Strugurasi de Sept-Oct 2011 (45)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

neatzaaaaaa
am si eu prima poza 4d cu beblina mea. se vede o fetisoara mica mica
la eco totul bine, cu toate ca la masuraturi mi-a scos-o mai micuta cu vreo 2 zile, acum o saptamana era mai mare cu 2 zile. stiu ca sunt estimative asa ca nu ma stresez.
la gramaj e bine. 186 de grame.
nici cat un pachet de unt
am fost si la ginecolog. nici nu stia ce-i aia proteina S deci pana sambata cand merg la Uscatescu n-am cu cine vorbi de asta.
mai e un pic si vad ce-mi spune.

mi-a zis ecografista ca am avut mare noroc sa s-a eliminat hematomul ala de 5 cm... aia in anglia nu pareau deloc ingrijorati de el. hm.
nici nu s-a mai uitat dupa el, cand i-am spus ca acum o sapt era de 8 mm. a zis ca este insignifiant.

voi ce faceti?

17+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

aaa, pai la mine e asa innorat si mohorat afara...azi am zi de curatenie si spalat rufe..ieri am gatit...si nu mais itu ce sa mai fac, ma cam plictisesc asa, d'abia asptet sa vina bebe si sa fiu ocupata...fetele, cum sa va zic io...burtica acum e deja maricica, si uneori mi-e greu asa cu ea, ce ma fac mai incolo?? sau oi fi eu balonata,ca ma simt asa plina....azi e joi, nu mai siut ce safac pana luni sa treaca timpul mai repede sa ajung la dr sa il vad pe bebe

Zubi, mami21+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Bravo may ! Bine ca ai terminat cu stresul !

Vad ca in odiseea noastra tre sa fie macar una mai stresata ...acuma-s eu la rand.

offf...oare cand scapam de probleme?!?!?

Oana 18+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Ma bucur May ca totul este bine

Zubi, mami21+
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Bravo May pentru vestile bune despre bebelina ta!

Lori 22+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Vad ca in odiseea noastra tre sa fie macar una mai stresata ...acuma-s eu la rand.

Oana 18+

Hai mai nu te stresa totul e bine.. mie dr mi-a zis ca incepand cu trim 2 s-ar putea sa sangerez.. tu cum stai cu placenta

21+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:

Oana 18+

Hai mai nu te stresa totul e bine.. mie dr mi-a zis ca incepand cu trim 2 s-ar putea sa sangerez.. tu cum stai cu placenta

E cam joasa , posterioara ...s-a dus un pic si pe lateral. Trebuie sa merg sa vad daca s-a mai ridicat. oricum la mine burtica e joasa ...deci slabe sanse.

Frate...am asa un talent sa ma stresez de la un singur firicel ...ma dau de ceasul mortii ...vaca ce sunt eu!!!

Oana 18+

Mergi la inceput

Ma bucur May ca totul e bine.. faptul ca cica e cu 2 zile mai mica sa stii ca nu e deloc ingrijoartor... de ce zic asta, mie mereu un dr imi zicea ca bebelina e mai mica cu 2-3 zile decat ziceau altii, asa ca fiecare ecograf cat e de performant, si fiecare dr cat de darnic e cu liniutele de masurare...
Mai mult masuratorile stiu ca sunt relevante pana in sapt 12 sau 14

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:

Oana 18+

E cam joasa , posterioara ...s-a dus un pic si pe lateral. Trebuie sa merg sa vad daca s-a mai ridicat. oricum la mine burtica e joasa ...deci slabe sanse.

Frate...am asa un talent sa ma stresez de la un singur firicel ...ma dau de ceasul mortii ...vaca ce sunt eu!!!

Oana 18+

si la mine burta e fff joasa.. placenta joasa marginala.. oare are legatura... sa nu uit sa-l intreb pe medic..
Oricum mai avem 6 sapt sa urce..

Mergi la inceput

da are legatura...acolo unde e placenta e mai bulbucat uterul (ca sa zic asa) ...si de acolo si forma burtii. La mine e evident ca sarcina e jos ...

Oana 18+

Mergi la inceput