Strugurasi de Sept-Oct 2011 (45)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluca050 spune:

Neata burticutelor.
Va invit la o cafea cu lapte la primele ore ale diminetii .

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Neata burtici...

Cafeluta am baut-o acasa, acu va invit la un pahar cu apa .. plata...

Si piticelul meu s-a trezit, probabil saluta minunile din burtici

21+ .. DD ajuta-ne sa avem sanatoasa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Raluca, multumim Tu esti in concediu nu?De ce nu ?

Seidana, cum este la serviciu?Salut si eu pe piticelul tau

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 21+ cu Anastasia-Maria
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Rach,.... la servici e destul deobositor.. acu tre sa imi fac treaba in 6 ore, doar nu credeati ca lucrez faptic mai putin daca s-a redus programul.. desi am colega noua, ea mai mult priveste..
deci la 14 ajung acasa si nu prea ma mai ridic din pat...
Dar lasa ca mai am 1 luna jumate..

La tine cum e?

Mergi la inceput

La mine este bine Seidana, eu sunt in concediu medical din ianuarie Nu am vrut sa ma mai duc la serviciu.Sunt acasica toata ziulica.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 21+ cu Anastasia-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racheel

La mine este bine Seidana, eu sunt in concediu medical din ianuarie Nu am vrut sa ma mai duc la serviciu.Sunt acasica toata ziulica.

deci tu erai prapadita.. si de ce nu faci nani mai mamica mai?

Mergi la inceput

Pai, sotul meu se trezeste la 7 si eu trebuie sa-i pregatesc micul dejun (mananc si eu cu el)si dupa aceea nu mai pot sa dorm.Ma apuca somnul dupa-amiaza la ora 17.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Neata pentru toata lumea !

Lore , eu vb de ecografie normala de trimestrul 2, cea morfologica e 150 ron daca imi aduc eu bine aminte . Oricum stiu ca morfologiile nu depasesc 200 ron la medcenter.

Eu astazi sunt suparata...in scurgerea obisnuita am gasit un firicel maroniu (probabil sange). Maine sper sa ajung la medic sa vad daca totul e ok.

Oana 18+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Buna dimineata ! As vrea si eu sa stau acasa sa ii pregatesc sotului micul dejun... De fapt i-l pregatesc in fiecare dimineata si i-l las pe masa ca el pleaca la serviciu la ora 10.

A revenit astazi doctorita mea la serviciu (a fost in concediu), mai las un pic si o sun sa ii transmit rezultatele de la morfologie ... sper sa ma incurajeze cumva...

In rest am o dimineata buna pentru ca afara e f frumos si au inverzit copacii peste tot e grozav. Natura are o putere de vindecare a suferintelor incredibila... oricat esti de abatut nu stiu ce om nu poate sa se insenineze cand vede o alee cu copaci proaspat inverziti si infloriti prin ramurile carora trece soarele caldut de dimineata...

Lori 22+ fericita cu Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Si eu incerc sa ma inveselesc si sa ma incurajez cand vad primavara asta asa frumoasa.

Oana 18+
Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput