Laparoscopie 18
Raspunsuri - Pagina 16
racheel spune:
irmaria, am Vrut la Giulesti la doctorul Cristescu pentru ca acolo m-a trimis doctora mea din Craiova.Dar am apucat perioada cand nu le -a dat voie sa opereze din cauza incidentului cu copiii de anul trecut.Asta fiind in octombrie. Apoi am sunat la Polisano, mi-au zis intre 13-16 milioane.Daca in noiembrie nu puteam la Giulesti aveam de gand sa fac si la ei.
La Giulesti costa maxim 10 mil totul, la Sibiu maxim 16 mil.Altceva nu stiu ce sa-ti zic.
Am avut impresia ca esti din Bucuresti si vrei sa faci aceasta interventie la Medlife.Acolo te costa 25 milioane.
Nicoleli, o fata de pe acest topic s-a operat la Giulesti si dupa 2 luni a ramas gravi.Era pacienta unui doctor de la Medlife dar nu si-a permis sa faca aceasta operatie acolo.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
irmaria spune:
In Bucuresti ma astept sa fie destul de scump la particular, dar am sunat la Sibiu si au zis ca e 1600.
Acum nu stiu, dr mea nu a zis nimic de laparo inca, dar eu nu vreau sa astept pana considera ea ca e cazul. Ce e drept nici bani nu am in momentul asta, dar o sa ii am in septembrie.
Stiti cumva daca la Giulesti se ajunge doar cu trimitere sau pot eu de la mine putere sa ma duc acolo si sa zic ca vreau o laparoscopie?
viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB
irmaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adinutapop Irmaria, 1360 RON am dat eu la Sibiu.Conditiile de cazare costa + mancarea. |
Poti sa imi spui cand ai facut laparo si cu ce doctor?
viitoare
racheel spune:
irmaria, iti trebuie trimitere, adeverinta de serviciu.Daca vrei sa te opereze doctorul care m-a operat pe mine....poti sa te duci sa te opereze fara sa vorbesti inainte cu el.In prima zi a menstruatiei suni si te programeaza asistenta care iti raspunde la telefon(pot sa te ajut cu numerele de telefon).
In cazul altor doctori nu stiu ce sa-ti zic.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria
racheel spune:
Eu te sfatuiesc sa faci operatia....prin aceasta operatie ti se spune exact ce ai.
De exemplu mie niciun doctor din Craiova nu mi-a spus ca am ovare micropolichistice , care cred ca se vad la ecograf sau tot la ecograf nu s-a vazut(nici nu se vede) ca am trompa dreapta ffffffffff lunga si lipita de apendic,....tot in urma operatiei am aflat. Mi s-a desfundat trompa stanga si cu ea am ramas gravi.
irmaria spune:
racheel am citit povestea ta si m-am bucurat citind de reusita ta iti doresc sa ai o nastere la termen si un bebe sanatos
eu chiar azi sunt Z1, as putea sa sun maine? trimiterea pot sa o iau si de la medicul de familie sau trebuie doar de la un doctor ginecolog?
cand sun acolo ce le zic? ca m-a trimis doctorul x... sau doar ca as dori eu sa ma opereze dl doctor?
scuza-ma daca sunt intrebari aiurea, dar nu m-am operat in viata mea si nu stiu cum se procedeaza...
viitoare
adinutapop spune:
Irmaria, am facut operatia in iulie,cu d-l dr. Ispasoiu.E cam scump, eu n-am avut incotro. Mi-a trebuit trimitere de la med. de fam.+ adev. de la scoala, stampilata de CAS daca nu gresesc.Asta pt reducere de 15% din 1600 RON.
Daca la Bucuresti e mai convenabil ca pret, ar trebui sa faci acolo operatia.
racheel spune:
irmaria, nu ma streseyi cu intrebarile.Eu iti dau numerele de telefon suni si+i spui asistentei ca vrei sa te opereyi la doctorul X.Poti sa suni si maine daca vrei sa te opereyi luna asta daca nu in septembrie.Iti trimit PM.
irmaria spune:
Citat: |
citat din mesajul lui racheel |
Multumesc mult racheel! Voi mai astepta o luna adica CM-ul asta si la urmatorul ma programez. Deabia astept!
adinutapop daca cumva nu o sa ma poata programa la Giulesti in timp pt septembrie si nu o sa mai vreau sa rabd inca o luna Sibiu-ul ramane urmatoarea varianta.
Daca puteti sa imi mai dati detalii, in legatura cu zilele de spitalizare, ce trebuie sa am la mine, mici amanunte care credeti ca au contat la voi, va rog...
viitoare
racheel spune:
La tine trebuie sa ai:
-trimitere de la medicul de familie catre ginecologie
-adeverinta de salariat
-o camasa cu halat
-papuci
-prosop
-si cele necesare pentru igiena.
Daca ai facut si histerosalpingografia o poti lua cu tine.