Laparoscopie 18

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mbadaran spune:

Buna dimineata,

Am facut analizele hormonale in z15. Ce parere aveti? La care din faze ma incadrez? La cea ovulatorie?
Poate reusiti voi sa ma lamuriti si pe mine: de ce se suprapun anumite intervale la fazele foliculare si ovulatorii?

Test Rezultat

Prolactina 19.17
1.2 - 29.93 ng/ml Interval de referinta

Estradiol 207
Faza foliculara: 21-251 pg/ml
Faza ovulatorie: 38-649 pg/ml
Faza luteala: 21-312 pg/ml
Menopauza (fara THS): <28 pg/ml
Menopauza (cu THS): <144 pg/ml

LH 41.6
Faza foliculara: 2.39-6.60 mUI/ml
Faza ovulatorie: 9.06-74.24 mUI/ml
Faza luteala: 0.90-9.33 mUI/ml
Menopauza: 10.39-64.57 mUI/ml

FSH 11.41
Faza foliculara: 3.35-21.63 mUI/ml
Faza ovulatorie: 4.97-20.82 mUI/ml
Faza luteala: 1.11-13.99 mUI/ml
Menopauza: 2.58-150.53 mUI/ml

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicineata spune:

NicoleLi,

Felicitari pentru fetita, sa creasca mare si sanatoasa acolo!
Noi vom avea un baietel, pentru care ne bucuram tare mult (si pt ca mai avem o fetita acasa de 5ani), azi avem 17 sapt.

Unde iti faci morfologia fetala, te-ai programat? Si cand ai fost ultima oara la Ion Ionut?
Mie Ion Ionut mi-a zis ca daca iese bine dublul test (si a iesit risc scazut) ne mai vedem la sfarsitul lui August si sfarsitul lui Septembrie.
Eco de 16 saptamani nu a cerut-o el, am facut-o pentru analizele de trombofile facute la dr Uscatescu,sa vedem daca imi schimba tratamentul de acum inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

Buna fetele,
mihaela, sorry ca nu ma pricep la hormonei, erau pe net interpretari si grafice despre cum ar trebui sa fie valorile in fiecare faza, eu pricepusem atunci dar acum stau prost rau cu memoria...luni mi-am si pierdut cerceii
cicineata, felicitari pt baietel,
eu am avut aventuri si cu eco morfo, ca doar e stilul nostru inca de la inceputul povestii bebe
am facut eco morfo la sanador, ne-au dat pozite si cd...a fost 375ron; initial imi facusem programare de acum 3 luni la dr albu, la alcosan, era pe 17 august programarea...si cu 2 sapt inainte, eram in vacanta la sibiu, ne-a sunat de la cabinet ca ne anuleaza programarea pt ca pleaca 2 saptamani si nu poate sa ma inghesuie nici inainte de plecare nici dupa; nu credeam sa fie asa neseriosi; asa ca ne-a ajutat dr la care am facut ecografiile de la dublu si triplu test si ne-a inghesuit sambata pe 13 aug la ea la sanador
la doc am fost chiar azi, eram mai multe fete dar ne-a dat cu flit si ne-a chemat maine dupa 3, era grabit rau; eu am fost ultima oara la el dupa dublu test, cu rezultatele, mi-a zis sa fac progr pt eco morfo, mi-a dat lista cu doc buni la care as putea s-o fac(erau Herghelegiu,Albu D, Pop, Marin)si a zis ca ne asteapta dupa eco morfo cu rezultatele de la ea...asa ca maine dupa 3 ne prezentam pe capul lui

22+

Mergi la inceput

Buna dimineata tuturor,

NicoleLi,

De ce ti-ai facut si dublu si triplu, ti-a zis Ion Ionut sa le faci pe amandoua?
La ce dr ti-ai facut morfo la Sanador?
Eu am sunat sa intreb preturile si morfo la Herghelegiu costa 580 RON, la Meclea 440 ron, pana la urma m-am programat la Medlife, la dr. Chitescu, unde am facut morfo la fetita, aici costa 441 Ron (cu reducerea de 10% pe care o am la Medlife).

Mergi la inceput

Doc mi-a povestit despre dublu si triplu test, mi-a zis ca nu sunt obligatorii niciunul, ca sunt utile amandoua si ar fi bine sa fac macar unul dintre ele si noi am hotarat sa le facem si triplu test, era 130ron+50ron ecografia cu masuratorile, am zis ca n-are rost sa ne zgarcim, mai ales ca dam banii pe tot felul de prostii si pe analize si tratamentul ca sa-l reusim pe bebe am dat o gramada de milioane
eco morfo am facut la Sanador Victoriei, la doc Crenguta Serboiu

22+

Mergi la inceput

a si am mai citit la noi la mamicile de decembrie...zicea o fata ca ea a facut eco morfo gratis, cu trimitere de la doc si adev de salariat si mi se pare ca a zis ca tot la Medlife...eu n-am stiut si n-am intrebat nici doc de fam si nici la Sanador

22+

Mergi la inceput

NicoleLi,

Trimite-mi si mie linkul unde ai citit despre morfo gratis, n-am auzit sa existe pana acum, am incercat sa-l gasesc dar sunt tare blonda azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

buna dimineata tuturor fetelor

va rog frumos sa ma ajutati si pe mine cu niste raspunsuri la urmatoarele intrebari:

1. a facut cineva laparoscopie cu dl dr. Dinu Albu de la Giulesti? si cum a fost?
2. cam cat m-ar costa aceasta interventie (daca se poate defalcat)?

Va multumesc din suflet!

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota, FVL pozitiv, 3 IA nereusite, 1 FIV nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbadaran spune:

Buna,

Maria, eu m-am operat luna trecuta la Polizu.
Costuri: 700 dr; 300 anestezist, 50 asistenta anestezistei, si in rest cate 5 lei la asistente/infirmiere .

Fetelor, azi am fost la dr, z22. La eco transvag. mi-a zis ca prezint o imagine de corp luteal (adica am ovulat, nu?).
Cat timp dupa ovulatie este prezent acel corp luteal? O zi, doua sau mai multe?

Si am mai observat ceva ciudat, de vreo saptamana am dureri f mari la sani, ceea ce pana acum nu aveam (ii simt greoi, si sunt durerosi la atingere). Voi ati avut probleme de genul asta?

Multumesc,

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Corpul luteal (galben) este prezent pana exact inainte de urmatorul ciclu sau tot timpul sarcinii daca se instaleaza o sarcina.

Mergi la inceput