Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(29)
Raspunsuri - Pagina 23
simona-maris spune:
Doamnelor, bomba zilei: sunt insarcinata.
Nu stiu ce sa spun, sunt inca in stare..necuvantatoare. Nu se pune problema de avort, chiar daca au trecut doar 6 luni de la cezariana.Nici nu pot sa ma gandesc la asa ceva...Am incredere in Dumnezeu ca o sa fie bine.
Macar termin in iunie cu scolile mele...
Va pup pe toate mamicile si pe toti bebeii si imi cer iertare ca intru rar...am avut si eu examene , ca si Claudia ( Mistic)...acum lucrarea ...Si eu nu am nici o mama sa ma ajute
Revin cu vesti!
O seara faina!
Simona si bucuria noastra , Stefan ( 1 11 2010)
letzy81 spune:
Simona,sa fie intr-un ceas bun!
Partea buna e ca va fi diferenta mica intre copii
Chiar ma gandeam zilele trecute,cine va anunta prima ca e insarcinata.
Eu nici nu ma pot gandi la bb2,pt mine ar fi un stres enorm+injectii zilnice.Bineinteles ,daca se intampla sa raman fac tot posibilul(inclusiv injectiile cu anticoagulant)sa fie bine.
Elfica eu am inceput cu suc de morcov si i-a placut tare mult.Mar nu prea mananca nici acum,ii maschez gustul cu banana sau portocala.
sugubina spune:
Buna tuturor,
Siuta am inceput sa inlocui si legume cam la o saptamana dupa ce am mai introdus fructe. Apoi treptat treptat cresteam cantitatea.
Uau, so soon at work? Cum asa? Pt bebe ai gasit bona buna sau ai bunici?
Adi da poze si tu cu colaceaalaaa
Elfica eventual sa ii dai mar amestecat cu nitica bananuta, poate o pacali.
Mistic succes cu lucrarea!
simona-maris FELICITARI! E frumos ca va fi diferenta asa mica intre ei.Uaau primu bebe al doilea in odisea de nov dec 2010!
letzy81 apropo de morcov-o pediatra mi-a zis ca nu tre dat f mult adica si suc si pus si in supa/tocanita. Pt ca betacarotenu, vit A adica se mentine la fierbere si la supa si e riscu sa se coloreze cupilu. Pana acu si eu le dadeam si dimi suc de mar cu morcov dupa piure de fructe;acu l-ams scos si ramane doar cel din tocanita magica.
Azi am facut SASE LUNITEE! Puficele cresc, asa repede, si nu imi vine sa cred cum a trecut timpu. Nu am facut tortulet ca nu are cin sa il mance..(si pusesem ochii pe reteta de ala egiptean,io sunt cu dieta si nu am voie sugar).Azi am stat singura cu ele ca taticu lucreaza pana tarziu. OF. Si am fost in parc, ne-am intalnit cu Mirela si cu alte doo fete si a fost tare frumos.
Ma bucur tare ca s-a facut frumos afara si ca iesim cu lesa iarasi. Bucuria meaa! Si ele sunt asa cuminti, stau frumos in carut, rad la toti cetatenii care le admira si vorbesc cu ele;mancam lapte cu cereale si dormim la greu.
In curand cre ca voi incerca sa iau si un borcanel cu tocanita la mine de mancat afara sa vad cum merge. M-am temut de asta pt ca ele nu mananca tocma "curat". Hahalera aia mica de Ilincuta isi baga mainile in gura cand eu nu apuc sa bag asa repede lingurita si va imaginati cum se purcelinizeaza..
Puteti vota Puficele aici.
Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
amelia_ilie spune:
Simona-maris felicitari din suflet! Ma bucur tare mult pentru voi si pentru bebei, ca vor fi apropiati ca varsta.
Mami de Cristiana (29.12.2010)
Elfica spune:
SimonaMaris: Felicitari!!! Sa fie intr-un ceas bun si nu iti face griji, se fac tratamente de mentinere de sarcina, ca uterul nu e inca refacut dupa prima sarcina. Stiu cazuri care au nascut fara probleme. Si eu ma gandeam ce m-as face intr-o astfel de situatie, ca nici noi nu ne-am protejat decat o data dupa nastere. Saptamana asta am mers la consult si mi-a recomandat Contracept M. Stie cineva, sunt ok? Doctorita spunea ca sunt niste ovule, se pun cu o jumatate de ora inainte si actioneaza 4 ore. Sotul nu vroia sa auda, dar dupa ce l-am pus sa citeasca mesajul de la Simona, a zis ca nu i-o mai vad eu Adevarul e ca eu ma ascundeam in spatele alaptarii si ma gandeam ca riscul e mic, dar stiu ca si tu alaptezi. Nu ai renuntat, nu? Poate doar ai inceput diversificarea? In cate saptamani esti? Familia ce zice? Sotul? Cum va veti descurca, parca era vorba sa plecati in Anglia, mai sta in picioare planul? Stiu ca la prima nastere nu vroiai sa nasti sub nicio forma acolo, ce te faci acum? Dumnezeu sa va ajute sa fie totul bine!
AmeliaIlie: Ai PM. Daca mai doresti amanunte, te ajut cu drag.
Multumesc pentru sfaturile despre mar, morcov, banana etc. Am zis ca fac pauza cateva zile cu marul si incep cu morcov, supa de morcov, dovlecel, sa vad daca e chestie de gust sau nu. Sotul zice ca fac eu pasta prea consistenta, ca trebuie sa fie fluida rau, adica sa curga din lingurita, ceea ce la mine nu se intampla. Voi cum ati inceput? La mine nici marul nu curge, daramite cand pun si cerealele? Azi l-am mai diluat cu putin suc de mar si cu putin lapte. Pana la urma a mancat toata portia, dar pe parcursul intregii zile si cu chiu cu vai - cred ca un sfert de mar....
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE
sugubina spune:
Elfica da nu tre sa fie asa fluid cat sa curga din lingurita..Sa stea acolo in ea.
Si ca legume fierbe legumele in mai putina apa (ce legume dai tu in prezent, morcov, dovle, albitura..) doar cat sa le acopere si da dupa la cuptor. Se schimba gustu si sigur va manca f bine.
Puteti vota Puficele aici.
Sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna 6.11.2010
BraveGirl spune:
Simona, felicitari!!!
Elfica, eu stiu ca la inceput trebuie sa curga din lingurita, ca doar nu invata instant sa inghita, nu? Ei sunt obisnuiti cu lichid, dei primele lingurite trebuie sa fie mai lichide, si apoi incepi sa faci un piure mai gros.
Patrick e bine, are 8250g si 70cm. Am inceput dive, dar nu ii place mai nimic. Nu-l fortez, ca stiu ca va veni ziua in care va iupa ca sorelina :'PAPAAA" IAAUURTT"!!!''CiorBAAA!!!" Ma enervez cateodata cd vad ca nu mananca, dar apoi incerc sa-mi imaginez cum ar fi sa-mi vare mie cineva pe gat mancare cd eu nu am chef/pofta.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
ana_o spune:
Seara buna!
Elfica, Pharmatex sau Contracept M, sunt fffff bune. Dupa ce am renuntat la anticonc, doar ovule am folosit. Au aceeasi compozitie, pretul difera. Le recomand.
Nb tuturor!
simona-maris spune:
Elfica, alaptez si noapte si zi, am inceput ceva diversificare..mai exact cereale si mar. Nu e incantat... il las asa, usurel
Deci, Elfica, mesajul meu cu vestea despre bebe a functionat drept sperietoare ...Glumesc. Adevarul e ca imi doream oricum bebe2, a venit doar cam cu un an mai devreme.
Sotul vrea bebei multiiiiiiiiiiiiii..., ai mei inca nu stiu.. Dar sunt sigura ca vor fi fericiti...
Multumesc tuturor pentru mesaje si incurajari!
Eu veghez piticul ca i s-a inflamat preputul si l-am lasat fara scutec, il pandesc cand face pipi sa ii schimb paturica...treburi complicate
Va multumesc tuturor pentru mesaje si incurajari!