Strugurasi de Sept-Oct 2011 (45)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

oanaiasi cred ca de folos ar fi sa ii multumesti lui Dumnezeu ca pana acum nu ai primit decat vesti bune in privinta sarcinii si ca va simtiti bine si tu si bebe. gandeste-te la saracele mame care au cu adevarat probleme, ele ce sa mai faca? si eu chiar daca am primit o veste atat de urata ca are fetita mea chisturi pe creier incerc sa ma pastrez optimista, cu zambetul pe buze si cu incredere in Bunul Dumnezeu ca va fi totul bine. pierzi clipe pretioase daca te gandesti la ce e mai rau. nu vei mai fi a doua insarcinata cu copilasul pe care il porti in burtica acum. zambeste-i cu sufletul si fii increzatoare in Bine.

Lori 22+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui loredanar

oanaiasi cred ca de folos ar fi sa ii multumesti lui Dumnezeu ca pana acum nu ai primit decat vesti bune in privinta sarcinii si ca va simtiti bine si tu si bebe. gandeste-te la saracele mame care au cu adevarat probleme, ele ce sa mai faca? si eu chiar daca am primit o veste atat de urata ca are fetita mea chisturi pe creier incerc sa ma pastrez optimista, cu zambetul pe buze si cu incredere in Bunul Dumnezeu ca va fi totul bine. pierzi clipe pretioase daca te gandesti la ce e mai rau. nu vei mai fi a doua insarcinata cu copilasul pe care il porti in burtica acum. zambeste-i cu sufletul si fii increzatoare in Bine.

Dumnezeu nu va ingadui sa nu fie bine...

21+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

oana, sfat: nu cauta cauze pe net
hai ca o sa fie bine. nu te stresa de la firicelul ala.

17+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

mie imi este de mare folos multumirea... chiar daca suna asa ca din carti sau de emisiune de la OTV. mi-a intrat deja in instinct, in rutina zilnica ca sa zic asa, sa ma gandesc la lucrurile minunate care mi s-au intamplat si imi multumesc mie cand fac o fapta buna, ii multumesc sotului ca e bun cu mine si ii spun mereu ca il iubesc, le multumesc parintilor ca se gandesc la binele nostru, ii multumesc lu bebelina noastra ca ne-a ales pe noi, ii multumesc lui Dumnezeu pt toate cate cred eu..... :) nu sunt o persoana super spirituala si contrar faptului ca il tot aduc in vorba pe DD trag rar pe la biserica, insa eu mi-am gasit echilibrul in gandirea cea genul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

loredana
sunt atatea cazuri in care s-au vazut chestii gresit la eco.
o sa fie bine!

17+ cu

zebraroz.ro

Mergi la inceput

May merci si tie pt incurajari. nu ma indoiesc ca diagnosticul e bun pentru ca e un doctor f bun cel la care am mers si ... cum sa zic am vazut si eu cu ochii mei chisturile , dar partea buna e ca s-au mai nascut copii astfel si sunt perfect sanatosi si functionali. :)

eu incercam sa o incurajez oanei sa fie mai increzatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

...nu stiu ce m-as face fara voi !Multumesc

O sa fiu optimista , ma duc constiincioasa maine la medic sa ma asigur ca totul e ok si incerc sa nu ma mai gandesc la porcarii.

Lore, eu mai am o cunostinta cu bebel cu aceleasi chisturi , a facut amnio si e perfect normal ! Mamica e gravida in 26 de saptamani acum. Medicul i-a zis ca si daca ar ramane e putin probabil ca in timpul vietii sa creasca. In situatia asta sunt operabile. Cele mai mult dintre ele se resorb.Asa ca fii optimista ! Crd ca data viitoare cand te duci nici nu o sa le mai vezi acolo!

Oana 18+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

ma bucur sa aud asta oana . sper sa fie si la noi bine. :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Buna fetele ....

Sa va povestesc ... am fost la ECO si l-am vazut pe ROBERT este OK ... are 518 grame si este in grafic (cum zice medicul) ... are totul dezvoltat normal si l-am vazut cum strangea din pumni ... era activ

Si cum va ziceam ieri k nu stiam cum sa ii spun medicului de adeverinta aia de reducere a programului de lucru ... am prins curaj dupa ECO si i-am spus ... si mi-a dat fara nici o ezitare ... deci de azi pana la ora 15 la lucru ...

Va pe toate si mai povestim!!!

21+ cu robert-mihai
Dumnezeu sa ne ajute sa ajungem cu bine la final!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

sunt plina de draci de spume si de nervi
de vreo luna de zile s au apucat sa izoleze blocul si de ieri sunt la faza de dat gauri cu percutanta in pereti
de la 8 dimi fix pana pe la 5 6 dupa amiaza da incontinuu si cate 2 percutante o data
nu mai supooortttt , sunt terminata
m am trezit in trepidatii , mi se zguduie si patu imi bruiaza si tv ul
este infiorator , nu mai stiu ce sa fac , n am unde sa ma ascund

Mergi la inceput