Laparoscopie 18
Raspunsuri - Pagina 15
nicoleLi spune:
stiu cum e cu asteptarea...dar incearca sa te gandesti la altceva si trece mai repede timpul...o plimbare prin magazine, la rochite, bluzite si sandalute, un suc, o inghetata, un filmulet si sa vezi ce repede trece timpul; eu ma mai ocupam cu cautat retete interesante de papa si prajituri pe net si pe urma le faceam sa vad ce iese
mbadaran spune:
sunt cateva bloguri culinare pe care le urmaresc cu interes, si din cand in cand mai incerc cate o reteta.
vrand nevrand imi zboara gandurile la bebe, la asteptarea asta care ma termina....stau si ma gandesc ca daca nu as fi avut calculator poate ca era mai bine, asa stau pe net toata ziua si mai caut cate ceva si iar imi fac ganduri.
Mihaela
nicoleLi spune:
eu acum ma uit doar dupa retete light si toata ziua bag fructe la greu ca am mereu chef de rontait ceva asa ca bag o felie 2 de pepene, un mar, o piersica sau compot fara zahar;am provizii ca harciogul si ma chinui sa fac ce ma piseaza doctorul, sa nu ma ingras
acum avem 18 sapt 2 zile, ultima eco am fost la 16 sapt si 3 zile, era eco pt triplu test si n-a vrut sa ne arate ce e, dormea si statea cu picioarele unul peste altul si cordonul intre ele; urmatoarea e aia morfologica, la 22 sapt dar nu mai avem rabdare pana atunci si vrem sa mai mergem in jur de 1aug si vreau sa bag un pahar de pepsi cand plecam de acasa ca sa fie mai vioi; nici miscari n-am simtit pana acum, stam seara si spionam dar nimic inca
Damayanti spune:
Neatza fetelor!!!
Am rezolvat si eu cu alergiile la antibiotice... am facut tratament pentru infectia urinara si acum m-am programat iar pentru laparo pe 8 august. De data asta sper sa fie totul ok si sa scap de tot ca mi-a ajuns stresul asta si alergatura.
Bine macar ca acum am si eu niste antibiotice pe care le pot lua in caz de nevoie.
Vad ca nu mai vine nimeni cu vesti bune...haideti, curaj:D:D:D
Va pupacesc fetelor si mult noroc si sanatate.
irmaria spune:
M-am hotarat si eu sa fac laparoscopie, dar nu stiu la ce doctor si nici daca e mai bine la privat sau la spital.
Va rog daca puteti sa ma ajutati cu sfaturi, sau sa imi recomandati un doctor...
viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB
racheel spune:
Pai este mai bine la privat dar costa mai mult daca nu conteaza banutii este bine la privat daca conteaza este bine si la stat.
Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 33+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!
irmaria spune:
racheel am citit ca tu inainte de a face laparoscopia te-ai interesat si la Sibiu la Polisano, dar totusi ai facut interventia la Bucuresti.
Ce te-a facut sa iei decizia asta?
cu banii nu stau foarte bine, si nici nu stiu cat costa aceasta interventie exact, auzisem ceva de 1500 ron.
viitoare
www.fertilityfriend.com/home/28714c" target="_blank">grafic TB