Laparoscopie 18
Raspunsuri - Pagina 12
Damayanti spune:
Neatza fetelor!
Am facut analizele cerute de doctor si nu sunt prea roz:D
Doctorul meu e plecat in concediu pana joi seara cred si eu vineri dimi ma operez...cica.
Nu stiu cum sa aflu daca ma pot opera cu analizele astea.
S-ar putea sa am o infectie urinara...si eu sunt alergica la foarte foarte multe antibiotice...la ultima inf urinara, eram alergica la toate antibioticele din antibiograma...am fost la urologie si mi s-au dat doze unice de " ceva" nu mai tin minte ce..si scapasem...dar mi s-a spus acolo ca: infectia urinara nu e o boala ci un simptom al unei boli...
Si la sange sunt anemica si inca cateva nu stiu ce sunt...
Vreau sa fac laparo neaparat, si chiar vreau sa o fac vinerea asta...nu suport sa fiu amanata cu o chestie de genul asta ca ma dau de ceasul mortii...
Maine sau poimaine iese antibiograma...acum am doar sumarul de urina in care scrie:
Densitate: 1025
PH: 5
Proteinurie: ABSENT
Glicozurie: ABSENT
Corpi cetonici: ABSENT
Urobilinogen: NORMAL (<1 mg/dl)
Bilirubina: ABSENT
Nitriti: POZITIV
Leucocite: ABSENTE
Hematii: 10/UL
Sediment urinar: RARE EPITELII PLATE, PREZENTA FLORA BACTERIANA , RARE HEMATII PLINE Densitate: 1016-1022
PH: 5-7
Proteinurie: ABSENT
Glicozurie: ABSENT
Corpi cetonici: ABSENT
Urobilinogen: NORMAL (<1 mg/dl)
Bilirubina: ABSENT
Nitriti: ABSENT
Leucocite: <10 / microL
Hematii: < 5 / microL
Prezenta flora bacteriana.... aia o fi infectie sau nu ? Stie careva?
fetele!
adinutapop spune:
Damayanti, nu ma pricep la analizele astea.
Ceea ce pot sa-ti spun sigur e ca trebuie un mediu steril pt a fi facuta laparoscopia, adica nu trebuie sa ai nici o infectie .
Eu din martie asteptam sa fac laparoscopia, eram f. suparata si nerabdatoare pt ca am avut mycoplasma si chlamydia si abia dupa ce au disparut m-am putut opera.
cicineata spune:
Felicityhope,
Eu mi-am facut saptaman trecuta analizele de trombofilie la Fundeni si nu sunt prea bune, ProC Global e 0.4 si trebuia sa fie 0.8 minim, mi-a dat Aspenter, vit C, Magne B6, NoSpa si Femibion 1.
Mi-a zis ca trebuie tratament toata sarcina si s-ar putea si dupa, depinde de analize.
Ar fi fost ideal sa am analizele astea facute inainte de sarcina, acum sunt influentate si de bebe, dar oricum nu sunt bune.
Damayanti spune:
Cicineata felicitari!!!! Sa ai un bebe extraordinar! Multa sanatate.
Am fost la colegul dr. meu sa imi vada analizele. Mi-a zis ca la sange nu e pb, oricum ma gandeam ca au iesit atatea anemii pt ca am facut analizele pe ciclu...si ca intradevar am infectie urinara...imi zisese sa ma duc cand iese antibiograma sa facem un tratament rapid pana vineri..toate bune numai ca eu am alergie la antibiotice...mai toate... si nu ma pot trata momentan de nimic ce implica antibiotic.
Pup fetele.
Damayanti spune:
aaaa... mi-a mai zis ca operatie ramane valabila pentru vineri...
Analizele sunt facute in general ca sa vada ei ce trebuie sa ia in seama la medicamentatie si perfuzii.
xdidi spune:
damayanti poti incerca niste suplimente alimentare pe baza de merisor pt infectie urinara , care in cele mai multe cauza este determinat de e-coli...si pt laparo iti vor pune sonda urinara care iarasi favorizeza infectiile urinare...ceva tot tre sa faci pana la operatie si sa nu te lase foarte mult cu sonda cu toate ca este foarte comod cu ea...
aaaa si am vazut ca ai si nitriti in urina ai grija ce apa bei si ce legume mananci, am o prietena care a mancat legume doar de la curte de la cineva si i-au iesit nitriti in urina din cauza ca erau stropite excesiv culturile...asa ca eu prefer modificatele genetic , decat sa ma umplu de nitriti...mie oricum mi-e rau de la legumele stropite, imdeiat le detectez....
apoi cu anemia nu e o mare prb ca nu pierzi sange foarte mult la laparoscopie, este chiar fosrte usoara...si dupa operatie , cand ajungi acasa poti lua niste suplimente cu fe..
poti lua si ceva pt imunitate, un ulei de catina cu q10 este foarte bun vitaminizant si chiar da rezultate bune , o am pe mama care sa pus pe picioare cu el.
iti urez succes si sanatate multa
Damayanti spune:
Ms mult xdidi!
A iesit si antibiograma, am vb cu dr., mi-a zis ca e ok, numai sa nu fac febra, caci atunci chiar se complica treburile, ma vor trata si de infectia urinara sub supraveghere medicala. Cred ca e cel mai ok asa pana la urma.
Mi-am luat liber si stau cumintica acasica si astept interventia. Nu prea am o stare buna..sper sa scap de toate astea cat mai repede.
Asteptam si alte fete cu laparo.
Pup fetele!
mbadaran spune:
Buna,
azi am ajuns si eu acasa...am o saptamana de cand sunt plecata...
joia trecuta m-am internat in spital pentru laparoscopie, am facut analizele de sange, de urina, rezultatul de la culturi era bun. Joi m-au anuntat ca vineri o sa intru in operatie...am stat nemancata, nebauta + 2 clisme (una joi seara, iar a 2a vineri dimineata). Vineri dimineata, dupa vizita profesorului, am fost anuntata ca nu o sa ma mai operez pentru ca joi au avut un caz mai grav in sala in care se fac laparoscopii. Asa ca vineri pe la amiaza am plecat spre casa, find programata pentru luni la 7.30 la operatie.
Duminica dupa amiaza am ajuns iar la spital, aceleasi pregatiri ca si joi si vineri.
Luni dimineata am intrat in sala de operatii, pe la 7.45, mi-au pus branula in mana dreapta si o masca pe fata...si de acolo nu am mai tiut nimic. Mi-am revenit din anestezie pe la 13.00-14.00, aveam sonda urinara si drena, de care nu mi-as fi dat seama daca nu imi spuneam asistentele. Am stat la reanimare pana marti de dimineata, iar de marti pana joi de dimineata intr-o sala post-operatorie...cu calmante, anticoagulante. Azi mi-au facut externarea, o sa stau in medical toata saptamana viitoare...
Dr a zis ca mi-a curatat ovarele, ca trebuie sa profit la maximum de lunile urmatoare, sa nu disper daca nu se prinde bebe din prima luna...
Daca mai aveti intrebari va raspund cu cea mai mare placere.
Mihaela