Laparoscopie 18

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

Nu stim inca ce este chiriasul, n-a vrut sa ne arate, dr ne-a zis ca sigur peste 2 sapt la eco morfologica ne zice sigur, sotul si rudele vor baiat, eu si nasa vrem sa fie fetita sa mergem la cumparaturi, sa-i facem codite si rochite; soacra ne-a zis ca pare baiat ca n-am avut greturi, vomat, mananc mai mult acrituri si am burtica rotunda

irmaria, eu am avut o perioada cand in prima zi de cm faceam urat rau de tot, nu eram in stare sa stau in picioare, vomitam apa ca nu puteam manca nimic, aveam frisoane, luam cate 2 algocalmin...nu m-am dus la doc, credeam ca e normal ca la mine mereu a fost cu dureri dar nu asa rau...a durat vreo 5-6 luni pana cand am reusit sa lesin, sotu s-a speriat si m-a dus cu forta la doc; mi-a zis ca am ovarele cu aspect micropolischistic si aveam chistulete si din cauza lor imi era rau, mi-a dat tratament si s-a rezolvat, am revenit la normal; eu cred ca doc tau ar trebui sa te puna sa faci o monitorizare macar o luna sa vezi daca ai ovulat sau nu si analizele hormonale,poate se rezolva mai usor, cu ceva tratament si nu ajungi pana la laparoscopie; eu am prietene la care erau probleme cu ovulatia si s-a rezolvat cu putina stimulare cu clomifen si una care avea progesteronul fff mic si la fel s-a rezolvat, alta care a reusit din prima luna de incercat, norocoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

racheel si eu, ce putin mai ai si iti vezi minunea!!!

Irmaria de cat timp incerci sa faci un bb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irmaria spune:

Neata fetelor!

Nicole chiar in iulie am fost la monitorizare si mi-a fost confirmata ovulatia in ziua 19. Ciclul asta a fost cel mai ciudat din ultimii 2 ani pt ca am ovulat in ziua 19, si ciclul a durat 32 de zile (eu stiam ca am undeva intre 24-28 zile).
Chiar am crezut ca am ramas luna asta pt ca am prestat ca la carte si ar fi trebuit sa raman... dar nu s-a intamplat inca minunea.

Durerile alea ma seaca, imi distrug viata sociala si munca la servici. Cam toate iesirile mele sunt programate in functie de cand vine CM-ul, iar de la munca in fiecare luna lipesesc 1-2 zile

Lavy cam de 2 ani incercam dar mai intens in ultimul an.

Doctorul meu a zis ca daca nu raman in urmatoarele trei luni sa ma prezint pt un hsg.

viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbadaran spune:

Buna,

Am o mare rugaminte la voi. Puteti sa-mi spuneti pe privat, cum a fost primul ciclu dupa laparoscopie? Azi am 30 zile de la operatie,ciclul inca nu a venit pana acum, iar de vinerea trecuta am inceput sa iau duphaston, cate 2 pastile/zi.
Acum am observat o scurgere ciudata, maronie, si nu stiu ce ar putea sa fie. E posibil sa fie inceput de menstra?
E prima oara de cand iau duphaston, cand in timpul tratamentul am aceste scurgeri. De obicei, menstra apare la 3 zile dupa terminarea tratamentului.

Multumesc,

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

exact asa a fost si la mine perioada aia cu dureri, mi-a venit de 2 ori in timp ce eram la servici si abia am ajuns pana acasa, odata m-a dus un coleg cu masina si altadata m-a luat sotulica, mai lucram si in Pipera si nu aveam cu ce pleca mai devreme decat la terminarea programului; era din ce in ce mai rau in fiecare luna si eu speram ca e ultima si data viitoare o sa fie mai bine , pana am lesinat si sotulica a zis ori merg la doc ori ma duc sa mor acasa la mine nu la el; pe vremea aia aveam un cahhh de merg la dr ginec., intre timp dupa atatea probleme nu mai am nici o treaba.
iar cu lungimea cm, la mine intotdeauna a fost aiurit, chiar si acum dupa laparoscopie cu facut driling, a fost ovulatia in ziua 24 si bebelica e mai mic cu aproape 2 sapt fata de U.M....mereu la eco ma intreaba doc data U.M., pune sonda pe burtica si pe urma zice ca nu are cum, pana ii aduc aminte ca a fost ovulatia mult mai tarziu

Mergi la inceput

Irmaria, da, incerci de ceva timp! Succes!
Eu pt bb2 am incercat vreo 7 luni, acum incerc pt bb3 de 6 luni, dar inca nu ma ingrijorez. Foarte tare. Bb1 a fost surpriza.

Daca ai ovulat in ziua 19 e normal ca urmatorul ciclu sa iti vina in ziua 32, sunt 14 zile (+-) intre ovulatie si ciclul urmator.

mbadaran la mine ciclul de dupa laparo a fost la 27 de zile fata de precedentul, deci nicio modificare. Eu insa nu am luat Duphaston in viata mea, stiu doar de la cumnata mea ca ea lua Duphaston ca sa declanseze urmatorul ciclu, care ii venea la fel, la 3 zile dupa intreruperea tratamentului. Cred ca la tine aceasta intarziere se datoreaza medicamentului, despre sangerarile dinainte nu stiu ce sa spun, cred ca cel mai bine ar fi sa intrebi medicul care ti-a indicat sa iei Duphastonul.

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Am facut profilul hormonal in z3. Ce parere aveti despre rezultatele mele?

Test Rezultat

TSH 1.4466
0.35 - 4.94 microUI/ml Interval de referinta

Prolactina 14.17
1.2 - 29.93 ng/ml Interval de referinta

Estradiol 32
Faza foliculara: 21-251 pg/ml
Faza ovulatorie: 38-649 pg/ml
Faza luteala: 21-312 pg/ml
Menopauza (fara THS): <28 pg/ml
Menopauza (cu THS): <144 pg/ml

LH 5.84
Faza foliculara: 2.39-6.60 mUI/ml
Faza ovulatorie: 9.06-74.24 mUI/ml
Faza luteala: 0.90-9.33 mUI/ml
Menopauza: 10.39-64.57 mUI/ml

FSH 6.2
Faza foliculara: 3.35-21.63 mUI/ml
Faza ovulatorie: 4.97-20.82 mUI/ml
Faza luteala: 1.11-13.99 mUI/ml
Menopauza: 2.58-150.53 mUI/ml

Multumesc

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
salutare lavi, colege de suferinta anu trecut , speram sa fim si colege de bucurii, la 2II....asta asa ca sa-ti urez succes la bebe 3.
eu am facut prima stimulare dinviata mea, m-a durut burta de am crezut ca merg la urgente si asta nu la stimulare ci dupa injectia de spargere a folicului...am avut productie destul de proasta un foliculas de 19mm, dar poate se intampla vreo minune si cu noi ca nu prea mai sper nimic.
mbadaran tu unde ai facut analizele hormonale???rezultatele tale par bune , chiar si fsh-ul este fff bun(eu am o prb cu el), insa intervalele normale mi se par putin exagerate....dar important este ca ti-au iesit bine, iar paritatea fsh/lh este de 1.06 foarte buna , cea ideala trebuie sa fie pana in 1.1,esti ok hormonal ...mie paritatea mi-a iesti 1.8luna asta, in conditiile in care am avut analizele normale
va puuup si va urez succes la toate

Mergi la inceput

Buna dimineata,

Analizele le-am facut la medlife.
ce analize trebuie facute in zilele 14 si 21? ma gandam sa mi le fac si pe acestea.

Multumesc,

Mihaela

Mergi la inceput

xdidi si eu imi doresc sa fim colege de bebeluseala, spor la treaba cu foliculul ala !!

Mergi la inceput