Strugurasi de Sept-Oct 2011 (45)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna

May ma bucur ca ai vesti bune de la eco. doua zile de intarziere nu e mare lucru, e nesemnificativ.
ha haa m-am amuzat cu comparatia cu pachetul de unt, stii de ce? ca si eu fac aceiasi comparatie
dar cu greturile cum stai?

zubi exact si eu la fel ma simt, "plina".

oanaiasi stai linistita!

racheel, raluca, si eu sunt destul de matinla

azi sunt bucuroasa, m-am cabtarit, am luat 5 kg am recuperat f bine lunile in care m-au terminat greturile. nu credeam ca ma voi bucura vreodata ca iau in greutate si la prima sarcina eram destul de atenta la kilograme si mi se parea ca iau cam mult insa in final nu am avut decat 13,5 kg. tot aratam rotunda ca am 1,60 cu indulgenta.

o zi buna

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Sper si eu sa urce ...e la vreo 2 cm de col la mine daca imi aduc eu bine aminte de la masuratori. Oricum daca nu urca medical scrie pe fruntea mea. De fapt in 6 sapt eu intru in CO si apoi in prenatal si ma marit cu patul ca sa nu am probleme.

Oana 18+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Sper si eu sa urce ...e la vreo 2 cm de col la mine daca imi aduc eu bine aminte de la masuratori. Oricum daca nu urca medical scrie pe fruntea mea. De fapt in 6 sapt eu intru in CO si apoi in prenatal si ma marit cu patul ca sa nu am probleme.

Oana 18+

La mine e colt la colt cu colul... 3 dr mi-au zis asta, asta la care merg azi ( nu am mai fost de la 16s la el), nu mi-a zis.. sunt curioasa ce parere are...
Si eu din 12.06 as vrea medical CO si apoi prenatal...
ce bine ne-a fi, toata ziua in varful patului

21+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

A adus o colega la serviciu lapte de orez bio. Nu extraodinar de gustos dar destul de sanatos...... :))

Lori 22+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata!

Sunt o prezenta rarisima pe aici, dar sa stiti ca va citesc mereu

Sper ca ati avut niste sarbatori minunate, in familie sau in deplasare. Noi am fost la ai mei, Duminica am devenit matusica - a nascut cumnata mea un baietel - Nicolas Gabriel - 2600 si 48 cm, brunetel, frumusel si sanatos.

Sambata am fost la Felix, ne-am balacit la greu si cred ca WE acesta vom merge din nou

Ieri am fost la eco si mi-am revazut bebelina ( e fetita 100%), care e "Perfecta" -citat din doctorita , am si poze cu ea, e o scumpica si are 590g.

Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 18 sapt + cu
Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103
http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Citat:
citat din mesajul lui oanaiasi

Oana 18+

La mine e colt la colt cu colul... 3 dr mi-au zis asta, asta la care merg azi ( nu am mai fost de la 16s la el), nu mi-a zis.. sunt curioasa ce parere are...
Si eu din 12.06 as vrea medical CO si apoi prenatal...
ce bine ne-a fi, toata ziua in varful patului

Eu categoric imi iau !! Nu mai stau la servici nici impuscata.

Unii medici is chiar ciudati ...acu 2 sapt m-am dus la urgente la maternitate tot de la acelasi firicel...medicul meu care nu era in localitate m-a trimis la o doctorita fff buna care s-a uitat sa vada de unde ar fi problema> foarte atenta , mi-a masurat tot , s-a uitat de 3 ori dar fibromul de 6 cm nu mi l-a vazut ...si asta doar pentru faptul ca era axata pe cu totul altceva (bebe, placenta,col). Deci nu e ca nu ar vedea , sau nu s-ar pricepe ci doar nu dau importanta la anumite aspecte cand altele primeaza.

Oana 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

merci fetele

oana, nu am terminat cu stresul :D la Uscatescu (hematolog) e cu stres. sa vad ce-mi zice.
nu te stresa cu firicelul ala. chiar n-ai de ce. intreaba doctorul, dar gandeste-te ca altele au avut hemoragie si uite ca bebe e bine :D

helenutza, da, mai am greturi. merci de grija daca nu mananc nimic seara sunt suportabile.
sper sa-mi treaca de sambata incepand ca intru in sapt a 18-a

nu va faceti griji de placenta. are tot timpul sa se ridice si nu cred ca are legatura cu burtica daca e joasa sau nu.
mie mi-a zis si ieri ca e distanta mare de la col pana la placenta si ca nu va face nicio problema.

eu mi-am facut si dopler ieri. adica a masurat fluxul sangvin din cordonul ombilical ca sa-i arat la Uscateascu. am valoarea un pic mai mare decat limita maxima normala, dar nu stiu ce inseamna asta.
vedem ce-mi zice sambata.
voi nu va apucati sa faceti de astea , eu fac din cauza proteinei aleia S.

17+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

May , eu doar am mai zis ca is vaca ...imi vine sa ma impusc ca nu imi pot pastra cumpatul.

Multumesc lui Dumnezeu nu am avut probleme mari , pana si fibromul care il am e in exteriorul uterului si nu pune probleme sarcinii ...dar nu stiu cum sa fac sa fiu un pic mai nesimtita si sa iau lucrurile cu mai multa cumpatare. Un sfat ar fi bine venit!

Oana 18+

Mergi la inceput

Natalia.. , ma bucur din suflet ca Nicolas Gabriel e sanatos...
Va invidiez ca va plimbati atat si atata relaxareeee

Mergi la inceput

Helenutza... 5 kg e f ok... ce n-*as da sa pun pana la sf sarcinii doar 14 kg.. insa cu +8 la inventar in sapt 21 nici o sansa..
Oricum am incetat a mai manca dupa orele 19-20

Mergi la inceput