Laparoscopie 18

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Damayanti spune:

Buna fetelor!

Nu m-am operat vineri. M-am dus la clinica, mi-au facut internarea, m-au dus sus in camera unde ma " cazase", mi-a facut acolo EKG, mi-a luat temperatura si tensiunea...toate bune.. am coborat la preoperator unde mi s-a pus branula...m-au intrebat daca am mancat sau baut ceva..le-am zis 3-4 guri de cola...si o asistenta mi-a facut o injectie in branula cu metoclopramid si asa am facut o alergie de toata frumusetea intr-un minut de la administrare. Mi s-a facut repede cortizon cred de mi-am revenit si a zis doctorul ca nu ma opereaza. trebuie mai intai sa rezolv cu un alergolog sa imi gaseasca un antibiotic la care sa nu fiu alergica. A zis doctorul ca ma poate opera dar nu e cazul sa ma rezolve pe o parte si sa ma strice pe alta. Oricum, personalul de nota 11 la Medlife. Parea ca sunt acasa cu familia, cu toate ca ma luase o frica...

Vineri am fost la alergolog...o nebunie...nimic nu e cert in aceasta stiinta, decat 3-4 chestii. Exista teste pt orice dar ele pot iesi pozitive , ca poti sa iei un anumit antibiotic si tu totusi sa o patesti de la el...o nebunie..
Azi am fost iar sa fac inca o antibiograma la urina si sumar si niste analize foarte scumpe la sange pentru alergii la peniciline ( singurele sigure).
Mi-e foarte frica de ace si asa mi-a fugit o vena si s-a plimbat asistenta cu acul pe sub piele dupa ea incat aveam impresia ca mi-am prin cotul in usa...o durere zuper. M-am distrat ce sa spun...partea buna e ca am ajuns la mare in week-end:D si m-am relaxat cat de cat.

In vreo 3 zile primesc analizele si ma duc iar la alergolog sa vedem ce imi zice, poate gaseste si pt mine un antibiotic ca sa scap si de operatie...ca asteptarea ma omoara.

Si normal ca sus la " cazare" am ramas vreo 45 de minute singura si mi-a patinat mintea la o gramada de tampenii si m-am pus pe bocit...drobul de sare...

Va pup fetele si mai bagati-ma si pe mine in seama ca sunt mic si trist:P

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinutapop spune:

Damayanti, sigur ca nu te uitam!
E f. aiurea cu alergiile si sotul meu e patit, asa ca trebuie sa ai grija cu ele, sa stii si cand te mai duci la spital( doamne fereste) sa le spui medicilor la ce esti alergica.Maica-mea, de exemplu, e alergica la penicilina si le spune medicilor de fiecare data.
Si nu te mai gandi la fel de fel de lucruri ca va fi bine. Stiu insa pe propria-mi piele ca asteptarea te omoara. Trebuie sa te inarmezi cu rabdare si optimism. E bine ca te-ai relaxat putin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleLi spune:

hello fetelor,
Damayanti esti tare frumusica, ai rezolvat cu alergiile?

Mergi la inceput

Ce mai faci,Racheel? Sarcina usoara in continuare!!!
Sarcina usoara si tie, NicoleLi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbadaran spune:

Buna,

puteti sa-mi spuneti la cate zile v-a venit cm, dupa operatie? azi am 2 saptamani de la operatie...am inteles ca sangerarea de dupa operatie nu este considerata CM.

multumesc

Mihaela

Mergi la inceput

La mine s-a intamplat exact la 28 de zile...

Mergi la inceput

Adica dupa 2 sapt de la operatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Damayanti spune:

NicoleLi, ms mult!:P

Sa zicem ca dupa multe aventuri am cam rezolvat si cu alergiile cat de cat...acum pot lua niste antibiotice fara probleme....faza e ca am cheltuit din banii de operatie mai tot...asa de plimbata am fost intre doctori si analize costisitoare...

Azi as vrea sa ajung pe la ginecolog sa vorbesc cu el...ideea e ca mi s-au dat cefalosporide sau ceva de genul...despre care eu stiam ca nu e bine sa le iei pentru ca sunt singurele antibiotice pe care le poti lua pe sarcina in caz de nevoie si mi-e frica sa nu devin imuna la ele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Citat:
citat din mesajul lui mbadaran

Buna,

puteti sa-mi spuneti la cate zile v-a venit cm, dupa operatie? azi am 2 saptamani de la operatie...am inteles ca sangerarea de dupa operatie nu este considerata CM.

multumesc

Mihaela

Mie mi-a venit dupa 11 zile cu 2 zile inainte de data la care trebuia.Si este o menstruatie normala nu doar o sangerare .

adinuta, crestem, crestem

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 32+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Racheel,, sanatosi sa fiti!

Mergi la inceput