in weekend si am vomat pe masina de nici azi nu mi-am revenit...sunt cam paralela starea de bine...nicole merci de info am citit una alta despre medicament imi voi intreba dr-ul in septembrie , pt ca am inceput deja stimularea cu ova-mit...oricum cam dubios medicamentul aata dara daca are fi sa raman , incerc si asta...
si felicitari pt micuta , sa fie sanatoasa si la termen

Mergi la inceput