Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(29)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

sa inteleg ca multa lume s-a mutat pe FB si nu mai scrie aici? e mai interesant acolo, oare???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eea_farcau spune:

mai suntem active si pe aicea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

buna dimineata! am o invitatie la o cu lapte pentru cine bea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

ramo si scorpiuta are treziri la 2-3 ore noaptea si mie imi pica ochii in gura...abia ii trecuse obiceiul asta acum iar a apucat-o......offffffffff copii-copii

Mergi la inceput

neatza !!!noi acu ne-am trezit somn toata noapte trezit la 6 cu o foame de lup dar dupa ce i-am astupat gura cu sticla de lapte a fost ca un mielusel
astept sa vad cu ce ma mai uimeste azi.... pt ca ieri a avut niste nervi...... si se calma doar cand il puneam in picioare dar sa ii las toata greutatea pe picioare e un nebunici asta al meu

Mergi la inceput

fluturasha23 din gresala nu ai 2 cani pt mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Buna! Inca nu am aruncat decat un ochi pe FB. Dar am vazut ca se scrie intr-o veselie! Imi intra mesajele in casuta de e-mail si vad la mesaje... cred ca voi fi obligata sa le citesc, ca mail-ul il verific zilnic si nu imi va veni sa le sterg. Sincer, imi placea mai mult pe odisee, nu stiu de ce nu puteti discuta tot aici aceleasi lucruri ca pe FB In plus, deja m-am obisnuit cu voi, cu numele de ursoaice si va stiu povestile, acum cand vad nume nici nu stiu cine e, e ca si cand citesc ceva despre necunoscute... Of, poate intru mai des si va invat si cu numele real.

In alta ordine de idei sunt tare suparata ca nu merge nicicum cu marul cu cereale. Azi i-am dat si o lingurita de suc de mar si apoi i-am pus un strop si in marul cu cereale. Nu ca nu ii place, ca il ia in gura, dar nu inghite... Sta cu el in gura si aduna si aduna... pana ma prind eu. Dar o las, nu ii dau eu prea repede si nici prea mult, iau un varf mic de lingurita si i-l var in gura si ne jucam si vorbim si cand deschide gura nu se vede nimic, dar de fapt e pe langa limba si eu vad doar cand se aduna mai mult. Si daca ii dau cand e flamanda plange, ii dau putin san sa se linisteasca si apoi pauza, dar tot e iritata. Cand e satula si are chef de joaca ii dau, dar din joaca, chiuit, ras, face ce face si se ineaca si vomita Cred ca incerc sa trec pe legume, sa vad cum reactioneaza, poate marul nu e pe gustul ei.

Si inca ceva: mi-am achizitionat si eu de pe Okazii.ro scaun de masa pt bebe si un carut mai usor de deschis. In cercetarile mele m-am mai conversat cu niste vanzatori si am datele lor de contact, unul din Berceni, unul din Drumul Taberei, dar nu am mai ajuns sa vad produsele, ca m-am hotarat de la prima vizita. Daca e cineva interesata, sa spuna, ca ii dau pe PM datele. E vorba de Chicco Polly la ambele, iar un vanzator spunea ca are chiar doua scaune, dar nu stiu daca la fel sau alt model/producator. Merita vazute daca sunteti interesate, preturile sunt cam la jumatate din valoarea de piata, iar uzura nu se cunoaste.... Deci, daca doriti, PM va rog. Poate transmiteti si pe FB, pana ma mobilizez eu sa intervin si acolo.

tuturor!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Elfica, ai pm.

Ce scaun ai cumparat?

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

ramo si scorpiuta are treziri la 2-3 ore noaptea si mie imi pica ochii in gura...abia ii trecuse obiceiul asta acum iar a apucat-o......offffffffff copii-copii

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

Las ca se fac ei mari, cred ca prima noapte care o doarme toata o sa fiu eu zuza pe langa patut sa vad daca e ok...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Mistticgirl: Bine ai revenit! Of, si la tine papa greu mar cu cereale, deci nu sunt singura... S-or invata ei incetul cu incetul. Ma bucur ca mananca si ca nu a mai vomat. Auzi, imi aduc aminte ca tu povesteai ca peste vara bagi la saci chestiile de iarna si le videzi, sa ocupe mai putin loc. Am retinut bine? Daca da, cum faci? De vidat am posibilitate, dar cum leg, incat sa nu ia aer pe urma? Cine stiem, help me, ca nu mai am spatiu, iar sotul ma avertizeaza ca ar fi bine sa imi donez hainele, in parte, ca multe nu imi mai vin. Dar eu sper sa revin la dimensiunile initiale si imi pare rau sa le dau.

Elfica,eu am SPACEBAG de la TopShop. Se videaza cu aspiratorul. Au o supapa unde pui aspiratorul, tragi aerul si pui la loc capacul cand e gata. Si stau asa pana ii desfaci. Eu asa fac de doua ori pe an, cu hainele de vara si de iarna.
Ana, multumesc de sfatul cu e-accesorii. Au si magazin la care sa pot merge sa probez bebele si sa vad produsele?
Vad ca e mare agitatie cu mancarea bebelusilor. Eu nu ma agit, am fost ieri la dr pt control si vaccinul de 6 luni si bebe are 7900 g si 67 cm. A spus dr ca e f bine si sa nu-l fortez cu mancatul. Eu nu ma agit, astazi i-am dat doar san, diseara il incerc cu niste cereale. Ieri a papat jumatate de mar ras, atat...in rest laptele de la mami e baza
Maine vreau sa-i dau si eu mar+banana, ca i-am dat doar separat pana acum. Daca vrea sa pape seful
Va las, fug sa lucrez la lucrarea de disertatie, copilasii sunt afara cu mama.

Mergi la inceput