Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(29)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

hello
simona FELICITARI!!! ce frumooos
si mie mi-ar mai surade ideea unei sarcini...ceva mai tarziu ce-i drept.
dar cu zuzele din dotare greu...greu.

offf...cred ca iar tre sa merg la dr. am cam 2 luni de cand folosesc cerazette ...si de vreo luna am sangerari aproape zilnic....
acu....efectul contraceptiv e sigur...ca stam pe tusa.
le iau doar din cauza ca sunt doar pe baza de progesteron si e bun contra endometriozei, de care ma tem de mor.

cu mancatul stam...oarecum . azi ne place, maine ba.
am bagat si noi pieptul de pui...nu au fost impresionate...deloc.
eu vreau sa le cumpar iaurtel de la humana cu fructe. scrie pe el ca se da de la 6 luni. as mai schimba macar o zi/sapt. masa de fructe.

o zi cat mai buna

mai scriu ceva la lucrarea de diploma si bag un oki si pe FB ....asta daca am noroc si nu se trezesc buburuzele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo_P spune:

SIMONA FELICITARIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!
Inca un mit spulberat, alaptarea contracepie naturala (stiam dinainte dar acum avem caz concret )

Am primit colacelul si ne-am colacit aseara cu el. Am pus poze si filmulete la semantura... ii place

Aseara am cedat i-am dat o lingurita cereala amestecata cu 5 lingurite LM, de macat a mancat, de placut i-a placut... de dormit...ar fi dormit dar la durut burticaaaaa. Asa ca gata m-am lamurit, o sa dorm si eu o noapte cand va vrea SEFU' pana atunci... dorm mai concentrat in doua ore cat as dormi in patru

Cred ca la capitolul mancarica o sa procedez ca si Claudia...daca nu imi trebuie nici eu nu pot maca fortata, daca vrea bine daca nu iarasi bine...

Va pupacesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

Buna barlog,
am fost pe FB si bine zice Elfica, sunt dezorientata. Am impresia ca nu stiu pe nimeni acolo. Numele real al fiecareia nu-mi zice nimic, aici va stiu dupa nick-uri si e super, ma simt ca in familie. Poate daca am timp sa intru si acolo mai des se schimba treaba, dar... cum nu prea am timp...

Felicitari simona pentru bebe. sa fiti sanatosi si sigur va descurcati.

Of! Grea treaba cu dibersificarea. Raducu al meu nu prea vrea cu lingurita.
De 2 saptamani ne chinuim cu cereale seara, de maine incep cu mar ras.
Am auzit ca si cerealele s-ar putea sa le accepte mai usor daca au anumite arome.
Radu nu pare sa le refuze din cauza gustului ci pur si simplu nu-i place ideea de lingurita si consistenta, ca daca sunt mai lichide (le fac cu LP) le bea din bibe cu tetina la care am facut gaura mai mare.
Dar va invata sa manance ca doar nu se poate altfel.
Cum zice insa o prietena "Cu rabdare si tutun"

Mami de ursulet acvatic (26.11.2010)

https://picasaweb.google.com/105006671541439377646/UrsuletInotatorDeInacat?locked=true#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

'Neata barlog !

Elfica, merci pentru PM . Analizam, analizam...

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

buna pranzu

stiu k nu am mai intrat de mult p la voi. dar sunt cu cititu la zi. mai ales k vad k nu prea mai e activitate merge rpd cu cititu.
mai treceti si p aici fetelor. sa stim si noi noutatile. si noi astea cu bebei mai mici sa invatam de la voi

Simona felicitari pt bb 2. sarcina usoara sa ai si fara nici o probl.

e cineva care e interesata de 5 cutii de lapte nan 1? costa 100 ron. le are o prietena care a trebuit sa ii schimbe lapticu lu bb si e pacat de ele sa le tina. dc vrea cineva astept pm

noi suntem bn. luni am facut vaccinu de 4 luni. a facut toate reactiile adverse posibile. 4 zile am tras de eram robotel dar acu e mai bn. avem 6200g si 62 cm. suntem in parametrii normali

incerc sa fac capitol nou

Dumnezeu ne-a binecuvantat cu minunea Natalia Maria (30. 12. 2010)

AM HAINUTE LA BAZAR!!!

SMS 874 - Doneaza 2 EURO pentru reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novdec2010 spune:

capitolul 30

Mergi la inceput